تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 3347 اولاول ... 681181581641651661671681691701711721782182686681168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

یک سوال از اون دوستمون که پیمانکار ایرانسل هستند و کارهای نصب و تجهیز دکل ها انجام میدن دارم.میشه توضیح بدید یک BTS داریم که فقط تجهیزات نسل 2 روش نصه.اگر بخوان تجهیزات نسل 3 یا 4 بخوان روش نصب کنند چقدر زمان میبره . یک روز یشتر کار میبره یا خیر.اگر در مورد نصب این تجهیزات یک کمی توضیح بدن بسیار ممنون میشم.
    من

من پیمانگار ایرانسل نیستم ولی می دونم اگر نیاز به swap یا نوسازی کامل نداشته باشه ظرف یک روز ولی اگر نیاز به نوسازی کامل داشته باشه ظرف دو روز تجهیزات اماده می شه. در برخی جاها BTS نسل دو قابلیت نسل سه رو داره که در این صورت نیاز به نوسازی کامل نیست ولی در برخی از موارد تجهیزات خیلی قدیمی است و نیاز به جایگزینی کامل BTS هست

2. این کاربر از mr_mansouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

نه بعضی جاهاش تا 2 -3 مگ هم میره ولی معمولا همینقدره .تنظیمات گوشی درسته اما پ خود ایرانسله .پاکش کردم بازم همون بود کلا اهواز وضعش همینه حالا باید دید تا فردا پس فردا بهتر میشه یا نه
    پس مشکل از تنظیمات گوشی شما نیست. احتمال بسیار زیاد ترافیک زیاد روی سایتها و استفاده زیاد دیگران باعث کاهش سرعت شده. اگر سایتهای جدید روشن بشه سرعت باید بالاتر بره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

بچه ها یه سری هم به تاپیک همراه اول بزنید سورپرایز شید... سرعت 128 -- حداکثر 1 مگ ( با ارائه مدارک ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5. 2 کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

نه بعضی جاهاش تا 2 -3 مگ هم میره ولی معمولا همینقدره .تنظیمات گوشی درسته اما پ خود ایرانسله .پاکش کردم بازم همون بود کلا اهواز وضعش همینه حالا باید دید تا فردا پس فردا بهتر میشه یا نه
    پس مشکل از تنظیمات گوشی شما نیست. احتمال بسیار زیاد ترافیک زیاد روی سایتها و استفاده زیاد دیگران باعث کاهش سرعت شده. اگر سایتهای جدید روشن بشه سرعت باید بالاتر بره

7. این کاربر از mr_mansouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام تو ایلام هم فعال شده.
    سرعت دانلودش بین 80 تا 150 متغیره..امیدوارم بهتر بشه
    ببخشید بلد نبودم بند انگشتی بزارمش لینک میزارم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 2 کاربر از 123arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amirakbari00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

بچه ها یه سری هم به تاپیک همراه اول بزنید سورپرایز شید... سرعت 128 -- حداکثر 1 مگ ( با ارائه مدارک ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    در آینده هم ایرانسل همینطوری میکنه زیاد خوشحال نباشید

11. این کاربر از amirakbari00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

متاسفم برای همراه اول با این شرایطش و قیمتاش باید منتظر بمونیم ایرانسم همین برنامه رو پیاده کنه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

در آینده هم ایرانسل همینطوری میکنه زیاد خوشحال نباشید
    خوشحال نیستم دقت کنید آخرش مسخره کردم...واقعا متاسفم که این همه سرمایه گذاری میشه ، تجهیزات و تکنولوژی میارن که ظرفیت بالای 40 مگ داره ولی 1 مگ بیشتر سرویس نمیخوان بدن!
    یکی از اقوام ما تو مسکو سیمکارت اپراتور Megafon روسیه رو داره..تعرفه آزادش بدون بسته 1 مگ رایگانه و با بسته 50 مگ رو گوشی سرویس میده بدون محدودیت حجمی به پول ما 100 هزار تومان ماهانه!
    و حالا ایران 1 مگو با هزارتا منت میدن به آدم

14. 3 کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amirakbari00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

.................
    Last edited by amirakbari00; 22-08-2014 at 14:34.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با گوشی موبایل!×! البته مودم نسل 3 هم دارم ولی تجربه بهم فهموند که مودم های نسل 3 وقتی مینویسه سرعت تا 21 مگ یعنی میتونی نهایت 10-12 مگ سرعت بگیری (واقعا نمیشه نهایت سرعت رو با مودم ها گرفت)
    مدل گوشیت چیه؟ تا الان شما تستهای خوبی گزاشتی ممکنه به خاطر گوشیتم باشه. پیشنهاد میکنم هرکس تست میزاره مدل گوشیشم بگه. من این مدت 5800 کردم مودم وصل کردم به لپتاپ ولی سرعت فقط نصفه شب تا 200 دانلود میره روزا همیشه دوروبر 30 نوسان داره. تستهای دانلود شماهارو میبینم کف میکنم 1 مگ دانلود! الانم به شدت نیاز به نت دارم. دوتا نکته الان کسی میدونه بهتریت وسیله برای استفاده ار نسل 3 چیه؟ گوشی یا مودم یو اس بی؟ بعد چه مارکهایی بهتره؟ نکته دیگه اینکه 90 درصد فایلهایی که دانلود میکنم خراب مبشه.کسی این مشکلو داشته؟

17. 3 کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •