ما هیچ موقع مسخرش نکردیم مشکل ما سبک بازیش بود که تا حدودی از میانه های فصل قبل بهتر شده....
ما هیچ موقع مسخرش نکردیم مشکل ما سبک بازیش بود که تا حدودی از میانه های فصل قبل بهتر شده....
قضاوت رو بذاریم به عهده افکار عمومی و خدای بالا سر
جای دوری هم نمیخواد بری همین صفحه قبل رو نگاهی بنداز
ویرایش: ناگفته نمونه که ما پرسپولیسیا هم گاهی در مورد نوری زیاده روی میکنیم
Last edited by +ali; 14-12-2013 at 19:12.
اینطور بخواد پیش بره هر لحظه باید منتظر یه معجزه ای چیزی باشیم تا بازی رو ببریم. و صد البته قهرمانی هم اینطوری نمیچسبه!
واقعا تیم امروز بد تیمی بود. اصلا بازیکنا انسجام نداشتند. مخصوصا نیمه اول. باز نیمه دوم کمی بهتر شد و با یاری خدا و هاشم تونستیم بازی رو ببریم.
خداییش من از تیمی که با بازی کاسپین داشتیم راضی تر از این تیم امروز بودم. من کلا از تیمم هیچوقت انتقاد به این تندی نکردم ولی این واقعا دیگه حقشه و حقیقت واسه همه هواداراش تلخه.
امیدوارم تیم یه طوری بشه مثل نیم فصل سال پیش. با قدرت، نظم و تاکتیک!![]()
Last edited by E.N.A.Y.A.T; 14-12-2013 at 19:15.
دلیل اصلی اینکه تیم با استقلال پارسال فاصله گرفته نبودن انگیزه بین بازیکناست و البته هوادار . در حالی که خیلی ها علتش رو نبود بازیساز می دونن
تیم فصل قبل قهرمان شده و جزو 4 تای اول آسیا شده و یه جورایی سیراب شده + اینکه ملی پوشان منتظر جام جهانی هستن و آنچنان به بازی های باشگاهی اهمیت نمی دن + وضعیت مالی
برای همینه که منتظری میاد میگه تیم از نظر روحی روانی مشکل پیدا کرده .
حق هم دارن پارسال قهرمان شدن و دیگه اون عطش قهرمانی رو ندارن . قطعآ این تیم توی جام باشگاه ها انگیزه بیشتری داره و بازی بهتری شاهد خواهیم بود
حتی خود من هم به عنوان هوادار آنچنان به لیگ توجهی ندارم نسبت به پارسال .
البته نا گفته نماند که باقی تیم های لیگ هم بازی زیبایی انجام نمیدند و حتی فولادی که یه مدت خیلی ها اعتقاد داشتن خوب فوتبال بازی می کنن هم جدیدآ افت کردن
در کل به نظرم انگیزه حرف اول رو می زنه ...
واسم جالبه شما چقدر جوشه هاشمو میزنی![]()
یعنی بازی میکنیم در حد بارسا
این نظری کلا تعطیل اگه یه کم اومیدی بود بازم![]()
بازی که خیلی بد بودیم واقعا خدا خسرو رو واسمون نگه داره این پسر خیلی خوبه
ولی جدای از بازی ,نتیجه و سه امتیاز خیلی واجب بود ..با اختلاف یک امتیاز نسبت به صدر به جمع بالانشینا رسیدیم
ولی چیزی که واقعا واضحه تیم انگیزه نداره![]()
متاسف میشم برای هواداری فرصتش رو داره و میتونه بره ولی نمیره و همیشه هم زبونش درازه برای انتقاد !!
حالا حضور تو استادیوم به کنار اگه تو گروه های اجتماعی یه سر بزنی میبینی بیشتر از این حرفا نمک نشناسن بعضیاااااا .... انگار نه انگار سرمربی تیمشون رو دارن اونطوری خطاب میکنن که البته معلومه از کدوم مکتب هستن![]()
جو متشنج نکنید دوستان
نمیدونم چرا نمیتونم با بازی اولادی ارتباط برقرار کنم حس میکنم زیادی تک روی میکنه
خیلی خوشحال شدم از گل بیگ زاده
+
یه تصویر قدیمی و تکراری که هزار بار هم ببینیش کمه
فقط عشق است خنده های ناصرخان در کنار سلطان کمدی ایران
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)