تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 173 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 1727

نام تاپيک: (●̮̮•) ســـوم دبیرســـتان [ 92-91]

اگه نباشه جاش خالی می مونه sibesorkh2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من زنگ زدم گزینه دو گفتن تو سایت اصلاحیه برای برنامه مطالعاتی گذاشتن.
    Last edited by sibesorkh2008; 24-06-2013 at 01:13.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من که اصلا از برنامش خوشم نیومد با برنامه ی خودم پیش میرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه EternalWanderer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

نمرات من : دین و زندگی20 ادبیات 18.75 عربی 19 زبان فارسی 18.25 زبان 18 زیست 19.25 شیمی 20 فیزیک 19.5 ریاضی 18 زمین 19.75 معدل :19.32 ................. در کل این معلم زبان و ادبیات فارسیمون با درس دادن مزخرفش گند زد تو معدلمون(منظورم همه بجه های کلاسه) وگرنه معدلم 19.5 میشد
    تاثیر معدل توی کنکور خیلی کمتر از اون چیزی که ظاهرا 25 درصده هست. ببینید تاثیر هر نمره ای به پراکندگی اون بستگی داره، مثلا خیلی ها هستن که معدلشون بین 19 تا 20 میشه به خاطر همین تاثیر نمره ی بالا کم میشه ولی چند نفر تو کنکور میتونن درصدهای نزدیک به 90 بزنن؟ یا مثلا درمورد درس عربی تا حالا از خودتون نپرسیدید چرا عربی که ضریبش این قدر کمه باز هم غول عمومی هاست؟ چون بیشتر افراد تو بازه ی 50-60 عربی رو جواب میدن و کمتر کسی عربی رو 80-100 میزنه. به خاطر همین تاثیرش زیاد شده. اصلا نگران معدل نباشید، توی همین شهر خودمون یکی معدلش 17 شد، توی کنکور رتبه ی 13 کشوری آورد. به قول پشتیبانم: اگر تاثیر معدل 75 درصد هم بشه، باز اون 25 درصد کنکور مهمتره.
    درمورد برنامه ی تابستون بهترین کار اینه که برنامتون رو خودتون بنویسید و بازم بهتر اینه که به صورت پروژه ای کار کنید. مثلا با خودتون بگید: من تا وسطای مرداد سوم و پیش رو میخونم و بقیه تابستونو دوم و پیش رو میخونم. و البته این خوندن فقط مربوط به اختصاصی ها میشه و خوندن پییش هم در واقع مزه کردن اونه نه خوندن عمیق! در مورد عمومی ها باید مبحثی کار کنید نه کتابی یا سال تحصیلی و در واقع تابستون فصل بدنسازی عمومی هاست. اگر خواستید درمورد عمومی ها و بدنسازیشون بدونید، بگید تا توضیح بدم. موفق باشید
    Last edited by EternalWanderer; 24-06-2013 at 12:05.

4. این کاربر از EternalWanderer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

تاثیر معدل توی کنکور خیلی کمتر از اون چیزی که ظاهرا 25 درصده هست. ببینید تاثیر هر نمره ای به پراکندگی اون بستگی داره، مثلا خیلی ها هستن که معدلشون بین 19 تا 20 میشه به خاطر همین تاثیر نمره ی بالا کم میشه ولی چند نفر تو کنکور میتونن درصدهای نزدیک به 90 بزنن؟ یا مثلا درمورد درس عربی تا حالا از خودتون نپرسیدید چرا عربی که ضریبش این قدر کمه باز هم غول عمومی هاست؟ چون بیشتر افراد تو بازه ی 50-60 عربی رو جواب میدن و کمتر کسی عربی رو 80-100 میزنه. به خاطر همین تاثیرش زیاد شده. اصلا نگران معدل نباشید، توی همین شهر خودمون یکی معدلش 17 شد، توی کنکور رتبه ی 13 کشوری آورد. به قول پشتیبانم: اگر تاثیر معدل 75 درصد هم بشه، باز اون 25 درصد کنکور مهمتره.
    درمورد برنامه ی تابستون بهترین کار اینه که برنامتون رو خودتون بنویسید و بازم بهتر اینه که به صورت پروژه ای کار کنید. مثلا با خودتون بگید: من تا وسطای مرداد سوم و پیش رو میخونم و بقیه تابستونو دوم و پیش رو میخونم. و البته این خوندن فقط مربوط به اختصاصی ها میشه و خوندن پییش هم در واقع مزه کردن اونه نه خوندن عمیق! در مورد عمومی ها باید مبحثی کار کنید نه کتابی یا سال تحصیلی و در واقع تابستون فصل بدنسازی عمومی هاست. اگر خواستید درمورد عمومی ها و بدنسازیشون بدونید، بگید تا توضیح بدم. موفق باشید
    حرفتون در مورد معدل خیلی درست نیست چونکه درسته که نمره به تراز تبدیل میشه بعد تاثیر میگذاره اما باید این رو هم در نظر بگیرید که درصدهای کنکور هم به تراز تبدیل میشن و اونجا هم همین حالت هست تعداد بسیار زیادی هستن که ادبیات رو 40% میزنن پس معدل تاثیر خودش رو میزاره (حرفتون فقط در حدود همون مثالی که زدید درسته و فقط برای درصد هایه بالا درسته چون اونا تعداد افراد کمی هستن و ترازشون با بقیه متفاوته)(البته تا جایی که من با اطلاعات ناقصم میدونم)

اما در مورد دروس عمومی کاملا باهاتون موافقم (البته منظورم عربی و ادبیات هست فقط) الانم مشکلم با گزینه ی دو همینه من میخوام مبحثی بخونم اما اونا درسی ازمون میگیرن من موندم چیکار کنم

البته در مورد ریاضی هم تا حدودی همینطوره (دنباله ی ریاضی 2 و حسابان، تابع ریاضی 2 و حسابان، مثلثات ریاضی 2 و حسابان باید با هم خونده بشن) ولی برنامه ی گزینه ی دو درسی هست
    Last edited by omid_3tar; 24-06-2013 at 15:11.

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان کلاس های تست گزینه دو خوبه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sibesorkh2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گزینه دو که جزوات آمورشی روی سایتش قرار نداده!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

گزینه دو که جزوات آمورشی روی سایتش قرار نداده!!!
    سیب سرخ جان شما نمیدونی کلاس های تست گزینه 2 خوب هست یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه EternalWanderer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اما در مورد دروس عمومی کاملا باهاتون موافقم (البته منظورم عربی و ادبیات هست فقط) الانم مشکلم با گزینه ی دو همینه من میخوام مبحثی بخونم اما اونا درسی ازمون میگیرن من موندم چیکار کنم
    من در مورد برنامه گزینه دو اطلاعی ندارم ولی خودم تو قلمچی سوم و پیش رو آزمون میدم،بعد از مهر پیش 1 و دوم و بعدا سوم و پیش 2 و این یعنی عمومی ها دوباره تکرار میشن ولی تفاوتی که وجود داره اینه که من اگر تابستونو درس به درس بخونم ممکنه تراز خوب و نمره ی خوبی بیارم ولی اینو به شما اطمینان میدم که حجم دروس پیش اونقدر زیاد هست که بعد از تابستون نتونین نقاط ضعف عمومی رو برطرف کنین. پس توصیه ی من به شما اینه که اگر گزینه دو بعد از تابستون دوباره عمومی ها رو آزمون میگیره، الان به آزمون ها که اهمیت کمتری دارن توجه نکنید و عمومی ها رو مبحثی بخونید.

و حالا بدنسازی: ادبیات
    تو ادبیات پنج مبحث داریم: 1- لغت و املا 2- آرایه ادبی 3-تاریخ ادبیات 4-زبان فارسی 5-قرابت معنایی
    پس هر کس خواست مبحثی کار کنه اول باید بره سراغ لغت و املا، چرا؟ چون 6 سوال اول ادبیات رو تشکیل میده یعنی 6 از 25 تا و این یعنی 24 درصد، پس مهمه. حالا چه جوری بخونیم؟ من خودم گاج سبز رو با کتاب ادبیات باز میکنم و از اول شروع میکنم هر چی متن هست رو میخونم و لغاتی رو که معنیشو نمیدونم از گاج سبز نگاه میکنم و برای حفظ کردن لغات فرار از جعبه لایتنر استفاده میکنم(خیلی موثره، معجزه میکنه!) و اگر میخوای از کتابهای آماده استفاده کنی لغت و املای نشرالگو یا کلک معلم خوبه.(البته هیچ کس نمیتونه تضمین کنه که این کتابا همه ی لغات رو پوشش بدن!)
    2-آرایه ادبی: برای این میتونید از خود کتاب آرایه های ادبی سوم انسانی(کتاب درسی که البته کمی مشکله!) یا گاج سبز یا کتاب آرایه های ادبی آبی کانون استفاده کنید.
    3- تاریخ ادبیات: یا خودتون اول درسها که درمورد اشخاصه بخونید و البته توجه داشته باشید که ممکنه در بخش اعلام کتاب درسی چیزی نوشته شده باشه که اول دروس نیست، پس اعلام یادتون نره! یا از کتاب نشر الگو استفاده کنید.
    4- میتونید از کتاب 5 بحث زبان فارسی نشر الگو استفده کنید یا خودتون بخونید.
    5- بالاخره میرسیم به عالی ترین و مفهومی ترین بخش کنکور ادبیات یعنی قرابت معنایی. هر چی تا الان گفتیم پیش نیازه برای این بخش یعنی آخرین مرحله ی خوندن ما باید قرابت معنایی باشه، دلیلشم واضحه، تا ما ندونیم یه لغت چه معنی میده یا مثلا فلان چیز کنایه یا استعاره از چیه که نمیتونیم شعر ها رو بفهمیم و نکته ی مهم اینه که: این بخش به هیچ وجه تمرینی نیست و فقط به این بستگی داره که شما چهار مرحله ی قبل رو چجوری گذروندین و نکته ی دیگه اینه که اصلا برای قرابت معنایی کتابی تهیه نکنید، چون ممکن نیست بتونین همه ی ابیات رو حفظ کنین و کسی نمیتونه تضمین کنه که تو کنکور هم از همون ابیات بیاد. فعلا بدرود
    Last edited by EternalWanderer; 24-06-2013 at 20:37.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سیب سرخ جان شما نمیدونی کلاس های تست گزینه 2 خوب هست یا نه؟
    سلام
    چند تا از دوستای من میرفتن خیلی راضی بودن برعکس بیشتر جمعیت مدرسه که میرفتن قلم چی و ناراضی بودن
    تست هاش ظاهرا بیشتر نزدیک به کنکور هست تا اموزشگاه های دیگه
    دفتر برنامه ریزیش هم خوب بود
    پارسال حتی ساعت هارو هم برای درس خوندن مشخص کرده بودن که امسال این محدودیت رو برداشتن و اینکه چه ساعت هایی درس خونده بشه به عهده خود دانش اموز هست
    6 کارنامه ای هم که میده خیلی خوبه
    مثلا یک تست رو اشتباه زده باشی رو به روش مینویسه مربوط به چه بخش و چه صفحاتی هست که راحت دوباره بخونی
    در کل 6 کارنامه ای که میده همه ی نقاط ضعف و قدرت رو نشون میده و اتفاقا خیلی هم دقیق هست
    چند وقت پیش کارنامه ی رتبه 8 ریاضی رو دیدم که گزینه 2 میرفت توی کارنامه ای که رتبه رو تخمین میزنه همش اعدا 5 تا 15 بود و این نشون میده خیلی دقیقه

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    چند تا از دوستای من میرفتن خیلی راضی بودن برعکس بیشتر جمعیت مدرسه که میرفتن قلم چی و ناراضی بودن
    تست هاش ظاهرا بیشتر نزدیک به کنکور هست تا اموزشگاه های دیگه
    دفتر برنامه ریزیش هم خوب بود
    پارسال حتی ساعت هارو هم برای درس خوندن مشخص کرده بودن که امسال این محدودیت رو برداشتن و اینکه چه ساعت هایی درس خونده بشه به عهده خود دانش اموز هست
    6 کارنامه ای هم که میده خیلی خوبه
    مثلا یک تست رو اشتباه زده باشی رو به روش مینویسه مربوط به چه بخش و چه صفحاتی هست که راحت دوباره بخونی
    در کل 6 کارنامه ای که میده همه ی نقاط ضعف و قدرت رو نشون میده و اتفاقا خیلی هم دقیق هست
    چند وقت پیش کارنامه ی رتبه 8 ریاضی رو دیدم که گزینه 2 میرفت توی کارنامه ای که رتبه رو تخمین میزنه همش اعدا 5 تا 15 بود و این نشون میده خیلی دقیقه
    منظورم آزمونش نبود کلاس های کنکورش رو میگم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •