سوال قبلیم که کسی جواب داد! 2 تا پست بالاتر!
اما سوال بعدیم اینه که هیچ تنظیماتی نیاز نیست برای باتری ،یعنی زمانی که شارژ شد یگه جریان از برق مستقیم بگیره؟
سوال قبلیم که کسی جواب داد! 2 تا پست بالاتر!
اما سوال بعدیم اینه که هیچ تنظیماتی نیاز نیست برای باتری ،یعنی زمانی که شارژ شد یگه جریان از برق مستقیم بگیره؟
دوست عزیز در هر حالت در صورتی که لپ تاپ به برق متصل باشه ، از برق استفاده می شه نه باتری . حال چه باتری شارژ بشه چه نشه .
سیستم تغذیه لپ تاپ با سیستم تغذیه تلفن همراه کاملا تفاوت داره .
نیازی هم به نرم افزار های خاصی نیست . سیستم تغذیه لپ تاپ اینگونه طراحی شده
دوستانِ عزیز یه سوال که شاید آنچنان با خط مشی تایپک همخونی نداشته باشه
به نظرِ شما خرید لپتاپ های High Performance بهتره یا جمع کردنِ یک سیستمِ توپ + همین لپتاپی که دارم(Z500)
فعلا بودجه مشخص نکردم اما شما بین ۳-۴ میلیون در نظر بگیرین.
ممنون
نظر من : نگه داشتن لپ تاپ فعلی + خرید کنسول اگر واسه بازی می خواین ( که 90 % حدس می زنم !!! ) بهتره کنسول بگیرین . لپ تاپ فعلیتون از نظز سخت افزاری یه لپ تاپ قوی برای پردازش و کارهای محاسباتی هست . اگر هم به قصد بازی می خواین خوب هر لپ تاپ دیگه هم بگیرین بازم پس از مدتی برین یه لپ تاپ نو برای بازی های جدید تر بگیرین
ممنون از شما
بله همونطور که حدس زدید بیشتر برای بازی میخوام
یه Xb 360 slim دارم اما با کیبورد و موس بیشتر حال میکنم حقیقتش
الان هم دارم فعلا یه برنامه ریزی میکنم تا ببینم چی میشه چون نه بودجه مناسب در حالِ خاضر هست نه اجازهی پدر و مادر![]()
با سلام
عزیزان میخوام y510 کانفیگ رم 16 رو بگیرم با چه گارانتی بگیرم ؟ گارانتی هماهنگ چطوره ؟
سازگار ارقام بهترین گارانتی در حالِ حاضر هستش هر چند که من دیگه حاضر نیستم ۱ ریال هم برا گارانتی بدم.
هماهنگ هم خوبه تعریفش رو زیاد شنیدم.
جسارتا میتونم بپرسم برا چی خاضر نیستید گارانتی کنید ؟
به نظر شما ارزش داره 200 تومن بیشتر پول بدم برا گارانتی ؟
به دلیل اینکه فرزاد تجربه بدی از گارانتی دارند !
لپ تاپشون همون روز اول مشکل داشت بردند گارانتی ، شرکت گفت به من چه !![]()
همونطور که حیانِ عزیز گفت.
من حتی گوشیِ پدرم (S4 Mini) گارانتی پارس مایکروتل داشت روزِ دوم صفحه نمایشش خراب شد بی هیچ دلیل قبول نکردن که نکردن
در مورد لپتاپ و دیگر لوازم من حدِاقل دیگه هزینه نمیکنم
اما خودِ شما فک کنین ۲۰۰ تومن برا گارانتی هزینه کنید و اونوقت یه اتفاقی بیافته و قبول نکنن!
چه حالی بهتون دست میده؟
منم ۱۰۰ تومن پول گارانتی دادم و تو اون گرونی (بهمن پارسال) ۳۱۵۰ پول لپتاپ دادم و آخرش هم زیرِ بارِ یه کیبورد نرفتن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)