سلام .
از حالت زیر به نظرتون کدوم حالت بهترین برای وبگردی و دانلود است . snr 8 برای وبگردی مشکل ایجاد میکنه ؟
![]()
سلام .
از حالت زیر به نظرتون کدوم حالت بهترین برای وبگردی و دانلود است . snr 8 برای وبگردی مشکل ایجاد میکنه ؟
![]()
سلام
در هر شرایطی نویزت بالاست ولی نه توی وبگردی مشکلی ایجاد نمیکنه
یعنی به نظر شما همون سرعت رو 4 مگ بمونه با snr 8 ؟؟؟؟؟
یا سرعت را تا 2 مگ پایین بیارم با snr 15 ؟؟؟
در مورد دانلود و وبگردی بفرمایید ؟؟
در ضمن نویز خط در هر دو حالت همون 50 الی 60 است....
Last edited by Lofty; 03-02-2014 at 22:22.
ببینید شما خودتون رو در نظر بگیرید اگر به دانلود با سرعت بالا علاقه دارین که رو همون 4 مگ بمونه.اگر نه در حد جزئی میخوای دانلود کنید که همون 2 مگ ببنیدید.نویزتون که تغییری نمیکنه در دو حالت یعنی زیر 50 نمیاد.
اگر با مگ راضی هستین به نظر من همون 2 مگ بسته.
به احتمال خیلی کم امکان داره نوسان سرعت داشته باشین.البته در دانلود با سرعت 4 مگ منظورم هست.ولی نه مشکل خاصی به وجود نمیاره.
سرویس من 4 مگ با نویز 55 و اس ان آر 13 تا 15.خیلی عالی سرعت داشتم.
سرویس 4 مگ رو میتونید تا سرعت 480 دانلود کنید با این نویز.و سرویس 2 مگ رو میتونید با سرعت 260 تا250
سرعت این شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت خط هم این
- DSL Information ---
DSL Driver Version: 3.4.4.10.0.1
DSL VPI/VCI: 0/35
DSL Status: Up
DSL Mode: ADSL2+
DSL Channel: 0
DSL Upstream Rate: 508 kbps
DSL Downstream Rate: 9215 kbps
Down up
DSL Noise Margin: 270 dB 67 dB
DSL Attenuation: 209 dB 360 dB
DSL Transmit Power: -378 dBm -405 dBm
خیلی هم خوبه![]()
دوستان قطع شدن اینترنت بطور مداوم خستم کرده. از شاتل اینترنت دارم. سیم تلفن بدون هیچ مشکلی یه تیکه از تو حیاط تا خونه اومده. اسپلیتر هم عوض کردم. ولی SNR خیلی بازی میکنه. کم وزیاد میشه. کمک کنید.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
خطت هم کیفیت و هم اینکه نویزت بالا نیست با این مقادیر نباید مشکلی داشته باشی.از دم در هم تست کردی؟سیم ورودی به خونتون و سیمی که از خونه بهش اتصال خورده رو بررسی کردی؟
ممکنه از خود شرکت باشه پشتیبانی چی میگه؟
دقیقا از سیم درب خونه هم تست کردم ولی مقادیر تغییری نکرد وهمین بود. SNR UP خیلی بازی میکنه. از عدد 3 تا 6 بازی میکنه. بخاطر همین up stream از عدد 450 تا 530 بازی میکنه. بعدش یکباره لینک DSL خاموش میشه و بعد دوباره وصل میشه. با دوتا مودم ایسوس و دی لینک تست کردم. هیچ فرقی نکرد. واقعا مشکل ازکجاست !!!؟ خستم کرده به خدا.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
سیم کشیت به چه صورته؟یعنی از روی یه پریز اسپلیتر زدی و یه سیم بردی به تلفن و یکی دیگه به مودم؟
یا اینکهروی هر کدوم سیم جدا هست؟
اگر مورد دوم هست که باید روی هر دوتا سیم اسپلیتر بزاری.
منظورم این بود که مودم رو بزاری دم در 5 یا 6 ساعت باشه کانکت هم باشه بعدی بیاری خونه و از ریز مصرفش ببینی قطعی داشتی یا نه.
اگر از همه لحاظ مطمئنی که مشکل از خودت نیست این روش بالا رو هم تست کردی مشکل داشتی به شرکتت زنگ بزن و بگو پورتت رو تعویض کنن.یا اگر شرکت اذیتت میکنه تخلیه کن
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)