115 KMPH..........................
115 KMPH..........................
رئال مادرید به دنبال خرید توماس مولر
توماس مولر که محصول مدرسه باشگاه بایرن مونیخ است در طول 150 مسابقه ای که در بوندس لیگا انجام داده است 52 گل به ثمر رسانده است.
سایت گل- بنابر گزارش روزنامه موندو دیپورتیوو اسپانیا باشگاه رئال مادرید خود را برای ارائه پیشنهادی برای جذب توماس مولر مهاجم آلمانی باشگاه بایرن مونیخ آماده می کند.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، مادریدی ها که خاطره خوبی از جذب بازیکنان آلمانی دارند حالا قصد دارند با ارائه پیشنهادی 45 میلیون یورویی بایرن را برای فروش مولر مجاب کنند.
توماس مولر که محصول مدرسه باشگاه بایرن مونیخ است در طول 150 مسابقه ای که در بوندس لیگا انجام داده است 52 گل به ثمر رسانده است.
توماس مولر که یک فصل رویایی را به همراه بایرن پشت سر گذاشته است در فصل جاری هم از ارکان قدرت بایرن به شمار می آید و با توجه به اینکه قرارداد او با بایرنی ها سال گذشته تمدید شده است بسیار بعید است که مدیران بایرن به فروش این بازیکن آینده دار رضایت دهند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ___________________
موراتا: در رئال میمانم؛ دوست دارم بیشتر بازی کنم
این بازیکن جوان گفته دوست دارد همچنان برای باشگاه محبوب دوران کودکیاش بازی کند.
سایت گل – آلوارو موراتا میخواهد همچنان در رئال مادرید باشد.
موراتا یکی از پنج گل رئال به بتیس را به ثمر رساند. هرچند چندین باشگاه خارجی او را میخواهند اما او میلی به رفتن ندارد: «با وجود تمام حرفهایی که زده میشود من از حضور در اینجا راضیام و میخواهم بمانم.
من با مربی و مقامات باشگاه صحبت کردهام و هر روز با همتیمیها حرف میزنم. من در تمام عمرم در این باشگاه بودهام که بهترین باشگاه دنیاست.
بهترینها اینجا هستند و میخواهم هر زمان که نیاز بود کمک کنم. اگر با چند دقیقه بازی میتوانم کمک کنم این کار را انجام میدهم. اما بهتر است که دقایق بیشتری را بتوانم بازی کنم.»
او درباره گلی که زد گفت: «خیلی خوشحالم که گل زدم. اما بیشتر از پیروزی خوشحالم. مسابقه مهمی بود چون ما پیش از دو تیم دیگر صدرنشین بازی کردیم و باید ببینیم آنها امتیاز از دست میدهند یا نه.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: لامبورگینی جدید کریستیانو رونالدو
Canal+ حدودا ۱۳۳KM/H اندازه گیری کرده بود :|
خبر ورزشی شبکه 3 گفت 115km/h
فرقی نمیکنه
به هر حال سوپر شوت رونالدو گل شد و مهم همینه
چه شب خوبی بود.......
هم بارسا هم اتلتیکو از بازیای امشبشون فقط یک امتیاز گرفتن و حالا اختلاف ما با صدر جدول به حداقل رسید ینی ۱ امتیاز![]()
سر نوشت قهرمانی لالیگا دست خودمون افتاد.
اتلتیکو که با شروع جام حذفی و CL ...شدیدا تحت فشار قرار میگیره به راحتی امتیاز از دست میده (تا لان هم دقت کنید بیشتر بازی هارو شانس به نفع خودشون تموم کردند)....
بارسا هم اگر امتیاز از دست بده که خوبه..ولی اگه نده و همرو ببره... بازی برگشت الکلاسیکو تو زمین ما برگزار میشه و میتونیم امتیاز بگیریم.
دقیقا
افتاد دسته خودمون سرنوشت
اگه رئال هم مفت مفت امتیاز از دست نده ، مثل بازی با اوساسونا و ....
+
جدول گلزنان لالیگا رو یکی بذاره
ممنون![]()
Last edited by Abdolreza2012; 20-01-2014 at 02:12.
با ۵ گل بتیس رو بردیم تا تفاضل گلمون بهتر بشه (مثبت ۳۷، فقط ۴ گل کمتر از بارسلونا).
هردو تیم بالای جدول ۲ امتیاز از دست دادن تا رقابت بیش از پیش نزدیک تر بشه.
و از همه مهمتر بازگشت وارانِ رفت و برگشت به تمرینات تیم:
نتیجه تلاش بیهوده برای مهار مودریچ
![]()
اختلاف یک امتیاز شکننده هست،با کوچک ترین لغزش از سوی هر تیمی سرنوشت لالیگا تغییر خواهد،که به نفع ما باشه خوبه!
امیداورم حالا ک واران برگشته به اوج خودش مثه فصل پیش برگرده و بتونه کمک حال تیم باشه.
سایت گل - زین الدین زیدان، میهمان برنامه کانال فوتبال کلوب کانال پوس فرانسه بود و در صحبت هایی راجع به توپ طلای اخیر و کریستیانو رونالدو و هموطنش ریبری که نفر سوم رده بندی برترین بازیکنان سال دنیا لقب گرفت به صحبت پرداخت.
زیزو درمورد ریبری گفت: ما نمی خواهیم جار و جنجال کنیم و بگوئیم که این یک جنجال است ولی فرانک به خاطر کارهایی که در سال 2013 انجام داد، قطعا شایستگی های بیشتر از این داشت.
دستیار آنچلوتی ادامه داد: چیزی که تفاوتها را رقم زد، قطعا 69 گلی است که کریس در 2013 به ثمر رساند. برای اهدای جایزه ای مثل توپ طلا باید سه چیز را درنظر داشت: عملکرد بازیکن در تیم باشگاهی اش؛ وجهه و چهره او و عملکرد فردی یک بازیکن. برای دوره بعدی اهدای توپ طلا، باید دراین باره شفاف سازی شود؛ چون از نظر من توپ طلا یک جایزه فردی است و باید به کارهایی که یک بازیکن در زمین چمن انجام می دهد توجه شود. فرانک سالی استثنایی را پشت سرگذاشته ولی بازیکن دیگر در طول یک سال 69 گل زده.
در شب سخت مسی،بارسا و اتلتیکو توپ را به رئال پاس دادند!
سایت گل – رقابتهای دیشب لالیگا فرصتی یگانه برای آتلتیکومادرید بود تا بتواند بارسلونا را از صدر به زیر بکشد.
آنها میتوانستند با پیروزی مقابل سه ویا 53 امتیاز شوند و با اختلاف 2 پوئن بالاتر از بارسا بایستند اما با وجود به ثمر رساندن گل اول سه ویا بازی را مساوی کرد تا نتیجهای مشابه با بازی لوانته – بارسلونا به دست بیاید. مسابقهای که لیونل مسی در آن ناکام ماند و دو فرصت عالی گلزنی را در نیمه دوم هدر داد.
با نتایج به دست آمده این هفته همه چیز به سود مادریدیهای کهکشانی رقم خورده است. آنها 50 امتیازی هستند و فقط یک امتیاز با بارسا و آتلتیکو فاصله دارند. یک امتیازی که با پیروزی در یک بازی رو در رو کاملا قابل جبران است. اگرچه تا آن روز لیونل مسی مصدومیت را کاملا پشت سر گذاشته است.
Last edited by Meisam.apk; 20-01-2014 at 13:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)