با این بازی تا دو سه صفحه میشه عکسای تاریخی گذاشت
عکسی برای بغض کردن
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای خدا سوال رو نیگاخخخخخخخخخ
ادامه خبرنگاری در مورد مذاکرات ایران با ژنو و اینکه این بازی می تواند روابط ایران با اروپا را بهتر کند، گفت: ما اینجا آمده ایم برای یک بازی دوستانه. ما برای انجام بازی دوستانه و ورزشی آمده ایم و کاری به این مسائل نداریم.
گل دایی هم که یادشهخبرنگاری پرسید آیا قبل از حضور در ایران علی دایی را می شناختی یا خیر و اینکه او امروز در این بازی حضور نداشت، عنوان کرد: ما علی دایی را می شناسیم و با ما یعنی آث میلان بازی کرده و اتفاقا به ما گل هم زده است.
انصاریان: اشتباه کردم به استقلال رفتم؛من پرسپولیسیام/از هواداران عذر میخواهم (بر ممنون داش مهدی باش)
Last edited by fishdilo; 28-11-2013 at 19:02.
و این هم متن زیبایی که سایت گل گذاشته
و این قسمتش که خیلی زیباست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ناصر هنوز هم هر فرارش بوی گل می دهد.10 بپوشد یا 8 مهم نیست.مهم ذوق عجیب مرد میانسال همسایه مان است که وقتی غروب امروز مرا دید این بار نه از «ظریف» حرف زد،نه از 5+1سخنی به میان آورد، نه قیمت سکه و دلار را آنلاین خبر داد و نه مثل اغلب روزها از پول های مترادف علف خرس رایج در فوتبال نالید. فقط لبخندی زد و گفت«فلانی؛ ناصر را دیدی؟» تو گویی پشت پای امروز ناصر، پشت پا به همه دغدغه های یک نسل بود.کاش برگردد و این بار با همین گل، دنیای فوتبالش بهاری شود.در همه این سال ها پایش را خیلی ها گرفتند، دستش را اما....
Last edited by aluminum; 28-11-2013 at 22:47.
بسی لذت بردیم دم باعث و بانیش گرم
تیم محبوب خارجی و تیم محبوبت تو ایران رو به روی همفوق العاده بود
اون لحظه ای که اون همه پیشکسوت پرافتخار بدون هیچ ادعایی پشت سر مهدی بدرقش میکردن جزء قشنگ ترین لحظه های فوتبالی امسال و سالهای اخیر بود و واقعاً تاثیر گذار بود شاید این جدیدیا ببینن یکیم یاد بگیرن معرفت رو شاید
قیچیبرگردان فنونیزاده مقابل میلان به یاد جوانی
![]()
...........................................
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخ که 90 دیشب چقدر خوب بود
چقدر خاطره زنده شد این یکی دو روز
مصاحبه علی انصاریان با بازیکنا خیلی جالب بود
چقدر این بشر دوست داشتم ولی حیف .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)