هر دو هارد دیسک مشکلی ندارند . پیشنهاد من این هست که وسترن رو بردارید .
ضمناً اون اسکرول بار رو بکشید پایین تا بقیه موارد دیده بشه . اگر Status ها OK باشن که مشکلی ندارن .
هر دو هارد دیسک مشکلی ندارند . پیشنهاد من این هست که وسترن رو بردارید .
ضمناً اون اسکرول بار رو بکشید پایین تا بقیه موارد دیده بشه . اگر Status ها OK باشن که مشکلی ندارن .
سلام و خسته نباشید
می خواستم یه هارد اکسترنال 4 ترابایت به بالا بخرم، پورتابل بودن یا نبودنش برام اهمیتی نداره، سرعت رایت برام مهمه (البته بالای 70-80 مگابایت کفایت میکنه)
دوستان پیشنهادی دارید؟
ممنون
در این جدول از نرم افزار Crystal Disk Info برای کنترل APM
لطفا یه توضیحی بدید
مثلا 80h یعنی بعد 80 ساعت هارد خاموش میشه یا نه ؟
01h یعنی بعد یه ساعت ؟
سلام .
نه دوست عزیز . هر کدام از اینها در واقع یک ID برای حالتهای مختلف هارد دیسک هست نه اینکه نشاندهنده زمانبندی باشه .
مثلاً برای یکی از مدلهای سیگیت سه نوع بیکاری (Idle) وجود داره . در جدول زیر حالتهای مختلف بیکاری به همراه IDـهای مربوطه دیده میشه.
![]()
ممنون از روی این عکس به pdf اش رسیدم اطلاعات بیشتری بدست اوردم
فقط تو جداول جلوی بعضی نوشته Reserved یعنی چی ؟
Last edited by milad azad; 17-10-2017 at 14:53.
سلام استاد عطا عزیز :
میخوام یه هارد اکسترنال برای ذخیره فیلم بخرم-2 ترابایت باشه اما بین وسترن و ای دیتا و سیلیکون موندم ، البته میدونم تجهیزات داخلی تقریبا مشترک و مال یکی دو تا کمپانیه اما با اینحال راهنمایی شما رو میخوام که موندگاری بالایی داشته باشه بخاطر حجیم بودن فیلمها و سخت بودن ریکاوری
با تشکر![]()
سلام .
من WD my passport رو پیشنهاد میکنم به اضافه یک کیف برای مواقع حمل و نقل .
اگر بودجه دارید توصیه میکنم دو عدد بخرید و دومی برای بکآپ باشه .
سلام من میخواستم یه هارد اینترنال 4 ترا بخرم برای ذخیره فیلم و سریال همچنین عمر مفیدش زیاد باشه سرعتش هم خوب باشه قیمتش هم معقول باشه از اون خیلی گرون ها نمیخوام
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
یکی از دوستان میگه وسترن بلو اون یکی میگه توشیبا x300 من موندم کدوم رو انتخاب کنم
سلام.
بهترین هارد برای آرشیو فیلم تا قیمت 350 هزار تومن چیه؟
اگر میشه به ترتیب از خوب به بد در قیمت های مختلف معرفی کنید
خیلی ممنون![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)