سلام
من خیلی از شکستن ال سی دی این گوشی میترسم !!!
چجوری میشکنه ( با چه حد ضربه ای؟ )
اگه مثلا فلیپ کاور روش باشه که از ال سی دی محافظت کنه مشکلی پیش نمیاد ( اگه بیفته ) ؟
سلام
من خیلی از شکستن ال سی دی این گوشی میترسم !!!
چجوری میشکنه ( با چه حد ضربه ای؟ )
اگه مثلا فلیپ کاور روش باشه که از ال سی دی محافظت کنه مشکلی پیش نمیاد ( اگه بیفته ) ؟
سلام.
دوست عزیز این گوشی آپدیتش باگ نداره.توی سامسونگها تا جایی که من دیدم فقط I9100 G آپدیتش باگ داره و البته آپدیت آزمایشی N7000 که اونم با اومدن آپدیت نهاییش (آپدیت رسمی اصلی) باگهاش برطرف شد.با خیال راحت آپدیت کنید منتها بهتره که رام رو دانلود کنید و با اودین بصورت آفلاین آپدیت کنید که اگه اینترنتتون قطع شد به مشکلی نخورید و همینطور سریعتر انجام بشه.![]()
سلام.
یعنی چی؟!!!
در حد نرمال مقاومه ولی خوب ضربه ها همیشه به نوع برخورد ربط دارن (نوع وارد شدن نیرو و این در همه موارد صدق میکنه نه در رابطه با گوشی و....) .![]()
مرسی
آخه آمار شکستگی صفحه خیلی زیاد بوده حتی توی همین تاپیک یکی از کاربرا گفته بود روی بغل افتاد زمین ( از ارتفاع کم ) و صفحش شکست!توی پی تی هم خیلی دیدم اس3 صفحه شکسته () میفروختن
درود
چجور میتونم در حالیکه گوشی داره زنگ میخوره ( یعنی به من زنگ زده شده ) بدون اینکه تماس رو رد کنم به برنامه های گوشی دسترسی داشته باشم ؟ از جمله صندوق پیام ها ؟
برنامه ultimate call screen HD 9.4.1 هم دارم ولی گزینه ای نداره![]()
سلام.
دوست عزیز آمار شکستگی صفحه زیاد بوده؟!!!
والا منکه یه همچین چیزی رو اولین باره از شما دارم میشنوم.اینکه فرمودید دوستان گفتن از ارتفاع کم و به بغل خورده زمین صفحش شکسته دقیقا" بر میگرده به همون موضوعی که عرض کردم که بستگی داره به نوع وارد شدن نیرو. والا گوشی من تا حالا یه چد باری خورده زمین ولی خدارو شکر طوریش نشده.اما اینموردی که شما میفرمائید برای هر گوشی ممکنه اتفاق بیفته هر چی احتیاط کنی گوشیتون سالم تر میمونه.باید مواظب باشید.![]()
سلام.
شما برنامه Swapps رو نصب کنید این قابلیت رو به شما خواهد داد.![]()
ایکاش نوت2 انقد اختلاف قیمتش زیاد نبود با این ، فکر کنم اگه اس3 خریدم یه نوکیا 1280 هم باید برا بیرون بخرم
ممنون دوست عزیز![]()
سلام.
خواهش میکنم دوست عزیز.
اما شما که از شکستن این میترسی چطور میخوای با نوت 2 کنار بیای؟!!! اون بخاطر بزرگیش همینجوری که نگاهش میکنی میگی الانه که بشکنه.![]()
الحق که نخری سنگین تره ، من نمی دونم میگن چیزی شکست خب شکسته اول بیایید ببینید چرا شکسته و بعد حکم به بد بودن چیزی صادر بکنیم ، درسته از نظر بدنه کیفیت متوسطی داره ولی میشه بایک کیف مخصوص موبایل این مشکل رو تا حد زیادی برطرف کرد ، ولی چون ال سی دی این گوشی گران هست موقع تعویض زیاد سره زبان ها است وگرنه یکی از دوستان که گوشی N72 داشت ( این که از سنگ هم سفت تره )گوشی ایشون زمین خورد و صفحه ای سی دی ترک برداشت.هرچیزی مواظبت میخواهد ولی خب ندانسته شاید بخوره زمین ولی اگر کیف داشته باشه مشکلی پیش نمیاد.
من موقعی که شنیدم اس 3 خاموش میشه و روشن دیگه نمی شه همه جا سوال کردم و فهمیدم اگر رام 4.1.2 بریزم این باگ برطرف میشه همین مشکل خاموش شدن هم برای سونی z اتفاق افتاده. بخر و نجات بده داش ممد
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]از تعدادی از کاربران گوشی سونی Xperia Z ، مشکل خاموش شدن ناگهانی این دستگاه نیز ، گزارش شده است.
ظاهرا این پرچمدار سونی بدون هیچ دلیلی نیز یکدفعه خاموش می شود و تلاش دوباره روشن کردن این گوشی بی فایده است.
به هر حال دلیل خاصی برای چنین اتقانی مشخص نشده است ، زیراکه برخی کاربران پایین بودن باطری را دلیل این مساله می دانند و برخی ها هم با اینکه با این شارز باطریشان بالا بود دچار چنین مشکلی با Xperia Z خود شدند.
ضمنا سونی هم این مشکل را پذیرفته و وعده داده است که این باگ Xperia Z را برطرف کند و طی بروز رسانی نرم افزاری تحویل کاربران داده خواهد شد.
Last edited by Hidden-Hunter; 29-04-2013 at 21:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)