بله با لپ تاپ بازی می کنم
بله با لپ تاپ بازی می کنم
بازی از کارت گرافیک اصلی لپ تاپ شما استفاده نمیکنه باید گرافیکتون رو سئیچ کنین ...
کارت گرافیک Geforce گزینه ای تحت عنوان Customize which Programs use GPU داره که به صورت دستی براش تعریف میکنید چه برنامه هایی از GPU استفاده کنه .
و با راست کلیک روی هر برنامه ای گزینه با عنوان Run With Graphics Processor هم داره .
قاعدتاً ATI هم گزینه ای مشابه این باید داشته باشه .
شما برنامه هایی که در TaskBar باز هستند رو چک کنید اگر نبود در کنترل پنل باید باشه .
ظاهراً دو گزینه Fix و Dynamic هم داره که درحالت Dynamic به صورت اتوماتیک بین دو گرافیک سوئیچ میکنه و در حالت Fix به صورت پیشفرض ATI فعال میشه .
+
نحوه سوییچ کردن بین دو کارت گرافیک INTEL و NVIDIA
در زیر نحوه سوییچ کردن بین این دو کارت گرافیک به طور کامل توضیح داده شده است:
در وهله اول باید از نصب صحیح درایور هر دو کارت گرافیک اطمینان حاصل کنید. توجه داشته باشید که لازم نیست برای سویچ کردن به دنبال دکمه خاصی روی لپ تاپ باشید بلکه تنها قرار است کمی لپ تاپ را راهنمایی کنیم.
تصویری زیر نشان می دهد که سیستم عامل، هر دو گرافیک اینتل و Nvidia را شناسایی کرده و به طور پیش فرض دسکتاپ را در اختیار کارت گرافیک اینتل قرار می دهد تا در مصرف انرژی صرفه جویی شود.
همانطور که در تصویر زیر مشخص است؛ در صفحه NVIDIA CONTROL PANEL و در تب Global Setting می توان تنظیم کرد که کارت گرافیک NVIDIA از حداکثر ظرفیت خود استفاده نماید یا خیر و یا اینکه گزینه Auto Select انتخاب شود که در این صورت سیستم به صورت پیش فرض در هنگام اجرای برنامه ها نوع گرافیک دستگاه را انتخاب می کند .
نکته جالب اینجاست که یک کارت گرافیک مسئولیت دسکتاپ را بر عهده دارد و کنترل گرافیک نرم افزارها بر عهده کارت گرافیک دیگر که قویتر است، می باشد. به این ترتیب می توان از حداکثر توان کارت گرافیک NVIDIA بهره مند شد.
همانگونه که در تصویر زیر مشخص شده است، زمانیکه بخواهید از خروجی لپ تاپ بر روی تلویزیون و یا مانیتور دیگر استفاده نمائید، این خروجی قابل تنظیم بوده و می توان تعیین کرد که از کارت گرافیک اینتل استفاده شود و یا از کارت گرافیک NVIDIA. همچنین می توان دو خروجی مجزا، یکی از کارت گرافیک اینتل و دیگری از NVIDIA، بر روی دو صفحه نمایش داشته باشیم.
![]()
خیلی ممنون
توپ ریختم توی GDB توی بازی توپش میاد ولی موقع انتخاب توپ عکس توپ نمیاد مشکل چیه؟
من یک عکس هم توی همون پوشه ی توپ در فولدر هر توپ توی gdb قرار دادم اما باز هم عکس نداره.
ـ مثلا توپ جابولانی گذاشتم ولی عکس نداره خودم واسش عکس گذاشتم با سایز 128×128 ولی توی بازی عکسش نمیاد ولی وقتی یه توپ دیگه رو که خودش از اول عکس داشته عکسش میاد . نمیدونم فرق عکسی که میسازم با اون عکس چیه . یه راهنمایی بکنید مشکل از کجاس
کسی نمیدونه من باید چه کار کنم
اگه تغییرات داخل بازی انجام شده (لوگو ها و کیتها و بقیه موارد ...) پس پچ درست نصب شده ...!
دوستانی که بال بازی میکنن..من فصل دوم GP 500 خریدم الانم وسط فصل سوم تو تیم گرانادا قدرتم 74 هست فقط هر چند هفته یکبار رو نیمکت میشینم و تعویضم نمیشم چرا؟
باید GP200 , GP50 رو هم بخرم؟
میشه یه توضیحی در این مورد بدین ببینم موضو چیه؟
لیگ که تعطیل کردن من معتاد بال شدم..
میشه تو این نسخه تمارض کرد؟
اره : l1+l2+l3+r3
ولی همش کارت زرد میگیری خودت
نرم افزار ویرایش فیس میخواستم
Last edited by pedram9; 31-12-2012 at 21:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)