تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 251 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 2501

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2013

اگه نباشه جاش خالی می مونه yakimura sanada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ueda castle

پيش فرض

بله با لپ تاپ بازی می کنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

بله با لپ تاپ بازی می کنم
    بازی از کارت گرافیک اصلی لپ تاپ شما استفاده نمیکنه باید گرافیکتون رو سئیچ کنین ...

کارت گرافیک Geforce گزینه ای تحت عنوان Customize which Programs use GPU داره که به صورت دستی براش تعریف میکنید چه برنامه هایی از GPU استفاده کنه .
    و با راست کلیک روی هر برنامه ای گزینه با عنوان Run With Graphics Processor هم داره .
    قاعدتاً ATI هم گزینه ای مشابه این باید داشته باشه .
    شما برنامه هایی که در TaskBar باز هستند رو چک کنید اگر نبود در کنترل پنل باید باشه .
    ظاهراً دو گزینه Fix و Dynamic هم داره که درحالت Dynamic به صورت اتوماتیک بین دو گرافیک سوئیچ میکنه و در حالت Fix به صورت پیشفرض ATI فعال میشه .

+

نحوه سوییچ کردن بین دو کارت گرافیک INTEL و NVIDIA

در زیر نحوه سوییچ کردن بین این دو کارت گرافیک به طور کامل توضیح داده شده است:

در وهله اول باید از نصب صحیح درایور هر دو کارت گرافیک اطمینان حاصل کنید. توجه داشته باشید که لازم نیست برای سویچ کردن به دنبال دکمه خاصی روی لپ تاپ باشید بلکه تنها قرار است کمی لپ تاپ را راهنمایی کنیم.
    تصویری زیر نشان می دهد که سیستم عامل، هر دو گرافیک اینتل و Nvidia را شناسایی کرده و به طور پیش فرض دسکتاپ را در اختیار کارت گرافیک اینتل قرار می دهد تا در مصرف انرژی صرفه جویی شود.

همانطور که در تصویر زیر مشخص است؛ در صفحه NVIDIA CONTROL PANEL و در تب Global Setting می توان تنظیم کرد که کارت گرافیک NVIDIA از حداکثر ظرفیت خود استفاده نماید یا خیر و یا اینکه گزینه Auto Select انتخاب شود که در این صورت سیستم به صورت پیش فرض در هنگام اجرای برنامه ها نوع گرافیک دستگاه را انتخاب می کند .

نکته جالب اینجاست که یک کارت گرافیک مسئولیت دسکتاپ را بر عهده دارد و کنترل گرافیک نرم افزارها بر عهده کارت گرافیک دیگر که قویتر است، می باشد. به این ترتیب می توان از حداکثر توان کارت گرافیک NVIDIA بهره مند شد.
    همانگونه که در تصویر زیر مشخص شده است، زمانیکه بخواهید از خروجی لپ تاپ بر روی تلویزیون و یا مانیتور دیگر استفاده نمائید، این خروجی قابل تنظیم بوده و می توان تعیین کرد که از کارت گرافیک اینتل استفاده شود و یا از کارت گرافیک NVIDIA. همچنین می توان دو خروجی مجزا، یکی از کارت گرافیک اینتل و دیگری از NVIDIA، بر روی دو صفحه نمایش داشته باشیم.

3. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ueda castle

پيش فرض

بازی از کارت گرافیک اصلی لپ تاپ شما استفاده نمیکنه باید گرافیکتون رو سئیچ کنین ...

کارت گرافیک Geforce گزینه ای تحت عنوان Customize which Programs use GPU داره که به صورت دستی براش تعریف میکنید چه برنامه هایی از GPU استفاده کنه .
    و با راست کلیک روی هر برنامه ای گزینه با عنوان Run With Graphics Processor هم داره .
    قاعدتاً ATI هم گزینه ای مشابه این باید داشته باشه .
    شما برنامه هایی که در TaskBar باز هستند رو چک کنید اگر نبود در کنترل پنل باید باشه .
    ظاهراً دو گزینه Fix و Dynamic هم داره که درحالت Dynamic به صورت اتوماتیک بین دو گرافیک سوئیچ میکنه و در حالت Fix به صورت پیشفرض ATI فعال میشه .

+

نحوه سوییچ کردن بین دو کارت گرافیک INTEL و NVIDIA

در زیر نحوه سوییچ کردن بین این دو کارت گرافیک به طور کامل توضیح داده شده است:

در وهله اول باید از نصب صحیح درایور هر دو کارت گرافیک اطمینان حاصل کنید. توجه داشته باشید که لازم نیست برای سویچ کردن به دنبال دکمه خاصی روی لپ تاپ باشید بلکه تنها قرار است کمی لپ تاپ را راهنمایی کنیم.
    تصویری زیر نشان می دهد که سیستم عامل، هر دو گرافیک اینتل و Nvidia را شناسایی کرده و به طور پیش فرض دسکتاپ را در اختیار کارت گرافیک اینتل قرار می دهد تا در مصرف انرژی صرفه جویی شود.

همانطور که در تصویر زیر مشخص است؛ در صفحه NVIDIA CONTROL PANEL و در تب Global Setting می توان تنظیم کرد که کارت گرافیک NVIDIA از حداکثر ظرفیت خود استفاده نماید یا خیر و یا اینکه گزینه Auto Select انتخاب شود که در این صورت سیستم به صورت پیش فرض در هنگام اجرای برنامه ها نوع گرافیک دستگاه را انتخاب می کند .

نکته جالب اینجاست که یک کارت گرافیک مسئولیت دسکتاپ را بر عهده دارد و کنترل گرافیک نرم افزارها بر عهده کارت گرافیک دیگر که قویتر است، می باشد. به این ترتیب می توان از حداکثر توان کارت گرافیک NVIDIA بهره مند شد.
    همانگونه که در تصویر زیر مشخص شده است، زمانیکه بخواهید از خروجی لپ تاپ بر روی تلویزیون و یا مانیتور دیگر استفاده نمائید، این خروجی قابل تنظیم بوده و می توان تعیین کرد که از کارت گرافیک اینتل استفاده شود و یا از کارت گرافیک NVIDIA. همچنین می توان دو خروجی مجزا، یکی از کارت گرافیک اینتل و دیگری از NVIDIA، بر روی دو صفحه نمایش داشته باشیم.

خیلی ممنون

5. این کاربر از yakimura sanada بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

توپ ریختم توی GDB توی بازی توپش میاد ولی موقع انتخاب توپ عکس توپ نمیاد مشکل چیه؟
    من یک عکس هم توی همون پوشه ی توپ در فولدر هر توپ توی gdb قرار دادم اما باز هم عکس نداره.

ـ مثلا توپ جابولانی گذاشتم ولی عکس نداره خودم واسش عکس گذاشتم با سایز 128×128 ولی توی بازی عکسش نمیاد ولی وقتی یه توپ دیگه رو که خودش از اول عکس داشته عکسش میاد . نمیدونم فرق عکسی که میسازم با اون عکس چیه . یه راهنمایی بکنید مشکل از کجاس

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    امروز پچ 2.6 را از سافت گذر دانلود کردم و این اولین پچی بود که نصب کردم بعد از نصب هر چی روی ایکن اجرا بازی کلیک کردم بازی اجرا نشد منظورم همون pes_patch.exe بعد رفتم تو پوشه بازی دیدم 4 تا فیل دارم به اسم های pes2013,exe و pes2013_103.exe و rld.dll و rld_103.dll امدم تغییر نام دادم و بازی اجرا شد و تو صفحه اصلی بازی نوشته بود datapack :3.00 و ver:1.03 می خواستم ببین پچ درست نصب شده البته تو منو های اصلی برنامه نگاه کردم گزینه extra content نبود که برم GP را فعال کنم .. حال نمیدونم جریان چیه اشتباه چیه چه کار باید کرد ؟
    کسی نمیدونه من باید چه کار کنم

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سلام
    امروز پچ 2.6 را از سافت گذر دانلود کردم و این اولین پچی بود که نصب کردم بعد از نصب هر چی روی ایکن اجرا بازی کلیک کردم بازی اجرا نشد منظورم همون pes_patch.exe بعد رفتم تو پوشه بازی دیدم 4 تا فیل دارم به اسم های pes2013,exe و pes2013_103.exe و rld.dll و rld_103.dll امدم تغییر نام دادم و بازی اجرا شد و تو صفحه اصلی بازی نوشته بود datapack :3.00 و ver:1.03 می خواستم ببین پچ درست نصب شده البته تو منو های اصلی برنامه نگاه کردم گزینه extra content نبود که برم GP را فعال کنم .. حال نمیدونم جریان چیه اشتباه چیه چه کار باید کرد ؟
    اگه تغییرات داخل بازی انجام شده (لوگو ها و کیتها و بقیه موارد ...) پس پچ درست نصب شده ...!

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

دوستانی که بال بازی میکنن..من فصل دوم GP 500 خریدم الانم وسط فصل سوم تو تیم گرانادا قدرتم 74 هست فقط هر چند هفته یکبار رو نیمکت میشینم و تعویضم نمیشم چرا؟
    باید GP200 , GP50 رو هم بخرم؟
    میشه یه توضیحی در این مورد بدین ببینم موضو چیه؟
    لیگ که تعطیل کردن من معتاد بال شدم..

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ueda castle

پيش فرض

میشه تو این نسخه تمارض کرد؟

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

میشه تو این نسخه تمارض کرد؟
    اره : l1+l2+l3+r3
    ولی همش کارت زرد میگیری خودت

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

نرم افزار ویرایش فیس میخواستم
    Last edited by pedram9; 31-12-2012 at 21:55.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •