lمن کاری به ون جمله شما نداشتم باقی نظرتون رو نقد کردم
هرچند همون هم ایراد داره چون شما عملا دارید میگید از عقل نباید استفاده کرد در حالی که این صحبت کاملا غلط هست
هیچ کس با استفاده کزدن از عقل و منطق ضرر نکرده و اگر میتونید مثال بزنید چه کار عقلانی با ضرر همراه میتونه باشه؟
اگاهی بالارفتن یعنی دقیقا همین که چه کاری درست هست چه کاری غلط حالا منظور شما از اگاهی که در راه درست استفاده نشه چی هست نمیدونم
کسی نگفته شما بر اساس دین و اعتقاد خودتون عمل و زندگی نکنید ولی بحث اینجاست چرا شما میخواید که همه بر اساس اعتقاد شما زندگی کنن؟
شما نمیخواید نگاه کنید میخواید به معنوید برسید به ارامش روحی برسید هیچ مشکلی نیست و اینطور زندگی کنید
ولی کسی که میخواد مادی زندگی کنه لذت کسب کنه شما باید عقاید خودتون رو بهش تحمیل کنید که نباید بر اساس عقیدش زندگی کنه و حتما باید بر اساس عقیده شما زندگی کنه؟
نمیدونم کجای حرفام گفتم از عقل نباید استفاده کرد ؟ من گفتم اینکه بخواهیم عقل رو مبنای هم چیز قرار بدیم درسته ؟ (به هر حال شاید برداشت ها متفاوت باشه )
بله درسته هر کسی میتونه بر اساس افکار و اصول خودش رفتار کنه همون طور که برداشت شما از نظر های من تحمیل اعتقادات من به دیگران هستش .