تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 396 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178218268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

راهی که من خودم استفاده کردم این بود که یه رزولوشن که تغریبا" به مونیتورم می خورد انتخاب کردم بعد آلت و اینتر گرفتم از حالت فول اسکرین خارج شدم و سایز پنجره رو تغیر دادم حرفه ای نیست ولی واسه من که جواب داد .
    خب این چه کاریه!!!!شما برو تو پوشه بازی قسمت game بعد fifa setup بعد fifa config از اونجا رزولیشن رو میتونید تغییر بدید

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

خب منم امروز بازیو خریدم. دو سه دست بازی کردم تا الان این موارد برام قابل توجه بود.

اول اینکه بازی خیلی طبیعی بود حرکات و پاس کاریا و در کل بازی خیلی روون تر از اخرین فوتبالی بود که بازی کردم(اخریش pes 2010 بود)
    اما چنتا مشکل داشت.
    اول اینکه دوربین بازی یه مقدار برام سخت بود. یعنی دوربین بازی تو pes2010 که بازی میکردم خیلی بهتر بود. تو فیفا مشکلی که داره اینه بازیکنایی که سمت مقابل دوربین بازی هستن یه مقدار ریزتر از کارکترایی که سمت دوربین هستن دیده میشن
    دوم اینکه خیلی جلوه های ویژه وسط بازی دیده نمیشه. یعنی تو حساس ترین موقعیتهای گل هم ممکنه صحنه اهسته نشون نده.
    دروازه بان ها هم به نظرم خیلی جان فشانی میکنن.

دیگه به جز اینا بازی خیلی قشنگه
    +
    و سوالی هم که داشتم اینه که تنظیماتی هست که رزولوشن بازی رو تغییر داد؟ برام کل صفحه رو تو مانیتورم پوشش نمیده.
    شما برو تو پوشه بازی قسمت game بعد fifa setup بعد fifa config از اونجا رزولیشن رو میتونید تغییر بدید

3. این کاربر از pouyasony بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 88mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آره...تمومه نرم افزارهای موجود در اون پوشه رو نصب کردم اما نشد !
    اولش ( دیروز که بازی رو دانلود کردم ) تونستم بازی رو اجرا کنم و تا شب هم مشکلی نداشت ، اما امروز دیگه هرچی رو آیکون بازی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته !!!
    شما انتی ویروست رو غیر فعال کن بعدش یه بار دیگه کرک بازی رو نصب کن موقع نصب کرک هم اتصال به اینترنت رو قطع کن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

شما انتی ویروست رو غیر فعال کن بعدش یه بار دیگه کرک بازی رو نصب کن موقع نصب کرک هم اتصال به اینترنت رو قطع کن

اینم جواب نداد !
    خدایی معضلی شده این فیفا 13 !!

دوهفته دیگه هم اعزام به خدمتت باشه دوس داری سرتو بزنی به طاق !
    Last edited by saeid.janacky; 10-10-2012 at 00:25.

6. این کاربر از saeid.janacky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

عجیبه من یک هفته است دارم بازی می کنم با تیمای قوی و ضعیف بازیم هم زیاد خوب نیست اما اینطوری گل نخوردم تا حالا
    از پشت هیجده هم سخته گل بزنی دفاع خوب توپ رو بلوک می کنه
    فعلاً که یه vp ساختم و قرضی دادنم به دسته 2 انگلیس اینجوری خیلی لذت بخشه
    شما چه جوری VP ساختی ؟ من هر چی گشتم پیدا نکردم . میشه بگی کجاست ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

شما چه جوری VP ساختی ؟ من هر چی گشتم پیدا نکردم . میشه بگی کجاست ؟
    توی کریر مود بخش پلیر رو انتحاب کن...

9. این کاربر از Ramos1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امسال پی اس در کل از سالهای قبل بهتر شده اما خیلی همه چیزش تکراری شده
    فیفا هم امسال واقعا افت کرده
    فیفا که صحنه های خوشحال گل روهم (ازنمای نزدیک) حذف کرده و بسیار غیرطبیعی سریع شده
    در کل امسال فوتبال ها چنگی به دل نمی زنن

کسایی که از بازی ورزشی خوششون میاد امسال رو فقط و فقط NBA2k13 بازی کنن
    بقدری گرافیک بالاست و حرکات طبیعی و همه چیز فوق عالی طراحی شده که واقعا باور نکردنیه
    حداقل 6 سال از این دوتا بازی از همه جوانب جلوتره این بازی

ای کاش 2k هم میومد یه بازی فوتبال میداد و به کونامی و EA میفهموند بازی یعنی چی
    دقیقا کاری که با ea توی بازی nba کرد و کلا ea رسما اعلام کرد که تا اطلاع ثانوی بازی nba live رو برای هیچ کنسول و هیچ وسیله ی بازی ای نخواهد ساخت

باید بلایی سر این دوتا شرکت برای فوتبالشون هم بیاره که که یا بازیشون رو عالی کنن یا کلا بکشن کنار از ساخت فوتبال

11. 2 کاربر از kingmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

فیفا که صحنه های خوشحال گل روهم (ازنمای نزدیک) حذف کرده و بسیار غیرطبیعی سریع شده

بقدری گرافیک بالاست و حرکات طبیعی و همه چیز فوق عالی طراحی شده که واقعا باور نکردنیه

دقیقا کاری که با ea توی بازی nba کرد و کلا ea رسما اعلام کرد که تا اطلاع ثانوی بازی nba live رو برای هیچ کنسول و هیچ وسیله ی بازی ای نخواهد ساخت

باید بلایی سر این دوتا شرکت برای فوتبالشون هم بیاره که که یا بازیشون رو عالی کنن یا کلا بکشن کنار از ساخت فوتبال
    اولا واسه کسی که به بسکتبال علاقه نداره توصیه مناسبی نیست! دوما مشکل سرعت رو میشه از setting بازی حل کرد سرعت بازی رو بزارید روی slow بهتر میشه. در ضمن قرار بود 2k فوتبال هم بسازه که فعلا منصرف شده! گرفتن اجازه استفاده از اسامی و ساخت باشگاه ها کاری بسیار دشواره که میبینیم ea هم هنوز درست از پسش بر نیومده. در ضمن پیشرفتی که فیفا در حاله حاضر داره 2k هیچگاه بهش نمیرسه حتی فکر نکنم 2k بتونه به استاندارد pes برسه

13. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

به بسکتبال کار ندارم اما اون حرفی که اول زدی رو نمیدونم روی چه حساب گفتی . فیفا هر سال داره توی هر نسخه ای که میاد پیشرفت چشمگیری کرده . نسخه 12 که ترکوند با موتور جدیدش و شیوه دفاع جدیدش .
    این نسخه هم که دیگه از قبلی بهتر . چجوری این همه ملت دارن میگن عالی شده بعد شما میای راجع به بستکتبال بحث میکنی و میگی فیفا بدرد نمیخوره ؟

15. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

اگه 2K و Rockstar و Epic و Konami و Activision و هزار تای دیگه جمع شن ، نمیتونن بهتر از FIFA بسازن !
    جهت اطلاع این عکسا رو ببین . من نساختم ولی هر رو تو FB دارم میبینم : ببین چقدر عاشق داره این بازی یکیش خودم :
      محتوای مخفی: . 

17. 6 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •