سلام
کاربرانی که از کاسپرسکی استفاده می کنند و در حالت سوالی از حالت HIPS و FireWall آن هم برای برای برنامه های مطمئن .
کسانی که در تنظیمات فایروال قسمت Trusted سربرگ network رو گزینه های سبز را ، به حالت Prompt تغییر دادند ، می توانند موقع کانکشنی که از حالت Incoming هست را مشاهده بکنند و دستور Allowa یا Block را صادر بکنند ، در این گونه تنظیمات تمام ورودی و خروجی توسط کاربر چک خواهد شد .
و چون کسپرسکی یک فایروال بر پایه Application FireWall هست ، هر برنامه ای که توسط کاربر اجازه خروجی داشته باشه و چون کاربر اجازه داده پس اجازه ورودی هم از کسپرسکی صادر میشه ولی بعضی برنامه ها در لیست خروجی سالم هستند ولی موقع ورودی کسپر شاید از شما سوال بکنه که فلان پروسه میخواهد از پورت مثلا UDP یک کانکشن ورودی داشته باشه که سوال میکنه باید چکار کنم و شما بر طبق اطلاعات خود این کار را انجام می دهید ولی گاهی وقت ها هست شما هیچ کاری نکردید و به برنامه ای اجازه خروج ندادید یا اصلا در لیست خروجی نیست ولی میخواهد یک ورودی داشته باشد که کسپرسکی بلاک میکنه یا مثلا یک ای پی بخواد به سیستم شما وارد شود ولی ، چون در دستور کاربر نبوده ، و از سیستم Application Firewall خارج بود توسط کسپرسکی بلاک میشه.
این هم یک نمونه از ورودی که تمام جزییات را گفته : منظور کسپر از این پروسه که با Host............ شروع میشود همان Svchost.exe ویندوز هست :
که من این ورودی را Block کردم .