تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 219 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 2187

نام تاپيک: کلوپ K750

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا من روی کامپیوتر ویندوز ویستا نصب کردم هر کاری میکنم گوشیمو نمیشناسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    انگار کسی ویندوز ویستا نصب نکرده ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdidll's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    لينوكس

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال برام پیش اومده دیروز یکی از دوستان اومده بود گوشی اون مثل من k750 گفتم بیا کیفیت عکس منو ببین
    ببینم از کدوم بهتره (چون درایور 1.81 رو ریخته بودم کیفیت واقعا خوب بود ) بعد از با هر کردم از دوربین ها عکس
    گرفتم و عکس ها رو تو کامپیوتر نکاه کردم میتونم کیفیت دوربین من با اینکه درایور اون عوض کرده بود 0 بود مقابل اون
    و خوب بنده بد جور خجالت زده شدم بعد نگاه کردم دیدم ورژن درایو دوربینش 4.5 هست واسه همین اون رو نصب کردم
    ولی بازم همونجوری کم کیفیت بود ماله من میخواستم مشکل از چیه (آیا فرق میکنه این K750 ها با هم)
    و یه چیز آیا کیفیت دوربین به غیر از درایورش ربطی به فریمور دوربین هم داره چون مال اون R1AA008 بود و من
    r1ca20 میخواستم بدونم مشکل از چیه و اینکه میشه دوربین رو بلکل با دوربین دوستم عوض کنم به طور سخت افزاری
    ممنونم
    یا حق

اگه نباشه جاش خالی می مونه rameshk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

به احتمال زياد گوشي دوستتون از گوشي هاي سري اول(قديمي) k750 ست ( نسبت به اين جديدا دوربينش معركست- به نظر من سخت افزاريه )
    تازه فريمور r1ca20 از فريمور R1AA008 جديدتره... اگه دوستون فريمور r1ca20 رو گوشيش بريزه و درايو دوربين هم تغيير بده، ديگه خودتون فكرشو بكنيد...

داره خودمونی میشه hastie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه موقع گوشیتو با یو اس بی کامپیوتر شارژ نمی کنی ، گوشیتو خاموش میکنی یا همینطور روشن میزنی به شارژ؟
    اگه با یو اس بی یا به طور روشن شارژ میکنی این 99% موندنش عادیه.
    روشن شارژش مي كنم.و از يو اس بي استفاده نميكنم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکل اول رو نمیدونم! اما واسه دومی که گفتی " يه تكون كوچيك كه ميخوره خاموش ميشه " جای سیم کارتت رو چک کن ، اگه سیم کارتت شل و ول باشه یعنی تو جاش بازی کنه این اتفاق میفته ، یه خورده لبه های که سیم کارت رو سر جاش نگه میداره به پایین فشار بده که سیم کارت رو محکم نگه داره.
    اين موردي رو چك كردم.اشكالي نداشت و شل نبود.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باطری گوشیتون رو عوض کنید مشکل حل می شه.........
    باور کنید.......!!!
    این مشکل واسه خودم هم افتاد.
    من از دو باطري واسه گوشيم استفاده مي كنم كه تو هر دوش همين مشگلو دارم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا شما به این میگی مشکل؟اینکه شارز روی 99 درصد بمونه بده؟همه ناراحته این هستن سارز گوشیشون زود خالی میشه...شما گلایه می کنی چرا شارزم رو 99 می مونه؟!!!
    وقتي شارژ گوشي به صد نمي رسه به نظر شما ايرادي نيست؟ در ضمن هر گوشي ممكنه ايرادات خاص خودشو داشته باشه كه آدمو آزار بده.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول یه بار بزار شارژ گوشی تا آخر تمام بشه اگر درست نشد باید یه باتری نو بگیری
    البته قبل از خرج اضافی امتحان باتری دوستان هم پیشنهاد میشه
    ممنون از پيشنهادتون اما مشگل از باطري نيست.مدتي پيش گوشيم ضربه بسيار بدي خورد كه مجبور شدم 90 تومن بدم تا روبه راه بشه. حتي دوربينش و ال سي ديشم عوض كردم.به گمونم ايراد فني پيدا كرده.مدتي بعد از اون ضربه خوب بود اما نمي دونم چرا يه دفعه قات مي زنه.ممكنه از بد بستن قاب گوشي باشه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ویبره های جدید برای گوشی شما!!! هر ویبره ایی که شما بخواهید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزيز ممنون ازين پستت. در مورد امضاتم بايد بگم درد مشتركي داريم.اما شما بيشتر.منم تو ذوقم خورد وقتي پستهام حذف شدن.تنزل درجه و عاقبت كمتر اومدن اينجا.

پروفشنال e_mohsen83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کاشون.نوشاباد

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال برام پیش اومده دیروز یکی از دوستان اومده بود گوشی اون مثل من k750 گفتم بیا کیفیت عکس منو ببین
    ببینم از کدوم بهتره (چون درایور 1.81 رو ریخته بودم کیفیت واقعا خوب بود ) بعد از با هر کردم از دوربین ها عکس
    گرفتم و عکس ها رو تو کامپیوتر نکاه کردم میتونم کیفیت دوربین من با اینکه درایور اون عوض کرده بود 0 بود مقابل اون
    و خوب بنده بد جور خجالت زده شدم بعد نگاه کردم دیدم ورژن درایو دوربینش 4.5 هست واسه همین اون رو نصب کردم
    ولی بازم همونجوری کم کیفیت بود ماله من میخواستم مشکل از چیه (آیا فرق میکنه این K750 ها با هم)
    و یه چیز آیا کیفیت دوربین به غیر از درایورش ربطی به فریمور دوربین هم داره چون مال اون R1AA008 بود و من
    r1ca20 میخواستم بدونم مشکل از چیه و اینکه میشه دوربین رو بلکل با دوربین دوستم عوض کنم به طور سخت افزاری
    ممنونم
    یا حق
    بله عزیز کا 750قدیمی دوربینشون بهتر است این سخت افزاریه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •