امروز همسایه با خانمش اومدن دم در گفتن میخوایم بریم حج عمره اومدیم خدافظی ..گفتم : ناموسا جدی میگی؟؟؟ هردو خندیدن ....چی باید میگفتم؟
توضیح : آخه کی فکر میکرد " ستار کفترخطر " بره مکه ؟
امروز همسایه با خانمش اومدن دم در گفتن میخوایم بریم حج عمره اومدیم خدافظی ..گفتم : ناموسا جدی میگی؟؟؟ هردو خندیدن ....چی باید میگفتم؟
توضیح : آخه کی فکر میکرد " ستار کفترخطر " بره مکه ؟
Last edited by TeachMe; 20-04-2014 at 10:13.
اره دیگه ، جلوی خودش میتونستی بگی اما جلوی خانمشمنم الان خندم گرفت
![]()
لطفا حذف شود ..........
Last edited by TATU_TATY; 24-04-2014 at 11:39.
سلام من 19 سالمه پسرم موقع صحبت کردن و دعوا کردن وقتی بحث میکنم سره یه چیز اشک تو چشملم جمع میشه .چیکارکنم
زیاد احساساتی نشو احتمالا رو موضوعات مورد بحث زیاد پافشاری میکنی و طرف مقابل هم مقاومت میکنه
زمانی اشک از چشمان ادم خارج میشه که احساس کنه در مقابل طرف دعوا کم اورده و با چنگ و دندون سعی داره حرفشو به کرسی بشونه اما احساس میکنه حرفاش تاثیری نداره و داره بازنده میشه
اصلا چرا دعوا؟
با ارامش بحث دنبال کن اگه طرف مقابل حرف شما رو نپذیرفت لازم نیست بحث ادامه بدی
و از هرگونه کتک کاری اجتناب کنید قضیه رو با صحبت کردن حل کنید ممکنه باعث دردسر ها قانونی و.........بشه
Last edited by kases; 23-04-2014 at 04:33.
دوست عزیز اعتماد به نفست باید بیشتر بشه.به مسائل جزئی نباید زیاد توجه کرد.سعی کن از راههای مختلف اعتماد به نفست رو تقویت کنی وگرنه توی آینده از روی همین احساساتی بودنت ضربه میخوری !
سلام
به مرور زمان وارد دانشگاه و محیط کار بشی حل میشه.
ممنون از دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kases
لزوما موقع دعوا بیشتر این اتفاق نمی افته . موقع صحبت کردن بحث کردن ( نه بحث کردن های معمولی )
راست میگین اعتماد به نفسم پایینه
.وارد محیط دانشگاه هم شدم 1 ساله . بهتر هم شده به نظر خودم .پاهام هم احساس میکنم میلرزه سرد شده
مرسی بچه ها
سلام . علتِ جمع شدن اشک در چشم خیلی چیزها هست . غم , ترس , شادی , دل سوزاندن , کشف یک موضوع مهم , برانگیخته شدن وجدان , گرد و خاک , باد گرم , پلک نزدن برای مدت طولانی . شما فکر میکنین علت اشک چشمتون کدومه ؟
سلام
داداشی منم اول اینجور بودم . سعی کن اون موقع به یک چیز دیگه ای فکر کنی .
شما خیلی عاطفی هستید عین من . منم همینطور بودم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)