رادیو تو ایکس باکس چطور عوض میشه؟
رادیو تو ایکس باکس چطور عوض میشه؟
حتی call of duty ghost؟
اخبار در مورد پی سی اونجوری که دوستان میگن و اونجوری که منم قبلا اطلاع داشتم ( البته خبر احتمالی بود ) و کلا هم عقل همین روال رو حکم میکنه ...
درسته که nvidia دنبال گرافیکش هست ...
چون راک استار واقعا تو کارش حرفه ای هست ... امد برای نسل قدیمی ارائه کرد ... حالا هم نسخه پی سی رو به همراه نسخه جدید برای کنسول های نسل بعد ارائه میکنه با گرافیک بالا تر تا فروش چند برابری بکنه ..
ولی زمان ارائه احتمال خیلی زیاد همزمان با رونمایی کنسل های نسل جدید خواهد بود![]()
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر شما در طول روز به این ناحیه مراجعه کنید قادر به یافتن سرنخی مرتبط با قتل یا مرگ تصادفی این زن بدست نخواهید آورد. اگر راس ساعت ۱۱ شب به آنجا بروید یک تصویر شبح مانند از این زن را روی صخره ای خواهید دید. شما میتوانید با دوربین یک Sniper Rifle به صورت کاملاً واضح این روح را ببینید. اگر شما از صخره ای که وی روی آن قرار دارد بالا بروید لکه خون بزرگی را خواهید دید که نام “جاک” در میان آن به چشم میخورد. روح و لکه خون نیمه شب ناپدید میشوند. آیا این زن به دنبال شوهر خویش میگردد؟ آیا برای تفرج به آنجا آمده؟! و یا برای دیدن گمشده اش؟ تا زمانی که شما جواب را بیابید این روح در آنجا پرسه میزند!
شاید مراحل جدید بازی باشه!!!!!!!
منبع:گیمفا
Last edited by moghaddas mfa; 27-09-2013 at 06:48.
جاک ـه ، نه جک.
Jock
مطمئن باش مایکروسافت بازی رو با ارتقا رو pc منتشر میکنه،
پشتیبانی از تیسیلیشین و apex phsyx و Dx11
مایکروسافت اینجا چیکارس ؟![]()
همکاری کنید برای یک بحث جدی لطفا ، بازم Gamespot یک مطلب جنجالی زده و کار کسی نبوده جز منتقدی که این بازیو نقد کرده ! ایشون اومدن مقایسه ای کردن این بازیو با شاهکار تاریخ سینما یعنی فیلم Heat ! خب این مقایسه بیشتر به ضرر GTA V تموم شده چون ایشون اعتقاد دارن GTA V خواسته راه این فیلم رو دنبال کنه ولی نتونسته ، درواقع بحث کلی این هستش که شما نمیتونی یه داستان جدی رو با شوخی نشون بدی ! کاری که GTA V کرده .....
من خودم با یکی از Staff اشون بحث کردم سر این موضوع ، حالا میخوام نظر شمایی که خب بازی کردید رو بدونم ....بگید که با من موافقید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mjorh; 27-09-2013 at 02:04.
یک آدم مشنگ پیدا شده که عوض بازی کردن و انجام دادن ماموریتها تو این بازی فقط دنبال مسخره بازیه و امتحان کردن انواع و اقسام کارهای خنده داری که میشه تو بازی انجام داد!
یه سر به یوتوب بزنید خودتون ببینتد. بعضی کاراش واقعا خنده داره. فکر کنم یکم سادیسم هم داشته باشه این یارو![]()
لطفا لینک بده ما هم فیض ببریم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)