سلام.
میشه کمی در مورد 6110 صحبت کنید.
گوشیه خوبیه؟
برای من gps مهمه ولی پول n95 هم ندارم...!!!
سلام.
میشه کمی در مورد 6110 صحبت کنید.
گوشیه خوبیه؟
برای من gps مهمه ولی پول n95 هم ندارم...!!!
دوست من،اگر معیار انتخاب گوشی شما ، فقط GPS است،به نظر من کمی بیشتر تامل کنید
به تاپیک N95 بروید و ببینید که کسانی که دارن چه استفاده ای از آن می توانند بکنند
بعد انتخاب کنید
برو یه دستگاه gps
بگیر که نقشه هاش کامل باشه
gps
بدون map
ارزشی نداره !!
دوستان سلام
از اینکه می بینم در این سایت به یاری هم می شتابید بسیار خوشحال شدم.
سوال من :
من تایک ماه آینده می خواهم یک گوشی بگیرم که بیشتر مدنظرم گوشی بین مدلهای نوکیا و سونی اریکسون می باشد.
گوشیهایی که نظر مرا جلب کرد ، شامل :
N76 & Luna8600 & E65 & N93 & N90 از مارک نوکیا
P990i & S500 & W900 & k850 ازمارک سونی اریکسون
میباشد .
من تحقیق گستره ای را در رابطه با معایب و محاسن این گوشی ها دربیشتر سایتهاکرده ام .
حالا من از شما دوستان می خواهم که به من کمک کنید وباتوجه به این که من یک دختر دبیرستانی هستم و علاوه بر کارایی زیبایی یک گوشی نیز برایم مهم است بگوییدکه من چه کار کنم .
دوستان دلایل فراموش نشود .
Last edited by MotyGhoty; 22-09-2007 at 07:12. دليل: اشتباه شده بود .
والا N72 یه امکاناتی داره که سونی اریکسون نداره.. و یه امکاناتی سونی اریکسون داره که نوکیا نداره.. این دو شرکت کوشی هاشون با هم زمین تا اسمون فرق داره.. چون الان من خودم نوکیا N72 دارم و ازش راضیم.. البته یه اشکالاتی هم داره فرض مثال.. همین در دوربینش شله.. بطوری که وقتی گوشی تو جیبتونه زنگ میخوره میخوای در بیاری و جواب بدی در دوربین انقدر شله که باز میشه.. و یکی دیگه اینکه.. گوشی نوکیا N72 با اینکه دکمه عکس برداری در سمت راست گوشی.. درست زیر جای مموری کارت داره باز عین N73 نمیشه عکس انداخت.. فقط میخوای عکس بندازی فقط باید گوشی رو صاف بگیری و عکس بندازی... و بقیه چیزاش موشکلی نداره.. و چون سیمبیان v2 هستش .. تا دلت بخواد واسش نرم افزار و تم هست.. و این اطلاعاتی بود که من داشتم.. و از سونی اریکسون چیزی نمیدونم.. چون تا حالا سونی اریکسون نداشتم.. اگه خواستی این دو گوشی رو با هم مقایسه کنی.. بهتره بری به این ادرس سایت.. بهترین راه.. همینه همه چیز در مورد موبایل
به امید خدا گوشی خوب پیدا کنی و بخری..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی![]()
یکی جواب منو بده ثواب داره ها.
من فکر میکنم شما w850 رو اشتباهی با k850 پنج مگا پیکسلی اشتباه نوشتی
بگو چقدر میخوای پول بدی از چه ویژگی گوشی بیشتر استفاده میکنی ؟
اگه عمر باتری و زمان استفاده باتری مهمه که بیشتر از یک روز باشه برو سمت سونی
نه منظور من همون K850 است .
در ضمن از اون افرادی که خوره باطری هستند ، نیستم .
یک گوشی می خوام که کامل باشه و تقریبا" تمام امکانات را داشته باشه . راستیتش استفاده آنچنانی از موبایل ندارم و حالا حالا هم نیازی ندارم اما این جایی که من زندگی میکنم ... .
درسته که زیاد اهل استفاده از گوشی نیستم اما نمی خواهم یک گوشی بدرد نخور بگیرم.
زیبایی گوشی خیلی برام مهمه ، اما گوشی خیلی کمه که هم زیبا باشه هم پر کارایی .
تا 430000تومان راحت قبوله ، اگر هم بیشتر بود یک کاریش میکنم.
لطفا" نظرت را سریع بگو
ممنون از جوابت moty
دوستان سلام
دوست من در مورد زیبایی هیچ کس به اندازه خودتون نمی تونه به شما کمک کنه چون این امر سلیقه ای هستش و چون جنس من هم با شما مخالفه پس نمی تونم در این امر کمکی بکنماز اینکه می بینم در این سایت به یاری هم می شتابید بسیار خوشحال شدم.
سوال من :
من تایک ماه آینده می خواهم یک گوشی بگیرم که بیشتر مدنظرم گوشی بین مدلهای نوکیا و سونی اریکسون می باشد.
گوشیهایی که نظر مرا جلب کرد ، شامل :
N76 & Luna8600 & E65 & N93 & N90 از مارک نوکیا
P990i & S500 & W900 & k850 ازمارک سونی اریکسون
میباشد .
من تحقیق گستره ای را در رابطه با معایب و محاسن این گوشی ها دربیشتر سایتهاکرده ام .
حالا من از شما دوستان می خواهم که به من کمک کنید وباتوجه به این که من یک دختر دبیرستانی هستم و علاوه بر کارایی زیبایی یک گوشی نیز برایم مهم است بگوییدکه من چه کار کنم .
دوستان دلایل فراموش نشود .
از بین نوکیا هایی که گفتی90 رو باید ول کرد چون 93 که همردیفش هست خیلی بهتر از اونه 65 و لوانا و 76 هم بیشتر قشنگن و کارایی به اندازه زیبایی موثر نیست
از بین سونی ها 900 و 500 هم ببیشتر به خاطر زیبایی ممکنه نظر شم رو جلب کرده باشن ولی خوب توصیه من دوتای دیگه هست 850 رو نمی دونم اومده یا نه ولی بی شک گوشی خوبیه اما ممکنه به خاطر سمبین نبودن خوشتون نیاد ازش 990 رو چون خودم هم دارم قبولش دارم ولی خوب نمی شه از مشکلات پیش پا افتادش گذشت ولی عوضش چیزایی داره که کمتر جایی پیدا میشه ولی باید با اندازه و حجم و وزنش کنار بیاید که فکر نکنم برا شما مناسب باشه
حال پیشنهاد من :
تا یک ماه دیگه با این بودجه احتمال زیاد میشه رو N95 هم فکر کرد این از نوکیا
فکر کنم w880 هم بتونه تو زیبایی نظرتون رو جلب کنه شاید هم سری z از سونی که بیشتر امکانات کمی دارن
p1 هم خوبه و 100% از 990 بهتره ولی خوب شاید زیبایی اون نظرتون رو جلب نکنه
E65 هم گوشی خوش استیلیه ! هم امکانات مناسبی داره !نه منظور من همون K850 است .
در ضمن از اون افرادی که خوره باطری هستند ، نیستم .
یک گوشی می خوام که کامل باشه و تقریبا" تمام امکانات را داشته باشه . راستیتش استفاده آنچنانی از موبایل ندارم و حالا حالا هم نیازی ندارم اما این جایی که من زندگی میکنم ... .
درسته که زیاد اهل استفاده از گوشی نیستم اما نمی خواهم یک گوشی بدرد نخور بگیرم.
زیبایی گوشی خیلی برام مهمه ، اما گوشی خیلی کمه که هم زیبا باشه هم پر کارایی .
تا 430000تومان راحت قبوله ، اگر هم بیشتر بود یک کاریش میکنم.
لطفا" نظرت را سریع بگو
ممنون از جوابت moty
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)