آقایونی که بازی کردن تیم ایرانی هم داره؟؟ طراحی چهره ها چجوریه؟
آقایونی که بازی کردن تیم ایرانی هم داره؟؟ طراحی چهره ها چجوریه؟
اره وقتی تعویض صورت میگیره دقیقا مثل واقعیت هر بازیکتی یه جوری میره بیرون و داور چهارم هم نشون میده تابلو رو
واسه اول بازی ازت میپرسه تیم مورد علاقت چیه و بازیکن مورد علاقت کیه که پشت منو عکسش رو همیشه نشون بده تو حالتهای مختلف خیلی منو زیبا شده واقعا دستشون درد نکنه
اره خیلی خوب شده دیگه از این پاسهای مسخره تو عمق هوای خبری نیست واقعا بازی حالت زیبا و طبیعی داره
اقا پس چرا واسه ما انیمیشن تعویض نداره صفحه سیاه میشه برمیگرده توی تابلوی نتیجه میزنه تعویض کی با کی بوده
اگه نسخه ریلودد رو داری مشکلی نداره شاید موقع تعویض استارت میزنی رد میشه و گرنه نشون میده خیلی هم با کیفیت عالی و حالت طبیعی
نه خیر، تونسخه xbox هم انیمیشن تعویض نداره، ینی بعد از هر 50 تا تعویض یه انیمیشن ساده نشون می ده که اونم اگه نمی ذاشتن سنگین تر بودن.
بازی گزارشگر انگلیسی و فرانسوی و هلندی و ایتالیای داره ولی تو جام اسیا هم عربی گزارش نمیکنه
بیشتر تعویض های برای بازیکنای بزرگ و مطرح هستش که نشون میده یا وقتی تعویضی میشه نسبت به طرز بازی بازیکن با تشویق تماشاچیا مواجه میشه و تابلو تعویض نشون داده میشه![]()
داره ولی از چی بگم برات
کلا بگم فرقی بین ما و عربا نزاشتن ....تماشاچیا ایرانیرم شبیه عربا ساختن
سامویل یه خوده شبیه خودشه فقط(اونم به خاطره اینکه شاید کمی بین المللی باشه)
درسته اولش رفتم تو منو دیدم عکسه والدزو گذاشته گفتم یا خدا این دیگه کیه گذاشتن تو منو نکنه توپه طلایی چیزی گرفته
نگو من اشتباه انتخاب کردم![]()
فقط از همون تیمی میشه که مورد علاقته میشه انتخاب کرد
برا شما انگلیسی بود از اول؟
برا من فرانسویه کلا![]()
من عربی میخام![]()
اره واسه من انگلیسی بود از اولعربی فعلا نیست خود کونامی شاید بخاطر اینکه حجم بازی کم بشه بعدا گزارشگرا رو جدا بزاره واسه دانلود یا دوستان پچ ساز خودشون دست بکار میشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)