خوب پیشنهاد بدید لطفا
خوب پیشنهاد بدید لطفا
فکر کنم همون بوتان از همه بهتر باشه به نسبت قیمت و خدمات پس از فروش، درسته ؟لطفا پکیج دارا راهنمایی کنن.
یکسری از نشتی ها هستند که وقتی دما بالا میره بلافاصله رسوب میگیرین و بلعکس.بهترین راه پیدا کردن نشتی به این صورت که برای چند ساعت سیستم را خاموش کنیم و مدار را پر کنیم تا گر جای مشکلی داره خودشو نشون بده.
ولی اگر مشکل از منبع انبساط باشه : وقتی از آبگرم استفاده میکنیم فشار باید پایین بیاد و وقتی شوفاژ کار میکنه فشار خیلی سریع بالا بره و از شیر اطمینان نشت کنه. پس فقط میمونه وجود یک نشتی در مدارکه باید پیداش کنید.
اگر روی مدار رفت و برگشت شوفاژ شیر داشته باشید میشه دستگاه را هم تست کرد تا کاملاً مطمئن باشید که مشکل از دستگاه نیست.
شیرهای رفت و برگشت مدار شوفاژ را کاملاً ببندید. و بعد از یک ساعت نگاه کنید ببینید که آیا افت فشار داشتید یا نه. اگر افت فشار داشتید که مشکل از دستگاه است در غیر اینصورت برید دنبال نشتی.
در رنج 1.5 تا 2.2 میلیون: بوتان ،ایساتیس، ری ،الجی،تاچی ،آماتیس، ایران.
تو خارجی ها و در رنج بالای 2 میلیون : فرولی، بوش ، ایمر گاس ، وایلانت، سونیه دوال،بایکان، باکسی ، اریستون ،شاپه ، نوا فلوریدا ، نوتا، ایتالترم.
اگر در مورد هر کدوم از پکیج های که اسمشون را در بالا آوردم یا هر پکیج دیگه ای که مد نظر شماست سوال خاصی دارید، بپرسید تا دوستان مصرف کننده یا من و همکاران من در زمینه تاسیسات راهنماییتون کنیم.
و اگه مشکل از اون نبود چی ؟
بعد در مرحله بعدی باید برید سراغ مبدل حرارتی.
ممنون. همون شیر پر کن رو عوض کردم درست شده![]()
با توجه به مارک های موجود در شهرمون گزینه هام به ترتیب ایمر گاس آریستون فرولی و بوش هستن و از بین این 4 تا هر کدوم بهتره همونو بگید بخرم
با تشکر
من پیشنهاد میکنم فرولی مدل دیواتاپ میکرو یا مدل دیواتک بگیرید. هردوشون دو مبدله هستند.و اگر در این ماه بخرید میتونید از گارنتی 4 ساله استفاده کنید.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)