کاملا درسته... ولی متاسفانه بین دو تا عیب باید یکی رو انتخاب کرد... یا تصویر با سرعت کمی غیر طبیعی یا جاماندگی تصویر...
کاملا درسته... ولی متاسفانه بین دو تا عیب باید یکی رو انتخاب کرد... یا تصویر با سرعت کمی غیر طبیعی یا جاماندگی تصویر...
درود
من مشکلی دارم با LED LG 42LS57000 وقتی میخوام بازی کنم با کنسول 360 یا ONE موقع هایی که تصویر سریع میشه یا شلوغ میشه تصویر گیر میکنه مشکل چیه؟
لطفا راهنمایی کنید...
ممکنه انطباق تصویر یا همون سرعت تصویر تلویزیون شما کم باشه.کاری هم فکر نکنم بشه بکنید
Sent from my C6903 using Tapatalk
ممنون از راهنمایی ولی LED ساخت 2012 که نمیتونه تصویری مناسب برای کنسول تولید سال 2008 داشته باشه واقعا ناامید کننده است...
ببینید سیستم های led متاسفانه این مشکلات را داره.من هنگام خرید تلویزیون از فروشنده پرسیدم گفت هرچی انطباق تصویر بیشتر باشه روان تر هست.ینی همینطوری مشخص نیست.شما یه فیلم اکشن یا جنگی با کیفیت فول اچ دی که شلوغ باشه و همه درحال حرکت کردن باشن بذار ببین بازم گیر میکنه ؟
Sent from my C6903 using Tapatalk
سلام
من یه تلویزیون LG LED 47LN57000 دارم. می خواستم بدونم راهی نداره زیرنویس فیلم ها رو بدون اینکه به فیلم attach کنم اجرا کنم؟ یعنی مثلا فایل زیرنویس به همراه فیلم در یک فولدر باشن.
زیرنویس فیلم رو با اسم فیلم یکی کنید بذارید تو یه پوشه و بعد پلی کنید
حتما باید اسم ها یکی باشند
من که اینجوری تماشا میکنم البته نه تو این تلویزیون، تو یه مدل دیگه.
این کار رو کردم زیرنویس رو اجرا میکنه ولی فونت زیرنویس نا مفهومه به صورت فارسی نمایش نمیده با شکل های نا مفهوم نمایش میده! اگه تنظیم خاصی داره؟ چیکار باید بکنم خوب بشه؟
یه سوال دیگه نمیشه زیرنویس با فرمت sub/idx رو اجرا کرد؟
Last edited by starstarmaryam; 09-10-2014 at 12:36.
سلام من گوشى موبايلم ايفونه مى خواستم بدونم چطورى تصاوير گوشى رو تلويزيون ببينم مدل تلويزيون lg 6600 است قبلا با اندرويد راحت بدون سيم ميديدم
شما وقتی با wifi گوشی رو به تلویزیون وصل میکردید، از اینترنت استفاده میشد؟ یعنی ترافیک اینترنت رو مصرف میکرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)