تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 168 از 328 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178218268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

-اصلا حرفتون درست نیست
    شمای مسلمان(البته شیعه) در هر کوچه یک عبادتگاه دارید و کتابهای مذهبیتون به رایگان و با قیمتهای بسیار پایین در اختیارتون هست به تن تمام دختران و زنان لباس مشکی پوشوندین از شیرخوارگاه پسر رو از دختر تفکیک کردین و .... پس زندگی در جامعه ای ساخته شما بسیار براتون راحته
    ولی منه بی دین برای داشتن یک کتاب باید با هزاران ترس و لرز با قیمت گذاف یک زیراکس تهیه کنم برای همصحبتی با همفکر خودم باید از سوراخ دیوار بترسم بخاطر عقیدم و عقیده نداشتن به مطالب مصاحبه های دولتی از داشتن شغل مورد نظر محروم باشم و ...
    خب من کار به اینا ندارم ، شما گفتی چطور میتونم الان راحت تر زندگی کنم ، گفتم دین رو باید کنار گذاشت ...
    حالا این که دولت و حکومت چیکار میکنه اصلا به من ربط نداره .
    مشکل شما فقط 2تار موی توی خیابون هست و واقعا نمیتونید جلوی خودتون رو بگیرید که نگاه نکنید براتون این جامعه تبدیل به جهنم شده حالا ما با این همه محرومیت چی باید بگیم؟
    ما که جلوی خودمون رو گرفتیم ، الان صحبت سر نگاه شماست .

شما میگی من تا نگاه نکنم نمیپسندم ...

دقیقا جمله شما این هست دانشگاه سرویس بهداشتی جامعه شده
    غیر اینکه فقط کسی به سرویس بهداشتی سر میزنه که ... رو اونجا خالی کنه؟
    بله همین رو گفتم ، آسیب های اجتماعی رو داخل دانشگاه خالی کردن ، دقیقا مثل همون عمل میمونه ...
    ولی من اعتقاد ندارم فردی که تا قبل دانشگاه در محذومیت بوده رو دیگه باید بازم یا همون سیستم غلط جلو برد و یک نسل رو فدا کرد
    اگر اعتقاد دارید تفکیک جنسینی بد هست پس برای همه سنین و مراحل بد هست
    حالا درسته بعد 18سال یکهو وارد محیط جدید شدن صدماتی ایجاد میکنه ولی فواید اون خیلی بیشتره
    به نظر من حداقل کاری که باید کرد درصورت مختلط موندن دانشگاه ها اینه که آموزش توی زمینه ی ازدواج و ارتباط با جنس مخالف بالا بره ، چون

این کار رو نمیکنن ، من با تفکیک جنسیتی موافقم .

مختلط بودن دانشگاه ها باعث شده مشکلی به نام" نبود شناخت از جنس مخالف" پنهوون بمونه . وقتی میگی جوون ها پس کجا با هم دیگه آشنا بشن همه ی انگشت ها میره سمت دانشگاه ...

من هم به خاطر همین نسل میگم ، وگرنه نسل بعدی حداقل آسیب ها رو میبینه ، تجربیات کم یا زیاد بهش منتقل میشه و اشتباهات نسل قبل رو نمیکنه .

تفاوت نظر زیادی نداریم ، فقط شما میگی همین جور جلو بریم ، من میگم یا باید تفکیک بشه که مشکل پیش بیاد و اصلاح کنن یا باید اصلاح کنن که مشکلی پیش نیاد .

2. 2 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

ببخشید این حرف که زدید یکم راجعبش توضیح بدید

با این روند احساس میکنم باید با وضو وارد تاپیک بشم

اینجا تاپیک علمی هست تا زمانی که با شخص صحبت نکنی در یک جداقل زمان مشخص چطور میشه فهمید که ایا

اون شخص کاندید مناسبی برای ازدواج هست یا خیر ؟!

متاسفانه با این دیدگاه ازدواج صورت میگیره و شخص شکست میخوره در ازدواج و دچار سرخوردگی میشه

.

اینکه بخواهیم عقل رو مبنای هم چیز قرار بدیم درسته ؟ آموخته های افردا تنها برگرفته از عقل هستش پس دین و اعتقادات کجا قرار میگیره ؟

نه بحث من سر اینکه بعضی ها دلایلی مثل روابط اجتماعی و ... رو بهانه میکنند برای آشنایی و شاید ازدواج و بعدم که دچار شکست عاطفی شدن به زمین و زمان گیر میدن که چرا این طوری شد و طرف خیانتکار بود و ما دیگه به هیچ کس نمیتونیم اعتماد کنیم و باقی مسائل مگه اینها همون افرادی نیستند که بدون در نظر گرفتن مسائل شرعی وارد یک رابطه شدند پس چرا در نهایت از شکستی که خوردن نارحتن

دیگه فراموش میکنند که نقطه شروع رابطشون دچار مشکل و غیر شرعی بوده چیزی که مورد تایید دین هم نیستش به هر حال فکر نکنم دین اسلام و مذهب بد ما رو خواسته باشند حالا کاری ندارم به افرادی که با فرض پوسیده شدن این عقاید به این مسائل اعتقادی ندارن .

4. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خب من کار به اینا ندارم ، شما گفتی چطور میتونم الان راحت تر زندگی کنم ، گفتم دین رو باید کنار گذاشت ...
    حالا این که دولت و حکومت چیکار میکنه اصلا به من ربط نداره .

بله غلط هر اسمی داره باید کنار گذاشته بشه و صحیح جای اون رو بگیره
    قانون غلط دین غلط فرهنگ غلط عرف غلط و ... هیچ فرقی نداره باید باهاشون جنگید و اصلاحشون کرد

ما که جلوی خودمون رو گرفتیم ، الان صحبت سر نگاه شماست .

شما میگی من تا نگاه نکنم نمیپسندم ...
    شما گفتین این جامعه برای مسلمانان سخت هست زندگی چون نمیشه نگاه نکرد
    بله من میگم نگاه که هیچ خیلی چیزهای دیگه هم سنجیده بشه تا پسندیده بشه مثل صحبت، همفکری، رفت و اومد با خانواده و نردیکان، حتی نزدیکی و ...
    یعنی شما واقعا معتقدید حتی بدون یک نگاه میشه درست انتخاب کرد؟اگر نظرتون اینه به بعضی چیزا باید شک کرد و بحث دیگه کلا بی فایدست

بله همین رو گفتم ، آسیب های اجتماعی رو داخل دانشگاه خالی کردن ، دقیقا مثل همون عمل میمونه ...
    مقدار کمی این حرف رو قبول دارم ولی سوال اینه این اسیبها رو کی داخل دانشگاه خالی کرده؟
    همونها که تفکیک رو در مدارس دستور دادن، همونها که رابطه دختر و پسر رو محروم و جرم القا کردن، همونها که به جای اموزش فقط سرکوب رو دردستور کار قرار دادن، همونها که به جای دادن فضا و امکانات کاری کردن بچه ها یا به کوچه خولوت و زیرزمین کشیده بشن یا در دها مرض روانی از سرخوردگی و افسردگی گرفتار بشن

به نظر من حداقل کاری که باید کرد درصورت مختلط موندن دانشگاه ها اینه که آموزش توی زمینه ی ازدواج و ارتباط با جنس مخالف بالا بره ، چون

این کار رو نمیکنن ، من با تفکیک جنسیتی موافقم .

مختلط بودن دانشگاه ها باعث شده مشکلی به نام" نبود شناخت از جنس مخالف" پنهوون بمونه . وقتی میگی جوون ها پس کجا با هم دیگه آشنا بشن همه ی انگشت ها میره سمت دانشگاه ...

من هم به خاطر همین نسل میگم ، وگرنه نسل بعدی حداقل آسیب ها رو میبینه ، تجربیات کم یا زیاد بهش منتقل میشه و اشتباهات نسل قبل رو نمیکنه .

تفاوت نظر زیادی نداریم ، فقط شما میگی همین جور جلو بریم ، من میگم یا باید تفکیک بشه که مشکل پیش بیاد و اصلاح کنن یا باید اصلاح کنن که مشکلی پیش نیاد .
    من هرگز نگفتم با این وضع جلو بره بلکه اتفاقا این وضع رو اسفبار دونستم و میدونم
    من هم میگم اموزش و فضا داده بشه تا دیگه تداخل دوجنس اینجور تابو نباشه
    البته مسئله ازدواج مرحله اخر اموزش و فضا هست و پیش از اون دها مرحله وجود داره که باید هم اموزش داده بشه و هم فضا داده بشه تا جوانان اون مراحل رو طی کنن

اینکه بخواهیم عقل رو مبنای هم چیز قرار بدیم درسته ؟ آموخته های افردا تنها برگرفته از عقل هستش پس دین و اعتقادات کجا قرار میگیره ؟

نه بحث من سر اینکه بعضی ها دلایلی مثل روابط اجتماعی و ... رو بهانه میکنند برای آشنایی و شاید ازدواج و بعدم که دچار شکست عاطفی شدن به زمین و زمان گیر میدن که چرا این طوری شد و طرف خیانتکار بود و ما دیگه به هیچ کس نمیتونیم اعتماد کنیم و باقی مسائل مگه اینها همون افرادی نیستند که بدون در نظر گرفتن مسائل شرعی وارد یک رابطه شدند پس چرا در نهایت از شکستی که خوردن نارحتن

دیگه فراموش میکنند که نقطه شروع رابطشون دچار مشکل و غیر شرعی بوده چیزی که مورد تایید دین هم نیستش به هر حال فکر نکنم دین اسلام و مذهب بد ما رو خواسته باشند حالا کاری ندارم به افرادی که با فرض پوسیده شدن این عقاید به این مسائل اعتقادی ندارن .
    چرا همیشه یک بعدی به مسائل برخورد میکنید؟
    چندهزاران مورد میشه اورد که با روش دینی و شرعی شروع شده و وارد زندگی شدن و بعد بدترین خیانتها و مشکلات در زندگیشون بروز کرده

چیزی که شما میگید ربطی به روش غیردینی نداره بلکه نداشتن اموزش و راهنمایی درست در انتخاب و اموزشهای لازم برای زندگی مشترک نداشتن هست
    نه اینکه هرکس اعتقاد مذهبی نداشت دیگه خیانت میکنه و زندگی کیثیفی خواهد دشت
    بلکه در هر دو گروه این مشکلات میتونه وجود داشته باشه
    Last edited by havzhini; 03-11-2013 at 21:16.

6. 2 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

شما گفتین این جامعه برای مسلمانان سخت هست زندگی چون نمیشه نگاه نکرد
    یعنی شما واقعا معتقدید حتی بدون یک نگاه میشه درست انتخاب کرد؟اگر نظرتون اینه به بعضی چیزا باید شک کرد و بحث دیگه کلا بی فایدست
    گفتم برای مسلمانان سخته چون نمیشه نگاه کرد ! یه ن اضافه گذاشتید توی فعل ...

حتی بدون یک نگاه رو نگفتم ، من گفتم عشق در یک نگاه

مقدار کمی این حرف رو قبول دارم ولی سوال اینه این اسیبها رو کی داخل دانشگاه خالی کرده؟
    همونها که تفکیک رو در مدارس دستور دادن، همونها که رابطه دختر و پسر رو محروم و جرم القا کردن، همونها که به جای اموزش فقط سرکوب رو دردستور کار قرار دادن، همونها که به جای دادن فضا و امکانات کاری کردن بچه ها یا به کوچه خولوت و زیرزمین کشیده بشن یا در دها مرض روانی از سرخوردگی و افسردگی گرفتار بشن
    پس قبول دارید که خالی شده ...

8. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

هستند اشخاصی که نزول میدند اما توی محرم نذری هم میدند پس دین مبنای درستی برای تشخیص خوب یا بد بودن یک شخص نیست

اصول یک شخص مشخص کننده شخصیت ایشون هست نه دین و یا مذهب

اگه بخواهیم با این دید بررسی کنینم پس نباید جایی که نامحرم هست مثل اداره /دانشگاه و.. هم بریم

روانشناسی میگه اشخاص احتیاج به جنس مخالف دارند خوب میشه قبل از شروع یک اشنایی ایشون رو بررسی کرد از لحاظ شخصیتی

هستند اشخاصی که اگر حس کنند اون شخص در شان و شخصیت اون ادم نیست حاضر به بیرون رفتن با ایشون هم نیستند .!.چه برسه به دوستی !

مبنا شناخت هست قبل از رابطه شخص رو باید شناخت و بعد وارد رابطه شد ( البته اگه مسایلی مثل ثروت زیاد .جذابیت زیاد و یا رفتار شیک

باعث کوری در شخص نشه که نتیجه اش همون شکست ها و خیانت ها هست !

.

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

بله باید در هر جایی و در هر عملی مواظب بود ، ما برای رسیدن به کمال به دنیا اومدیم .

شما توقع دارید در جامعه ای که اکثریت نگاه ها مادی گرا شده کسی رسیدن به معنویت و کمال که بزرگترین هدف آفرینش بوده براش مهم باشه (نه برای تمام افراد)

به نظر من حداقل کاری که باید کرد درصورت مختلط موندن دانشگاه ها اینه که آموزش توی زمینه ی ازدواج و ارتباط با جنس مخالف بالا بره

متاسفانه آموش در مورد این مسائل خیلی ضعیفه برای همین هم هستش که بعضی افراد تا به محیط های باز تر میرسند از خود بی خود میشن و تجربه کردن روابط با جنس مخالف از هر نوعش میشه اولویتشون البته با دید منطقی روابط اجتماعی .

چرا همیشه یک بعدی به مسائل برخورد میکنید؟
    چندهزاران مورد میشه اورد که با روش دینی و شرعی شروع شده و وارد زندگی شدن و بعد بدترین خیانتها و مشکلات در زندگیشون بروز کرده

چیزی که شما میگید ربطی به روش غیردینی نداره بلکه نداشتن اموزش و راهنمایی درست در انتخاب و اموزشهای لازم برای زندگی مشترک نداشتن هست
    نه اینکه هرکس اعتقاد مذهبی نداشت دیگه خیانت میکنه و زندگی کیثیفی خواهد دشت
    بلکه در هر دو گروه این مشکلات میتونه وجود داشته باشه

اینکه تنها عقل رو مبنای همه چیز قرار ندیم یک بعدی هستش ؟

هیچ کسی منکر این نیستش که وجود آموزش باعث بالا رفتن سطح آگاهی افراد میشه ولی آیا تمام افرادی که سطح آگاهی خودشون رو نسبت به بقیه افراد بالاتر میدونند الان بهترین روش زندگی رو برای خودشون انتخاب کردن !! اگر آگاهی افراد بالا رفت و در راه درستش استفاده نشد چی .

آینده افراد رو افکار و عقایدشون رقم میزنه و هر لحظه هم احتمال تغییر اعقاید وجود داره هم برای افراد مذهبی و هم غیر مذهبی اما دلیل ما برای داشتن اعتقاد به دین و خدا و مذهب چی میتونه باشه ؟ جز اینکه از لغزش ها و آسیب ها و گناه و ... دور میشویم . خارج از رسیدن به سایر درجات معنوی و آرامش روحی و ... که خارج از این بحث هستش .

11. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اینکه تنها عقل رو مبنای همه چیز قرار ندیم یک بعدی هستش ؟

هیچ کسی منکر این نیستش که وجود آموزش باعث بالا رفتن سطح آگاهی افراد میشه ولی آیا تمام افرادی که سطح آگاهی خودشون رو نسبت به بقیه افراد بالاتر میدونند الان بهترین روش زندگی رو برای خودشون انتخاب کردن !! اگر آگاهی افراد بالا رفت و در راه درستش استفاده نشد چی .

آینده افراد رو افکار و عقایدشون رقم میزنه و هر لحظه هم احتمال تغییر اعقاید وجود داره هم برای افراد مذهبی و هم غیر مذهبی اما دلیل ما برای داشتن اعتقاد به دین و خدا و مذهب چی میتونه باشه ؟ جز اینکه از لغزش ها و آسیب ها و گناه و ... دور میشویم . خارج از رسیدن به سایر درجات معنوی و آرامش روحی و ... که خارج از این بحث هستش .
    lمن کاری به ون جمله شما نداشتم باقی نظرتون رو نقد کردم
    هرچند همون هم ایراد داره چون شما عملا دارید میگید از عقل نباید استفاده کرد در حالی که این صحبت کاملا غلط هست
    هیچ کس با استفاده کزدن از عقل و منطق ضرر نکرده و اگر میتونید مثال بزنید چه کار عقلانی با ضرر همراه میتونه باشه؟
    اگاهی بالارفتن یعنی دقیقا همین که چه کاری درست هست چه کاری غلط حالا منظور شما از اگاهی که در راه درست استفاده نشه چی هست نمیدونم

کسی نگفته شما بر اساس دین و اعتقاد خودتون عمل و زندگی نکنید ولی بحث اینجاست چرا شما میخواید که همه بر اساس اعتقاد شما زندگی کنن؟
    شما نمیخواید نگاه کنید میخواید به معنوید برسید به ارامش روحی برسید هیچ مشکلی نیست و اینطور زندگی کنید
    ولی کسی که میخواد مادی زندگی کنه لذت کسب کنه شما باید عقاید خودتون رو بهش تحمیل کنید که نباید بر اساس عقیدش زندگی کنه و حتما باید بر اساس عقیده شما زندگی کنه؟

13. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان بهتره برگردیم به بحث اصلی که مشکلات سر راه ازدواج چیه و راه حلشون چی و سوال اصلی تاپیک. خیلی از افراد با روندی که الان داره بحثا پیش میره موافق نیستن و برا همین شرکت نمیکنن.

15. 4 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

lمن کاری به ون جمله شما نداشتم باقی نظرتون رو نقد کردم
    هرچند همون هم ایراد داره چون شما عملا دارید میگید از عقل نباید استفاده کرد در حالی که این صحبت کاملا غلط هست
    هیچ کس با استفاده کزدن از عقل و منطق ضرر نکرده و اگر میتونید مثال بزنید چه کار عقلانی با ضرر همراه میتونه باشه؟
    اگاهی بالارفتن یعنی دقیقا همین که چه کاری درست هست چه کاری غلط حالا منظور شما از اگاهی که در راه درست استفاده نشه چی هست نمیدونم

کسی نگفته شما بر اساس دین و اعتقاد خودتون عمل و زندگی نکنید ولی بحث اینجاست چرا شما میخواید که همه بر اساس اعتقاد شما زندگی کنن؟
    شما نمیخواید نگاه کنید میخواید به معنوید برسید به ارامش روحی برسید هیچ مشکلی نیست و اینطور زندگی کنید
    ولی کسی که میخواد مادی زندگی کنه لذت کسب کنه شما باید عقاید خودتون رو بهش تحمیل کنید که نباید بر اساس عقیدش زندگی کنه و حتما باید بر اساس عقیده شما زندگی کنه؟

نمیدونم کجای حرفام گفتم از عقل نباید استفاده کرد ؟ من گفتم اینکه بخواهیم عقل رو مبنای هم چیز قرار بدیم درسته ؟ (به هر حال شاید برداشت ها متفاوت باشه )

بله درسته هر کسی میتونه بر اساس افکار و اصول خودش رفتار کنه همون طور که برداشت شما از نظر های من تحمیل اعتقادات من به دیگران هستش .

17. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نمیدونم کجای حرفام گفتم از عقل نباید استفاده کرد ؟ من گفتم اینکه بخواهیم عقل رو مبنای هم چیز قرار بدیم درسته ؟ (به هر حال شاید برداشت ها متفاوت باشه )

بله درسته هر کسی میتونه بر اساس افکار و اصول خودش رفتار کنه همون طور که برداشت شما از نظر های من تحمیل اعتقادات من به دیگران هستش .
    من هم گفتم بله عقل و منطق میتونه مبنای همه چیز باشه( حتی در مذهب هم بر استفاده از عقل برای پذیرش مسائل مذهبی تاکید شده و گفته شده روی مسائل فکر کنید و بعد پیروی کنید)
    هرچند این به این معنی نیست عقل و منطق مطلقا خالی از نقص هست ولی بهترین و عالیترین ابزار در اختیار انسان برای همه چیز عقل هست و هیچ چیز بالاتری وجود نداره

منظور از شما شمای نوعی بود نه شخص خاص شما
    در این جامعه در تمام اشکال داره یه عقیده به تمام افراد کاملا تحمیل میشه و نمیتونید منکر این بشید

به نظرم این بحث خیلی مفصل شده و داره از مسیر تاپیک هم خارج میشه و بهتره همیجا این بحث بسته بشه و دوستان دیگه مطالب رو مسیر اصلی تاپیک برگردونن

19. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •