تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 468 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178218268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

11

سلام من یک مشکلی دارم این هست که
    سایت های که captcha از من میخوان را نشون نمیده image یا code را .
    و نمیبینم که بتونم تایپ کنم ...
    یک بار که کسپرسکی را disable کردم نشون داد..ولی نمیتونم که همیشه آنتی ویروسم را disable کنم چی کار کنم ..دوستان هر کی میدونه کمک کنه ..مشکل بزرگیه برای من

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام من یک مشکلی دارم این هست که
    سایت های که captcha از من میخوان را نشون نمیده image یا code را .
    و نمیبینم که بتونم تایپ کنم ...
    یک بار که کسپرسکی را disable کردم نشون داد..ولی نمیتونم که همیشه آنتی ویروسم را disable کنم چی کار کنم ..دوستان هر کی میدونه کمک کنه ..مشکل بزرگیه برای من
    سلام

وارد تنظیمات شوید بخش anti banner غیر فعال کنید ببیند مشکل برطرف میشه

3. این کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

دوستان اسکین KIS 2013 ندارین ؟

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

دوستان اسکین KIS 2013 ندارین ؟
    اسکین کسپر رو از سایت ایران ستاپ میتونید دریافت کنید...البته همراه برنامه های راهنمای کسپرسکی باید دانلودش کنین که گمونم حدود 16 مگ میشه...

6. 2 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    اگر منطورتون بخش ریم تایم انتی ویروس هست
    setting باز کنید در سربرگ protection center بخش file antivirus

--------------------------------------------------------------------------------------------
    برای اجازه گرفتن هر برنامه شما باید سربرگ نتورک در گروههای مختلف در بخش اپلیکیشن کنترل ویرایش کنید بخشهای High Restricted و Low Restricted احتیاجی نیست اما بخش trusted باید ویرایش کنید چون دسترسی به نت در این گروه ازاده و بدون اجازه به نت وصل میشن
    وارد تنظیمات شوید application control انتخاب کنید در این بخش بر روی application کلیک کنید در پنجره باز شد سربرگ trusted انتخاب کنید و بر روی edit کلیک کنید
    در پنجره باز شده سربرگ network rule انتخاب کنید وبر روی گزینه های any network activity کلیک راست کرده و prompt for action انتخاب کنید و ok کنید
    حالا برگردید به سربرگ protection center در بخش General Settings تیک گزینه Select action automatically بردارید.و ok کنید.
    مرسی دوست عزیز ولی بنده گزینه any network activity ام غیر فعاله! خاکستری کم رنگه! رایت کلیک نمی شه روش کرد ضمن اینکه خودم هم ادمین هستم ها! ولی نمی شه دیگه! چکار کنم؟

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مرسی دوست عزیز ولی بنده گزینه any network activity ام غیر فعاله! خاکستری کم رنگه! رایت کلیک نمی شه روش کرد ضمن اینکه خودم هم ادمین هستم ها! ولی نمی شه دیگه! چکار کنم؟
    سلام دوست عزیز
    قسمتی که با علامت مشخص کردم کلیک راست کنید.

در آغاز فعالیت Realize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام
    کاربرانی که از کاسپرسکی استفاده می کنند و در حالت سوالی از حالت HIPS و FireWall آن هم برای برای برنامه های مطمئن .
    کسانی که در تنظیمات فایروال قسمت Trusted سربرگ network رو گزینه های سبز را ، به حالت Prompt تغییر دادند ، می توانند موقع کانکشنی که از حالت Incoming هست را مشاهده بکنند و دستور Allowa یا Block را صادر بکنند ، در این گونه تنظیمات تمام ورودی و خروجی توسط کاربر چک خواهد شد .
    و چون کسپرسکی یک فایروال بر پایه Application FireWall هست ، هر برنامه ای که توسط کاربر اجازه خروجی داشته باشه و چون کاربر اجازه داده پس اجازه ورودی هم از کسپرسکی صادر میشه ولی بعضی برنامه ها در لیست خروجی سالم هستند ولی موقع ورودی کسپر شاید از شما سوال بکنه که فلان پروسه میخواهد از پورت مثلا UDP یک کانکشن ورودی داشته باشه که سوال میکنه باید چکار کنم و شما بر طبق اطلاعات خود این کار را انجام می دهید ولی گاهی وقت ها هست شما هیچ کاری نکردید و به برنامه ای اجازه خروج ندادید یا اصلا در لیست خروجی نیست ولی میخواهد یک ورودی داشته باشد که کسپرسکی بلاک میکنه یا مثلا یک ای پی بخواد به سیستم شما وارد شود ولی ، چون در دستور کاربر نبوده ، و از سیستم Application Firewall خارج بود توسط کسپرسکی بلاک میشه.

این هم یک نمونه از ورودی که تمام جزییات را گفته : منظور کسپر از این پروسه که با Host............ شروع میشود همان Svchost.exe ویندوز هست :

که من این ورودی را Block کردم .
    سلام دوست عزیز
    چند هفته پیش یه مشکلی برای من پیش اومد که شرحش رو اینجا توضیح دادم
    سلام دوستان
    من دیروز نرم افزار کرک شده du meter به روی سیستم نصب کردم اما بعد از اتصال یک صفحه به روی دسکتاپ باز شد که میگفت شما با استفاده از نسخه کرک شده قوانین بین المللی رو زیرپا گذاشتید و ip به انضمام سایر detais شما به روی سرور ما لاگ شد
    حالا میخواستم از استید فن بپرسم اولا با اینکه این نرم افزار در گروه low restrik بود به چه علت موقع برقراری ارتباط سر خود با سرورهاش کسپرسکی نه جلوش رو گرفت و نه هشداری داد (همون طور که میدونید Du meter صرفا در نقش یک برنام مانیتورینگ هست)
    و سوال بعدیم هم اینه که با توجه به اینکه پس از اتصال به شبکه و اجرای du meter من هیچ اقدام دیگه ای انجام ندادم (حتی مرورگر هم باز نکردم) اما در حدود 800 kB دانلود و حدودا 100 kB آپلود داشتم می خواستم بپرسم محتویات این detail هایی که ایشون لطف کردند ذخیره کردند دقیقا بر چه مبنا بوده و آیا احتمال کف زدن فایل دیگه ای هم از روی سیستم میره یا نه ؟
    میخواستم بدونم به نظر شما به چه علت کسپرسکی برای ارتباط این برنامه با سرورهاش از من اجازه نگرفت با اینکه تمام تنظیمات شبکه دسته low restrik به روی prompt me تنظیم شده ؟ (آیا میبایست علامت گزینه Select action automatically رو در صفحه اول تنظیمات کسپر سکی بردارم ؟ و اصولا هوش کسپرسکی رو در صورت علامت دار بودن select action automatically چطور ارزیابی میکنید؟)

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    چند هفته پیش یه مشکلی برای من پیش اومد که شرحش رو اینجا توضیح دادم
    سلام ، بنظر من هیچوقت یا (تاحالا که من ندیدم)، برای یک برنامه که کرک می شود اینگونه صفحه باز نمیشه و بگوید شما قوانین بین المللی را زیرپا گذاشته ایید ، بنظر من کرک باید یک نوع باج گیر بوده باشد ولی فقط این یک حدس هست ، چون از نوشته های شما اولین چیزی که به فکر من رسید بدافزارهای باج گیر هست !

میخواستم بدونم به نظر شما به چه علت کسپرسکی برای ارتباط این برنامه با سرورهاش از من اجازه نگرفت با اینکه تمام تنظیمات شبکه دسته low restrik به روی prompt me تنظیم شده ؟ (آیا میبایست علامت گزینه Select action automatically رو در صفحه اول تنظیمات کسپر سکی بردارم ؟ و اصولا هوش کسپرسکی رو در صورت علامت دار بودن select action automatically چطور ارزیابی میکنید؟)
    شما فقط جزییات فرعی را تغییر دادید ولی مرکز کنترل کسپرسکی که همان گزینه Select action automatically هست را هیچ تغییری درش اعمال نکردید ، این گزینه وقتی تیک به صورت پیش فرض گذاشته شده برای کاربران مبتدی یا کسانی که ح.صله پاسخ به سوالات کسپر را ندارند ، گذاشته شده ولی برای یک کاربری که میخواهد از سیستم و نوع رفتار برنامه ها و ورودی و خروجی دیتا یا پکت ها باخبر بشه میاد تیک این گزینه را میزنه .
    گرچه اگر تیک این گزینه هم باشد ، کسپرسکی باز میتونه جلو خرابکاری های مهم یک بدافزار را بگیره ولی برداشتن این گزینه یعنی مرکز فرمان دهی کاربر هست نه خوده کسپرسکی.
    من میگم اگر میخواهید در فضای اینترنت با کسپرسکی لذت ببرید با تیک این گزینه برداشته بشه ولی عواقبی هم در مورد سوالت پرسیدن داره که برگردن خوده کاربر هست.
    با این مخرب هایی که هر روز زاده می شوند و کریپت ( محافظت شده ) می شوند میشه هوش محصولات را دور زد ولی وقتی بعد اجرا کردن یک فایل سوییت از شما سوال بکنه و به صورت دقیق به کاربر بفهماند قصد این فایل چی هست ، خب کاربر هم الوده نمی شه.

11. 4 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

اسکین کسپر رو از سایت ایران ستاپ میتونید دریافت کنید...البته همراه برنامه های راهنمای کسپرسکی باید دانلودش کنین که گمونم حدود 16 مگ میشه...

خیلی ممنون واقعا کمک کرد.

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام

وارد تنظیمات شوید بخش anti banner غیر فعال کنید ببیند مشکل برطرف میشه
    ممنون
    anti banner غیر فعال هست..راه دیگه ای سراغ دارین..خیلی عجیبه برای خودم هم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •