داداش اخری سکته میزنی سر بالا نیومدن بازیت چی شد به پشتیبانی ایمیل زدی ؟؟جوابش اومد؟؟؟
داداش اخری سکته میزنی سر بالا نیومدن بازیت چی شد به پشتیبانی ایمیل زدی ؟؟جوابش اومد؟؟؟
کارمون از سکته گذشت
نه والا هنوز درست نشده ...
اره خیلی زیاد ایمیل زدم ...خیلیای دیگه هم ایمیل زدن اما هنوز هیچ جوابی ندادن ...
تو فیسبوکشم چرتو پرت میذاره ..پست گذاشته چیزای خنده دار بذارین و فلان و از این دری وریا ...جا اینکارا بیایین مشکل مارو حل کنین![]()
خبره خوووب
همین الان بازی قطع شد
ایشالا که بازی درست بشه
وای ینی میشه ؟![]()
5/5/2015
Maintenance break
بازی از دسترس خارج شد.
ارور قطع شد اما هنوز بازی بالا نمیاددددددد![]()
چه ضدحالی خورد م....
وقتی بازی بخاطر ایر سوییپر قطع شده یعنی اصلا از بودن مشکل لودینگ حتی خبر هم ندارن ....
یعنی چی اخه ...من که نمیفهمم ...دیگه خیلی اعصابم خرد شد ..خیلی
والا به نظرم برای air sweeper باید یه سری نقاط ضعف بیشتری قرار بدند .
مثلا از اونجا که air sweeper شبیه جارو برقی هستش و جارو برقی با برق کار می کنه که نسبت به جریان برق حساسه ، تاثیر رعد و برق رو روی air sweeper دو برابر کنند و نسبت به wizard لول چهار به بالا نیز خرابی بیشتری داشته باشه
یا یه موجود که تو هوا حرکت می کنه و سریعتر هستش به بازی اضافه کنند
Last edited by Public Enemy; 05-05-2015 at 11:30.
حتی خود سوپرسل هیچ توجهی به مشکل ما نداره
انگار که همچین مشکلی وحود نداره ...ای خدا![]()
Sweeper همینطورش هم کلی ضعف دار هست یکی سرعت شلیک باد هست و دیگری محدود بودن وسعت اون باد . بعد در واقع Sweeper یه دلیل انتخاب برای جهت بخشیدن به شروع اتک شما در تان های بالا مثل 9-10 هستش مخصوصا 10 . یعنی با قرار گیری این دفاعی در جای درست شما رو به فکر وا میداره که از کدوم سمت اتک بهتری میشه زد و این خودش هم وقت کشی هست و هم هیجان بالاتری رو به بازی میده.
من فکر میکنم یکی از دلایلی که این دفاعی برای Town Hall 6 هم اومده راضی نگه داشتن کاربران پایین دست و ترقیب نکردن کاربران به آپگرید های متوالی و بیهوده ی TH هست .
چون عملا بخواید حساب کنید این دفاعی برای زیر تان هال 9 اصلا دفاعی به حساب نمیاد .
ولی برای تان هال هفتو هشتم میتونه خیلی تاثیر گذار باشه!
برای حمله ی دراگ میتونه مشکل ایجاد کنه!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)