Rinaldo هم بعد از یک غیبت طولانی برگشت . اونم با یک خبر خوش مبنی بر شروع ساخت Creation Master 14
یک تصویر هم از برنامه در حال ساخت منتشر کرده... البته هنوز در حال کار روی اونه ... ولی در کل من یکی که خیلی خوشحال شدم
![]()
Rinaldo هم بعد از یک غیبت طولانی برگشت . اونم با یک خبر خوش مبنی بر شروع ساخت Creation Master 14
یک تصویر هم از برنامه در حال ساخت منتشر کرده... البته هنوز در حال کار روی اونه ... ولی در کل من یکی که خیلی خوشحال شدم
![]()
آقا یک آبدیت 50 mg داده این باگ از بین رفت دوستان برای شما هم اینجوری؟
کدام باگ دوست گرامی؟
اینطور که دوستان گفتند، بازی باگ زیاد دارد.
باگ fitnese shot من هرچی شوت تکنیکی میزنم گل نمیشه دیگه قبل ابدیت همش گل میشد
تجربه انلاین ندارم، ولی مولتی چرا.
تو مولتی هم مشکلی برای دفاع ندارم. کلا همونطور که اکثرا برای حمله روش دارن و با یه نقشه خاصی بازی میکنن، من هم دفاع کردنم کاملا منحصر به فرده. (چقدر دارم از خودم تعریف میکنم)
حریفو با حرکت دفاعای خودم و باز کردن کانالای خاص، ترقیب به شکل خاصی از حمله میکنم که میدونم در نهایت توپ به پشت محوطه هم نمیرسه.
اینطور بازیکنی هستم.
نمیدونم انلاین با مولتی فرق داره یا نه، ولی اگه یکی باشه خیلی سخت نیست. رفیقم از هموناییه که استاد هجومین و دفاعو ول میکنن. بازیشم خیلی عالیه. قشنگ عین عین بارسلونا سال اول گواردیولا بازی میکنه. در حدی که یه بار 12 داشتیم میزدیم، من چلسی و اون بارسا، عین بازی واقعی بارسا و چلسی شده بود. من با اون خیلی مشکل ندارم.
حتی تو 13 که چلسی ضعیف بود و من استون ویلا ور میداشتم، با اختلاف کم میباختم.
به امید چلسی قوی در فیفا 14 و لوله کردن حریفان.
سلام یه سوال از بچه هایی که کریر بازی کردن دارم.
جذابیتش افزایش پیدا کرده یا نه؟سیستم نقل و انتقالاتش چطور؟اگه خوب نتیجه نگیری مثل فیفا 11 وسط فصل اخراجت میکنند یا نه؟
آقا این آپدیت رو از کجا دانلود کردی؟از کجا پیدا کنم؟
میشه یه توضیحی هم در مورد این نرم افزار بدین !؟
ممنون
این نرم افزار فقط برای pc عرضه میشه. میشه با این نرم افزار فیس های جدید لباس های جدید تبلیغات دور زمین توپ کفش دستکش تور دروازه مدل چمن که توسط گرافیست کاران ساخته میشه وارد زمین کرد. میشه اسم و قدرت بازیکنان و تیم هارو ادی کرد. لیگ ساخت! لیگ ها رو ادیت کرد تیم جدید ساخت .......!
فیسای moddingway رو هم میشه تو creation master استفاده کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)