تبریک میگم به تمام هودارا، چه میکنه تیکی تا کا، چه میکنه این بارسلونا، دیشب دوباره شد همون بارسلونایی که باید باشه![]()
تبریک میگم به تمام هودارا، چه میکنه تیکی تا کا، چه میکنه این بارسلونا، دیشب دوباره شد همون بارسلونایی که باید باشه![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برایمان فرقی نمی کند که حریف مرحله بعدی مان کدام تیم باشد. باید از این بازی حذفی درس بگیریم و باهمین انگیزه به کارمان ادامه دهیم.
سایت گل- جوردی آلبا بازیکن ریزنقش باشگاه بارسلونا در پایان بازی تیمش مقابل میلان در نوکمپ که با برد 0-4 تیمش همراه بود به شدت راضی و خوشحال می نمود. با این برد قاطعانه بود که بارسا توانست با به دست فراموشی سپردن باخت 0-2 اش در بازی رفت، مجوز صعود به دور یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا را به دست بیاورد.
در پایان این مسابقه ، آلبا زننده چهارمین گل تیم کاتالان در مورد این برد دلچسب گفت:« برد مهمی برای ما بود. ما در دقایق پایانی بازی سختی های زیادی کشیدیم ولی می دانستیم که چطور باید سختی بکشیم.»دراینجا می توانید ادامه صحبت های آلبا به گزارش آ.اس را مطالعه کنید:
*بازی خوب بارسا: ما خیلی خوب بودیم. آن بارسای همیشگی بازگشته و باید به حرکتمان در همین مسیر ادامه بدهیم
* حملات میلان: میلان یک موقعیت مسلم گلزنی داشت که می توانست مبدل به گل شود ولی خوشبختانه به بیرون رفت. تلاش تیم فراوان بود و ما باید از این بابت راضی و خوشحال باشیم
*گل چهارم بارسا: گلی که من زدم،با توجه به جریان بازی، گل مهمی بود. تمام بارسلونایی ها انگیزه زیادی داشتد تا یک بازگشت تاریخی را رقم بزنند
*حریف در دور بعد: برای ما فرقی نمی کند که به چه حریفی بخوریم. می بایست از این بازی حذفی درس بگیریم و با همین انگیزه و همین هیجان به کارمان ادامه دهیم./////////////////////////
ستاره اسپانیایی به این نکته اشاره کرد که زدن گل زودهنگام به تیمش کمک زیادی کرد.
سایت گل- داوید ویا، زننده سومین گل بارسلونا در بازی سه شنبه شب مقابل میلان که با برد 0-4 تیم کاتالان و صعود این تیم به مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا به پایان رسید، در پایان این مسابقه مملو از شادی و هیجان بود.متن صحبت های داوید ویا در پایان این بازی را در اینجا مطالعه کنید:
*گل اول: زدن اولین گل بازی در دقایق ابتدایی مسابقه به ما کمک زیادی کرد. ما با اتمام بازی رفت در میلان باور زیادی به بازگشت به جریان بازی و برگرداندن ورق داشتیم و با تلاش فراوان توانستیم به این هدفمان برسیم
*هواداران نوکمپ: ما واقعا به خاطر داشتن چنین هوادارانی خوشحالیم؛ چون هیچ کسی از تیم انتقاد نکرده و همیشه به ما اطمینان و باور داشته اند
*گلی برای فراموش کردن تمام اتفاقات منفی: زمانی که چین روزهای زیبایی از راه می رسند، تمام اتفاقات بدی که برایت اتفاق افتاده فراموش می شوند. باید از صعود به دور بعد لذت برد و به آینده فکر کرد
*حریف بارسا در مرحله یک چهارم پایانی: مهم این است که در مرحله یک چهارم پایانی هستیم. حالا هرتیمی که می خواهد حریف ما شود، بشود
////////////////////////
آلوس : در چند روز اخیر بسیار از ما انتقاد کردند ، اما در زمین جواب آنها را دادیم .دوره این تیم حالا حالا ها تمام نخواهد شد.
![]()
Last edited by M E S S I; 13-03-2013 at 11:17.
عکس العمل های گزارشگر ایتالیایی و همراهاش! فقط بخندید....!hhhhhhhhh....
![]()
Last edited by M E S S I; 13-03-2013 at 11:26.
من قبل از بازي رفت توي يه فروم ديگه گفته بودم که ما با يک تيم بازي نداريم بلکه با يک تاريخ بازي داريم
حالا هم ميگم يک تيم رو نبرديم بلکه يک تاريخ رو برديم
بازي با ميلان با هر ترکيبي و هر ميانگين سني هميشه سخته چون تاريخ باشکوه اين تيم هميشه به ميلان شخصيت ميده
شايد به نظر برسه که دیشب ميلان رو خيلي راحت برديم اما فراموش نکنيم که اين نيمه دوم بازي بود و در نيمه اول ميلان اونقدر خوب بازي کرده بود که در دقايق پاياني اين بازي همه بارساييها استرسي خورد کننده رو تحمل کردن
اين نشون ميده ما در مجموع دو بازي چقدر در مقابل ميلان سختي کشيديم
ياد بازي فينالي افتادم که ميلان با چهار گل بارسا رو برد
در واقع دیشب يه جورايي انتقام اون بازي رو هم گرفتيم
من فکر ميکنم اگر بخوايم بدور از هيجانِ اين برد و اين شب تاريخي در مورد اين بازي قضاوت کنيم بايد قبول کنيم که اين برد رو بيشتر از مسائل فني مديون بازگشت روحيه جنگندگي به تيم هستيم
انتخاب ماسکرانو براي بازي در خط دفاعي به جاي پويول تصميم درستي بود چون ماسکرانو با توجه به سرعتش توي ضد حملات ميلان بهتر عمل ميکرد
بايد به بازي فوق العاده بوسکتس بعد از مدتها اشاره کنم که واقعا پله نخست درست چرخيدن توپ در بين بازيکناي بارسا بود
دیشب ميلان بيشتر از هميشه اشتباهات فردي داشت اما به نظر من اين اشتباهات نتيجه پرس واقعا سنگين بارسا بود که در خيلي از دقايق نيمه اول واقعا ميلان رو اذيت کرد
گاهي با 9 بازيکن ساختار دفاعي ميلان رو پرس ميکرديم که همين باعث شد ميلانيها در يک سوم دفاعي خودشون زياد اشتباه کنن
درباره مسي حرف زدن بيهودس و درباره ژاويستا سکوت بهترين توصيفه
حالا نيمکت منتظر حضور تيتو و البته يک تيتوي سالمه
تیتو با این برد چاره ای جز خوب شدن نداره
اين برد خوب رو به همه دوستان بارسايي تبريک ميگم
و ستايش خودم رو به دوستان ميلاني بابت بازي جوانمردانه تيمشون تقديم ميکنم
Last edited by گرافيكار; 13-03-2013 at 12:27.
مرسی از علیرضا بابت پست قشنگی که ارسال کرد و مثل همیشه همه ما رو مجذوب خودش کرد.....با بازی دیشب دو بازی هست که گل خوردیم...از البا تا پیکه و ماسکی و الوز خوب بودن...البته ماسکی و پیکه هر کدوم یک صحنه بد توپ لو دادن...سرعت ماسکی و تمرکزش در بازی دیشب خیلی خوب بود...دو باره مثلث نابود کننده بارسلونا در وسط زمین بوسکی و ژاویستا خیلی درخشان مسلط و خوب بودن...بوسکستس تقریبا به جرعت میگم یکی از بهترین بازی های فصلش بود..یه جاهایی اینیستا میومد پشت ژاوی و گاهی هم عکسش...مسی آزادانه به هر جایی سر میزد..پا به توپ میشد و خیلی خوب مانور میداد...ویا محشر بود دیشب...نکته جالب اومدن به وسط ویا بود..بازی قبلی زیاد خوب نبود ولی دیشب خیلی قشنگ بازی کرد...گل حیاتی زد...4تا گل زدیم همش با پای چپ زدیم..الکسیس بازگشت به موقعی به اوج داره...خیلی دونده و جنگنده است از این که شماره 9 بارسلنا بازگشت دوباره ای داشته خوشحالم...دلم میخواست جای پدرو از اول اون بازی میکرد.
به نقل از یکی از دوستان.....___ در چند اخیر سال منچستر زخم خورده ترین تیم اروپا مقابل بارسلوناست ۲ بار تا یک قدمی جام لیگ قهرمانان پیش رفتیم ولی در فینال مغلوب این تیم بارسلونا شدیم ولی هیچگاه از این تیم نفرت نخواهم یافت چون به پاکی و زیبایی ما رو شکست دادن نه عوامل غیر فوتبالی
امشب از برد بارسلونا ابراز خوشحالی کردم چون ……. چون خیلی ها احترام غول اروپا رو نگه نداشته بودن یادشون رفته بود بارسلونای گواردیولا چه بلایی سر تیمهای اروپایی می آورد بارسلونا تیمی بود که برترین فوتبال تاریخ رو به نمایش گذاشته بود احترام چنین تیمی رو همیشه باید حفظ کرد تا سالیان سال بخاطر تاریخش , تاریخ که به زیبایی ساخت
خیزش دوباره ی بارسلونا وحشت را بر فوتبال اروپا حاکم خواهد کرد و ما امشب گوشه از بارسلونای چند سال پیش را دیدیم تبریک به هواداران بارسلونا بخاطر این برد مردانه بر خلاف بعضی تیمها! ___![]()
بازی دیشب یادآور همون بارسای بی رحم و ترسناکی بود که در این یکی دو ماه کمتر دیده بودیم.
ساختار تیم کمی تغییر کرده بود و با اینکه بازیکن ها همون قبلی ها بودن٬ تیم خیلی خیلی غیر قابل پیش بینی شده بود و این باعث شد هر چیزی در مغز میلانی ها بود غلط از آب در بیاد و اصلا نتونن با برنامه قبلی جلوی بارسا بازی کنن و بازی تبدیل شد به یک نبرد رو در رو. خط دفاع ساختار متفاوتی داشت٬ آلبا خیلی کم جلو میومد و این باعث شد دفاع محکمی داشته باشیم٬ دنی آلوز کاملا وینگر راست بود٬ ویا به وسط اومد که باعث شد مدافعان میلان مشغول بشن و این فضا رو در اختیار مسی قرار داد٬ حتی ژاوی و اینیستا هم متفاوت از همیشه بازی می کردن.
مسی و ویا اکثر تیتر خبرها رو مال خودشون کردند و ژاوی و اینیستا هم نشون دادن هنوز بهترین هافبک های دنیا هستن٬ ولی بازیکنی که در سایه باعث میشه همه اینها بتونن خوب بازی کنن همونطور که علیرضا گفت بوسکتس بود که یه شب بی نظیر داشت. این بشر همیشه در جایی هست که باید باشه٬ چیزی که اصلا در بازی به چشم نمیاد ولی ارزش فوق العاده ای داره. بازی دیشب بدون بوسکتس اصلا ممکن نبود. یکی از باهوش ترین بازیکن های دنیاست و به نظرم دیگه وقتشه فوتبال دنیا جایگاه واقعی بوسکتس رو بهش بده٬ کاندیدی برای بهترین بازیکن دنیا و حتما عضو تیم های 11 نفره بهترین بازیکنان دنیا.
مسی هم داره نشون میده فقط و فقط نیم متر فضا نیاز داره تا زهرش رو بریزه... آلبا هم خیلی قابل ستایش بود٬ در پایان بازی بیشتر از 80 متر رو اسپرینت رفت تا گل چهارم رو بزنه. این انرژی رو از کجا آورد من نمی دونم!
دیشب بارسا تمرکز بسیار خوبی داشت برعکس این چند هفته که فکر می کنم خیلی مهم بود. برگشتن اینیستا به میانه زمین هم کار کاملا صحیحی بود که نتیجه هم داد.
بچه ها کسی خبر داره ماریو کجاست؟! واقعا نگرانشم!!
می شه یه جایی برای ما محرومین آپلود کنین؟
------------------------------------------------------------------
راستی به رغم سوتی های زیادی که خیابانی می ده، گزارش هاش رو اگه با تمرکز وارد بشه خیلی دوست دارم. استعاره های ادبی باحالی به کار می بره که گاهی اوقات فقر ادبی برخی از مخاطبینش باعث تمسخرش می شه(سوتی هاش رو نمی گم ها!!)
وقتی که نخواد فیلم بازی کنه و خودش باشه و دقت داشته باشه خیلی خوب گزارش می کنه.
واقعا خیلی با احساس و بهتر از اون اسمش رو نبر گزارش می کرد.
آخر بازی گفت:
امیدوارم... امیدوار که نه مطمئنم که از این بازی لذت برده اید!![]()
بفرما بیا از اینجا نگاش کن یا دانلود کن:
هربار میبینمش از خنده غش میکنم و خفم میکنه از خندیدن.......!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)