مبارکتون باشه مدت های این هدفون ارضاتون میکنه .
من این هدفون رو دارم 3 ساله دارم و کلی موزیک های ایرانی گوش میدم . هیچ مشکلی هم ندارم . تازه بیسش هم در حد کافی هست اما منم قبل از خرید فکر میکردم بیسش صدا رو خراب میکنهاما ین طور نبود و تازه گفتم ای کاش بیشتر هم بود بیسش . در کل ایرانی ها این جور صدای پرقدرت رو دوست دارن .هدفون های سونی صداشون یکم تیزه و بیس کافی (ایرانی پسند رو ) ندارن .
بزنم به تخته کیفیت هم خوبه و خراب نشده.
بررسی هدفون creative ep-630 کریتیو در روزنامه عصر ارتباطات ایران.

کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
EP-630
اين هدفون کوچک و پر طرفدار بدون شک موفقترين محصول کريتيو بوده که پس از سالها توليد پياپي هنوز طرفداران بسياري دارد. در ساخت دستگاه از درايورهاي 9 ميليمتري نئوديميوم استفاده شده که تضميني براي شفافيت و حجم صداي آن است.
بدنه آن از پلاستيک مات همراه يک حلقه فلزي ساخته شده که استحکام مناسبي دارد. کابل دستگاه بسيار نرم است اما تا حدودي صداي سايش به لباس را به گوش کاربر انتقال ميدهد. اين دستگاه در سري جديد ساخت خود علاوه بر رنگهاي مشکي و سفيد در رنگهاي ديگري چون صورتي، سبز و آبي صدفي نيز ساخته ميشود. بستهبندي دستگاه بسيار خلاصه شده و فقط شامل 3 جفت پد سيليکوني است و به همين دليل قيمت اندکي نيز دارد و ميتوان از آن هميشه به عنوان همراهي خوب و مطمئن استفاده کرد. اين هدفون محدوده 6 تا 23 کيلوهرتز را به خوبي پاسخ ميدهد و حساسيت 106 دسي بلي آن همراه عايقبندي خوب کليد داشتن صدايي رسا است.