دوستان کد باقیمانده اینترنت همراه اول چیه؟
دوستان کد باقیمانده اینترنت همراه اول چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقایون کسی مودم 3G وایرلس دار خواست اینجا ارزون میده با شارژرش . بقیه تو اینترنت 150 میدن بدون شارژر من ازشون خریدم راضی بودم مودم خیلی خوبیه سرعت روز ایرانسل 500 کیلوبایت سرعت دانلود میدهد . شبانه تا 900 کیلوبایت میدهد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا من با سه خط آنتن همش علامت بین H و H+ تغییر میکنه. وقتی روی H هست سرعت روی 6 کیلوبایته ولی H+ سرعت 1 مگابایت حسابی کفری شدم 10 دقیقه روی 6 کیلوبایته 1 دقیقه روی 1 مگابایت مشکل از کجاست به نظر شما؟
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
3 جی تا سر کوچه ما بیشتر خط نمیده تو اصفهان قشنگ تا میام تو کوچه قطع میشه میره رو e یه چند روزی مایه خنده دوستان بود شاد روانشون کرده بود
سیگنال باید چقدر باشه که H+ بیاد؟ بابا الان مال من -95 همش H میاد سرعتش 5 کیلوبایته !! ولی H+ بعضی موقع ها میاد همیشه سرعتش یه مگابایته
دوستان کسی تو مشهد تونسته 3g همراه اول رو دریافت کنه؟اگه آره کدوم منطقه شهر بوده؟
جالبه که با اینکه ظاهرا مشهد جدیدا جزو شهرهای 3g دار همراه اول شده اما هنوز در هیچ نقطه ای از شهر من نتونستم 3g همراه اول رو بگیرم.خوب بیمارید الکی اعلام میکنید 3g در مشهد راه افتاد.شما که هنوز قدرت ارائه اونو ندارید چرا دروغ میگید؟
Last edited by david-ebi; 26-01-2015 at 16:55.
البته همه نقاط شهر پوشش 3gنداره من خودم ساکن فرامرز عباسی هستم در این حا هنوز فعال نیست اما دیروز محدوده چهاره لشکر تا بیمارستان امام رضا تست کردم و در انجا فعال شده بود و سرعتش هم بالا بود.
رضاشهر هم فعال هستش ، طرفای طلاب هم فعاله ...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)