انگار کسی ویندوز ویستا نصب نکرده ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
انگار کسی ویندوز ویستا نصب نکرده ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
سلام دوستان
یه سوال برام پیش اومده دیروز یکی از دوستان اومده بود گوشی اون مثل من k750 گفتم بیا کیفیت عکس منو ببین
ببینم از کدوم بهتره (چون درایور 1.81 رو ریخته بودم کیفیت واقعا خوب بود ) بعد از با هر کردم از دوربین ها عکس
گرفتم و عکس ها رو تو کامپیوتر نکاه کردم میتونم کیفیت دوربین من با اینکه درایور اون عوض کرده بود 0 بود مقابل اون
و خوب بنده بد جور خجالت زده شدم بعد نگاه کردم دیدم ورژن درایو دوربینش 4.5 هست واسه همین اون رو نصب کردم
ولی بازم همونجوری کم کیفیت بود ماله من میخواستم مشکل از چیه (آیا فرق میکنه این K750 ها با هم)
و یه چیز آیا کیفیت دوربین به غیر از درایورش ربطی به فریمور دوربین هم داره چون مال اون R1AA008 بود و من
r1ca20 میخواستم بدونم مشکل از چیه و اینکه میشه دوربین رو بلکل با دوربین دوستم عوض کنم به طور سخت افزاری
ممنونم
یا حق
به احتمال زياد گوشي دوستتون از گوشي هاي سري اول(قديمي) k750 ست ( نسبت به اين جديدا دوربينش معركست- به نظر من سخت افزاريه )
تازه فريمور r1ca20 از فريمور R1AA008 جديدتره... اگه دوستون فريمور r1ca20 رو گوشيش بريزه و درايو دوربين هم تغيير بده، ديگه خودتون فكرشو بكنيد...
روشن شارژش مي كنم.و از يو اس بي استفاده نميكنم.
اين موردي رو چك كردم.اشكالي نداشت و شل نبود.
من از دو باطري واسه گوشيم استفاده مي كنم كه تو هر دوش همين مشگلو دارم.
وقتي شارژ گوشي به صد نمي رسه به نظر شما ايرادي نيست؟ در ضمن هر گوشي ممكنه ايرادات خاص خودشو داشته باشه كه آدمو آزار بده.
ممنون از پيشنهادتون اما مشگل از باطري نيست.مدتي پيش گوشيم ضربه بسيار بدي خورد كه مجبور شدم 90 تومن بدم تا روبه راه بشه. حتي دوربينش و ال سي ديشم عوض كردم.به گمونم ايراد فني پيدا كرده.مدتي بعد از اون ضربه خوب بود اما نمي دونم چرا يه دفعه قات مي زنه.ممكنه از بد بستن قاب گوشي باشه؟
دوست عزيز ممنون ازين پستت. در مورد امضاتم بايد بگم درد مشتركي داريم.اما شما بيشتر.منم تو ذوقم خورد وقتي پستهام حذف شدن.تنزل درجه و عاقبت كمتر اومدن اينجا.
بله عزیز کا 750قدیمی دوربینشون بهتر است این سخت افزاریه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)