تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 686 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178218268668 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 6857

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان فعالسازی سیمکارت هزینه؟
    به من یدونه هدیه دادن (از طرف دانشگاه) تو راهنماش نوشته ثبت نام بدون هزینست....رفتم برای فعالسازی یارو گفت 4 تومن میشه بعد کاغذ رو نشون دادم مجانی برام زد

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
    دوست من فعال سازي در امور مشتركين مستلزم هزينه هست از ٢ هزار تومان ميگيرند تا ٦،٧ هزار تومان اما در شعب نمايندگي رايتل به صورت رايگان انجام ميشه
    ١-ساختمان مركزي رايتل: خيابان ولي عصر ، بالاتر از نيايش ، كوچه ارمغان غربي نبش مهرداد
    ٢-هايپرمي - اكباتان
    ٣-نواب مترو نواب

Sent from iPhone using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

همونشم باز گرونه... در کشورهای دیگه اصلاً اپراتور پول سیم کارت از شما نمی گیره! بلکه سیم کارت رایگان هست و قیمت خدمات هم معقول نه مثل رایتل یه بسته اینترنت 1288کیلوبیت رو بفروشه 13500تومان!!!
    دوست من كاري به كشور هاي ديگر نداريم وقتي هيچ چيز ما با كشور هاي ديگر قابل قياس نيست!
    قعلا كه از نظر كيفيت خدمات همچون اينترنت رايتل از دو اپراتور ديگر ارزان تر هست چه از نظر تعرفه ازاد و چه از نظر بسته (كه نسبت ماه گذشته تعديل قيمت داشته و اين اولين بار هست در كشور ما نرخ خدمات ارزان ميشود نه گران)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوست من فعال سازي در امور مشتركين مستلزم هزينه هست از ٢ هزار تومان ميگيرند تا ٦،٧ هزار تومان اما در شعب نمايندگي رايتل به صورت رايگان انجام ميشه
    ١-ساختمان مركزي رايتل: خيابان ولي عصر ، بالاتر از نيايش ، كوچه ارمغان غربي نبش مهرداد
    ٢-هايپرمي - اكباتان
    ٣-نواب مترو نواب

ممنون میشم جواب من رو در خصوصی بدید

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ممنون میشم جواب من رو در خصوصی بدید

منظورتون ادرس هاي نمايندگي هاي رايتل هست كه در خصوصي خدمت اتون بدم؟! در پست قبلي عنوان كردم كه دوست من

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من كاري به كشور هاي ديگر نداريم وقتي هيچ چيز ما با كشور هاي ديگر قابل قياس نيست!
    قعلا كه از نظر كيفيت خدمات همچون اينترنت رايتل از دو اپراتور ديگر ارزان تر هست چه از نظر تعرفه ازاد و چه از نظر بسته (كه نسبت ماه گذشته تعديل قيمت داشته و اين اولين بار هست در كشور ما نرخ خدمات ارزان ميشود نه گران)

چرا دروغ میگی عزیز من؟! کجای خدمات رایتل نسبت به 2اپراتور دیگه ارزون تر هست! ایرانسل داره بسته2گیگ اینترنت 1ماهه رو میفروشه 10000تومان ولی رایتل داره بسته 128کیلو رو با 1.5گیگ حجم میفروشه 13500تومان! این ارزان تره؟!
    اگر خواستی نرخ پیامک و مکالمه هم بزارم برات که ببینی 2اپراتور دیگه ارزان تر هست یا رایتل...

6. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

منظورتون ادرس هاي نمايندگي هاي رايتل هست كه در خصوصي خدمت اتون بدم؟! در پست قبلي عنوان كردم كه دوست من

یه سوال تو خصوصی ازتون پرسیدم...منظورم اون بود

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یه سوال تو خصوصی ازتون پرسیدم...منظورم اون بود

اها اوكي چشم دوست من بياد حتما جواب ميدم
    در خدمتم

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

10. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

چرا دروغ میگی عزیز من؟! کجای خدمات رایتل نسبت به 2اپراتور دیگه ارزون تر هست! ایرانسل داره بسته2گیگ اینترنت 1ماهه رو میفروشه 10000تومان ولی رایتل داره بسته 128کیلو رو با 1.5گیگ حجم میفروشه 13500تومان! این ارزان تره؟!
    اگر خواستی نرخ پیامک و مکالمه هم بزارم برات که ببینی 2اپراتور دیگه ارزان تر هست یا رایتل...
    عزيزم رايتل در تعرفه ازاد كيلوبايتي ٠.٥ ريال است در حالي كه ايرانسل و همراه اول در حالت عادي ١ تا ٢ ريال است
    در ماه گذشته كه تعرفه هاي ٢٥٦ و ٥١٢ بود بسته ١ گيگابايتي با سرعت ١٢٨ با قيمت ١٢٥٠٠ بود كه الان با ١.٥ گيك شده همان ١٢٥٠٠
    شما تبعا وقتي سرعت بالاتري داشته باشيد بالطبع ترافيك بيشتري مصرف خواهيد كرد ايرانسل داره ٢ گيگ به شما بسته ماهانه ايي ميده در حالي كه پينگ بالايي داريد هميشه به اينترنت متصل نيستيد و سرعت به مراتب پايين تري خواهيد داشت واقعا اين مورد قابل لمس نيست براي شما دوست من؟
    والا كي ايرانسل قبل اينكه رايتل بيار بسته هاي بالا ٢٠٠ ٥٠٠ مگابايتي داشت!

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوست من نمیدونم این جدول رو از کجا اوردید! نمونه گذاشتن این جدول عنوانی هست به نام : فرافکنی!
    نمیدونم خبر دارید همراه اول نرخ مکالمه اش گرون تر شده یا خیر! از تعرفه های رایتل خبر دارید یا خیر؟!
    بهتون پیشنهاد میکنم یک سر به سایت همراه اول ایرانسل و رایتل بزنید یک بار دیگر و از تعرفه های جدید این سه اپراتور مطلع شوید
    برای اطلاع شما عنوان کنم که نرخ پیامک رایتل برون شبکه 220 ریال انگلیسی و 89 ریال فارسی هست حال نمیدونم اعداد فوق رو کی براتون جدول کرده! (از نظر نرخ پیامک اعتباری و دائمی رایتل با هم هیچ فرقی ندارند در صورتی که در همراه اول کلی فرق دارند)
    نرخ مکالمه همراه اول دائمی به همراه اول و همین طور تلفن ثابت دقیقه ایی 570 ریال هست ( توجه کنید دقیقه ایی) در صورت ایی که برای رایتل درون شبکه 555 ریال میباشد
    نرخ مکالمه همراه اول دائمی به به برون شبکه دقیقه ایی 625 ریال هست ( توجه کنید دقیقه ایی) در صورت ایی که برای رایتل برون شبکه 625 ریال میباشد ( برون شبکه همراه اول و رایتل عین هم هست با این فرق که همراه اول دقیقه ایی حساب میکنه ولی رایتل ثانیه ایی که این باز هم به نفع مشترکین رایتل است)
    در مورد نرخ مکالمه و پایمک همراه اول اعتباری هم حرفی نمیزنم که همگان میدونند چقدر هزینه اش بالاست!

از نظر تعرفه اینترنت هم خدمت اتون باز میگم رایتل از هم ایرانسل و هم همراه اول ارزان تر هست . باید توجه داشته باشید که همراه اول اعتباری کیلوبایتی 4 ریال هست در صورتی که رایتل اعتباری کیلوبایتی نیم ریال حال جدا از بخث سرعتی که رایتل حدود 25 برابر سرعت اش از همراه اول بالاتر هست
    Last edited by sinaxex; 12-05-2014 at 19:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •