سلام دوستان
عید شما مبارک
ببخشید منم یواشکی به جمع دوستان V20 اومدم و حالا یه دونه دارم
از صداش ناراضیم. یه خورده گنگه
چه تنظیمی رو انجام بدم؟
سلام دوستان
عید شما مبارک
ببخشید منم یواشکی به جمع دوستان V20 اومدم و حالا یه دونه دارم
از صداش ناراضیم. یه خورده گنگه
چه تنظیمی رو انجام بدم؟
نه انتخابم رو کردم ۱۰۰% پلاسما راستشو بخوایین درگیری من مالی هستشلیمیت من ۱۲۰۰۰۰۰ هستش تازه بخوام از بانه بخرم باز پایین تر از این قیمت نمیشه!! حالا بین plasma LG و پاناسونیک مندم.. حالا ببینم چی میشه...
توی این حد قیمت u20 هم گزینه خوبی هست یه نگاه بنداز ولی یادته که بهت چی گفتم امیدوارم پشیمون نشی دوست من![]()
چه فرمتهایی رو ساپورت میکنه ؟
[QUOTE=saegheh67;5939371]خوب این هم از عکسهایی که قولشو داده بودم فقط از بابت کیفیت پایین عکسها عذرخواهی میکنم چون با موبایل گرفتم
یک توضیح بدهم 2 عکس اول با کیفیت dvd هستند بقیه عکسها کیفیت فول اچ دی عکسها در مد سینما گرفته شده به جز عکس منظره دشت شقایق که روی مد داینامیک هستش در مورد لوگوی سامسونگ هم بگم دموی شرکت سامسونگ هست که داخل تلویزون پلاسما پاناسونیک پخش کردم
ممنون که عکس گذاشتین میشه یک لطفی بکنید و عکسهایی هم تو اتاق که نو طبیعی داره بذارید اخه تمام این عکسها در حالی گرفته شده که اتاق تاریکه و خب کیفیت تصویر بیشتر جلوه میکنه اگه میشه تو اتاق با نور طبیعی هم عکس بگیرید از همین سورسها و بذارید ممنون میشم
با سلام و تبریک سال نو.افرادی که پلاسمای v20 دارند هم سری Rو هم سری S آیا از قابلیت VIERA CAST WITH SKYPE برای چت کردن اینترنتی استفاده کرده اند؟
و غیر از ----Tچه تفاوت دیگری بین سری SوR وجود دارد؟
سلام
منم سری R رو دارم ، ولی متاسفانه Viera Cast هم از این سری حذف شده است :(
[QUOTE=jupiterx;5975172]من از g10 که یه مدل قدیمی تر از v20 هست عکس انداختم توی اتاق کاملا روشن با نور خورشید v20 تقریبا دو برابر از g10 تو حالت داینامیک براقتره پس مطمئن باش مشکلی نداره
عکس از سورس sd با ر س ی و ر x کروز انداختم با کامل av خیلی معمولی ببخشید دیگه اون عکس بالای تی وی خانوادگی بود مجبور شدم شطرنجی کنم خونه هم فعلا مجردی هست یکم بهم ریختس.
![]()
Last edited by love021; 31-03-2011 at 23:14.
دستت درد نکنه. خیلی عکس قشنگیه.
اگه همه دوستان عکسهای Tv رو این مدلی بگیرن بهتر میشه فهمید تلویزیونشون چجوریه. تو عکس شما، کیفیت تصویر Tv مشخص تره، نسبت به موقعی که تو اتاق تاریک و فقط از خود تلویزیون عکس گرفته بشه.(به غیر از تست رنگ مشکی)
میشه دیزاینش برای خونه رو هم فهمید.
ممنون مهدی جان یادمه
قیمت U20 چنده مگه؟ با گارانتی یا بدون گارانتی..
2 سوال دیگه آیا U20 هم Full HD هستش? و کیفیت تصویر در مقایسه با G10 بهتره یا بدتر?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)