با اجازه ی اقای استریم.. البته مادربورد را دوستان بگن بهتره چون شخصن روی گیگا سریهای High End اش اصرار دارم و بکار شما نمیاد ولی واسه خنک کننده ی غیر آبی خوب اگه خواستی که امتحان پس داده هم باشه Tuniq Tower 120 خوبه
![]()
با اجازه ی اقای استریم.. البته مادربورد را دوستان بگن بهتره چون شخصن روی گیگا سریهای High End اش اصرار دارم و بکار شما نمیاد ولی واسه خنک کننده ی غیر آبی خوب اگه خواستی که امتحان پس داده هم باشه Tuniq Tower 120 خوبه
![]()
Last edited by avecina.ir; 23-06-2009 at 12:43.
سلام برادرسلام دوست گرامی.
میشه یکم درمورد این جمله تون - که در بالا نوشتم - بیشتر توضیح بدین؟ یعنی دقیقا باید چکار کنم؟ (ببخشیدا من خیلی مبتدیم)
تشکر میکنم.
تندرست باشید.
این بازی برای PC بهینه نشده مخصوصا گرافیکش دو یا سه نسخه پچ داره که کلی ایراد و ...رو برطرف میکنه -که شامل لود کند تکسچر ها تیک ها و فیریز شدن مشکل آب و افت فریم بی دلیل حتی روی سیستم ها ی های اند!-میشه!بعد یه سری فایل مجیک تکسچر داره که دوباره برای سیستمها های اند و لو فریم رو بهبود می بخشه و نسخه جدید کارت گرافیک که مخصوص این بازی بوده و ...(کلا این بازی جالی برای پی سی نیست یه سر هم اینجا بزن:
با این کار ها یه سری از مشکلات که مربوط به خود بازی هست رفع میشه باقیش برای سیستم هست که شما باید تنظیمات رو پایین بیاری اگه قابل بازی نبود fps ~25 می تونی کل سیستم رو یکم اور کنی ولی بیشتر پردازنده رو اور کنی بهتره چون تاثیرش برای این بازی بیشتر ولی بازم میگم اور کردن لپ تاپ اصلا توصیه نمیشه!مخصوصا رم و گرافیک .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خواهش و موفق باشی
کسی برنامه واسه ولتاژ دادن میشناسه؟ این مین بورد **** ما بالای ولتاژ 1.45 ولتاژ نمیده. الانم که واتر رو راه انداختم میخوام این این e2200 رو تا 3.5 ببرم ولی متاسفانه دیگه این ولتاژ پایدار نیست.
فعلن یه برنامه میگم برو تستش کن خبرش را بیار تا حالا کسی اینجا نگفته>>>> CrystalCPUID
اولش خیال میکنی مثل CPU-Z ه ولی تنظیمات فوق پیشرفته ای مثل MSR Editor دارد که هیچجایی ندیدم کسی کار کرده باشه.. از منوی Function میری رووی Intel Enhanced SpeedStep ,بعش قابلیت تغییر دادن ولتاژ تا یه دامنه ی وسیعی داره.. Multiplayer را هم میشه جوری تنظیم کردش که توووی یه سیستم مثلن لپتاپ بطور دقیق تعریف نشده باشه..
توووی این صفحه واسه دانلود نسخه را انتخاب کن>>
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by avecina.ir; 09-07-2009 at 14:53.
سلام. مدل مادربردت چیه؟
p5kpl-1600
این برنامه که گفتین عجب چیزیه!! کلی تنظیمات داره ولی متاسفانه!این بالای 1.35 نداره!!
شاید محدودیت از مادربورده.. ببین رووی یه سیستم که همین حالا تستش کردم تا 1.6v هم داره.
اینخا هم تا 1.6 رو داره ولی بالای 1.35 رو کنارشون x زده و اگر هم انتخاب کنم ولتاژم همون قبلیس!
ببین روی برد ، جامپری چیزی برای افزایش بیش از حد ولتاژ وجود نداره؟ البته با همون 1.45 هم می شه به 3.4 رسید!
سلام
e4600 تا چقدر اور میشه ؟
من گزاشتمش روی 2.8 ولتازشم از 1.288 گزاشتم روی 1.381 کاملاً پایدار (stable) بود
بعد گزاشتمش روی 3 ولتازشم گزاشتم روی 1.4 تو ویستا ارور میداد
مشکل از چیه ؟ ولتاژ پایینه یا اصلاً رو 3000 جواب نمیده ؟
راستی رم هم patriot 800 up to 1066 هست
یه سوال دیگه : fsb ش اورولتاژ نمیخاد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)