داداش ! بگو ببینم شما که از آمازون می خری چطوری قراره به دستت برسه؟
آخه من 2 ماه تو کف 3 مدل هدفونم که تو ایران گیر نمیاد
یه توضیحی بدی ممنون میشیم![]()
داداش ! بگو ببینم شما که از آمازون می خری چطوری قراره به دستت برسه؟
آخه من 2 ماه تو کف 3 مدل هدفونم که تو ایران گیر نمیاد
یه توضیحی بدی ممنون میشیم![]()
بهتون pm دادم.
ببین بذار یه چیزی بگم تو با خودت میگی چرا من مدل هایی از BOSS KOSS SHURE DENON AUDIO TECHNICA BEATS DRE PIONEER این برند ها همشون حرفه ای کار میکنن ولی تو ضمینه ی IN EAR و استفاده های شخصی اونطور که من خودم تجربه کردم و دیدم مدل های سونی و کریتیو و در درجه بعدی فیلیپس مناسب تر هست اره اگه SUPRA-AURAL یا Circumaural میخواستی من برند های دیگه رو بهت معرفی میکردم ! ...
من تو کریتیو مدل های aurvana in ear ---- aurvana in ear 2 رو پیشنهاد میکنم که واقعا مدل های خوبی هستن!
مدل 2 حدود 100 تومن هست ---- in ear قیمت 190 دلار هم داریم میتونی بری in ear های برند beats dre رو ببینی! ...
حلا نگفتید اون westone رو که لینکشو گذاشتم بهتره یا این کریتیو که خودتون پیشنهاد ددادید؟ به شخصه از اون westone خیلی خوشم آمده! چون توی گوش جاسازی میشه! و یه پک کامل هم با تمام لوازم جانبی همراهشه.در هر حال من که تجربه ندارم.باز شما با خیلی از اینها کار کردی و میدونی که چی خوبه و چی نه.
![]()
ببین اگه دنبال کیفیت برای سبک فلان (مثلا) میگردی دوستان دقیقتر میتونند کمک کنند ولی اگه ورزشی بودن هدفون خیلی مهم هست چون ضمینه خاص میشه و ریویو معتبر دربارش کم هست نظر دادن دقیق سخت میشه
شما وقتی ایرفون میگیری باید به همه جوانب نگاه کنی طراحی-راحتی-امکانات-کیفیت ساختاری و صوتی!
هممون مدل کریتیو هم کیف و ... همراهش هست
امپدانسش هم 42 اوهم هست که برای یه ایرفون واقعا عالی هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همونطور که میبینی این هم 3 سایز محتلف برای ایر داره و یه قلم تمیز کننده و کیف و یه اداپتر هواپیما !
و در کل از نظر باس و کیفیت کلی وایزولیشن در سطح خیلی خوبی قرار داره !گرچه اون مدلی که معرفی کردی از نظر طراحی خیلی راحت تو گوش قرار میگیره !
البته in ear ها معمولا از تو گوش بیرون نمیاد و اگه سایز بزرگش رو هم به ایرفون متصل کنی تو ایزوله کردن صدا موثر هست ...
اینم نسخه 1 این ایرفون :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by a.z.p.z; 05-09-2010 at 14:18.
ممنون . احتمالا همینو بگیرم.(aurvana) فقط یه سوال دیگه:
این ایرفون آمپ نداره.لطف کنید یه آمپ هم معرفی کنید تا براش بخرم. ممنون
Last edited by mohsenslr; 05-09-2010 at 14:29.
نیازی به امپ نداره شما پلیرتون چی هست ؟ ... تا این امپدانس رو اکثر پلیرها میتونن درایو بکنن ! ...
ipod touch
من نسخه 1 همین ایرفون رو با ایپادتاچ و ایپاد نانو تست کردم مشکلی نیست به راحتی میتونه درایو بکنه ! ...![]()
هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)