تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 168 از 461 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178218268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

دوست عزیز SuperSt@r
    میشه بگین برای ترجمه از رو چی بخونیم ؟
    چه تستایی رو بزنیم ؟
    و کدوم قواعدا آسونتر که بتونیم اونو بزنیم ؟
    سلام دوست عزیز
    من که خودم برا ترجمه از روی جزوه دبیرم خوندم چون من که رشتم ریاضی بود پیشم که کتاب عربی نداشتیم ولی مدرسه هفته ای یه بار برامون کلاس عربی گذاشته بود که صرفا فقط برا کنکور کار میکرد و به همین خاطر یه قسمت از جزوم مخصوص ترجمه بود و دبیرمون واقعا فوق العاده بود البته یه کتابم داشت که برا قواعد از روی اون میخوندیم اون کتاب قسمت ترجمه هم داشت ولی به خاطر اهمیت و تعداد سوالای ترجمه جداگانه جزوم گفته بود که برا من مسلما خوندن جزوه راحتتر بود چرا که مختصرتر و مفیدتر بود و برا تست ترجمه هم همون تستای کنکور رو بیشتر میزدم چرا که بهترین منبع بود البته تو ازمونایی که شرکت میکردمم به هر حال تستاش رو میزدم در کل بیشر سوالات کنکور رو کار کنید و اگه تونستید و وقت کردید تستای دیگه هم از ترجمه بزنید برا ترجمه همونایی که گفتم بیشتر مورد توجه بوده تا معنی لغت
    در مورد قواعد هم من چون از کنکور خیلی گذشته زیاد یادم نیست که بگم کدومش اسونتر بود من که تقریبا همه قواعد رو خوندم به جز یه قسمت که وقت نشد سر کلاس دبیرمون با ما کار کنه
    به امید موفقیت شما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    در مورد لایتنر..............
    خوب من از تابستون کار باهاش رو شروع کردم و الانم دارم ادامه میدم...
    کار با لایتنر از این جهت سخته (به نظر من)که شما توی مدتی که برگه ی مثلا یه لغتی اون تو هست نباید به هیچ عنوان چشتون بهش بخوره چیزی که من اواسط مهر فهمیدم.....نمیدونم فهمیدی چی گفتم یا نه...مثلا آخرای تابستون معلممون گفت برای مهر که میاید لغات ادبیات 2 و 3 رو آماده باشید
    1 روز مونده بود و خوب هنوز برگه های لغت تو بودن و هنوز همه ی لغات رو به صورت کامل وارد نکرده بودم. مجبورم بودم برم یه نگاهی به کتاب بندازم...
    خوب با این کار روند جعبه مختل میشه یعنی اینکه تا کنکور احتمالا از ذهن پاک میشه..یا فقط حدودای معنی اون میمونه تو ذهنتون مثلا اینکه وقتی کمیت رو میبینید فقط میدونید مربوط به اسبه البته احتمال کامل پاک شدنش نزدیک 0 هست
    ولی در کل به نظرم جدای از این عیبش واقعا برای من یکی که موثره احساس میکنم حافظم قوی تر شده....
    نظر بعضیا تونم قبول ندارم...
    یکی گفته سوالای دینی رو نوشتم فکر کنم؟؟؟
    به نظرم فقط چیزایی رو باید ببری تو جعبه که یه جوری ماهیت فرمول گونه دارن
    مثله یه عدد یا آثار یه نویسنده یا عناصری که فلانی کشف کرد....نه یه چیزه تشریحی رو (نظره شخصی)
    یکی گفته وقتی پر شد بالای صدتا رو باید مرور کنی...
    خوب نه مگه اینکه هر روز 20 تا برگه واردش کنی.....(یا بیشتر)
    احتمالا میدونید که باید 10 برگ فقط هر روز وارد بشه....
    تازه اگه دیدین تعداد برگه های مرجوعی به خونه اول زیاده میتونید برای جلوگیری از ترکیدن خونه اول چند روز از وارد کردن برگه به این خونه خود داری کنید
    راستی به نظرم برای اون مشکلی که اول بهش اشاره کردم یه راه حل نسبتا خوبی هست..البته برای بعضی درسا.....
    مثلا شما چیزهایی زو وازد جعبه میکنید که مطمئنید در زمانی که برگتون توئه نمیبینیدش(که معمولا از یه ماه بیشتره) مثلا میتونید واژه های ادبیات پیش رو از درس آخر شروع کنید...
    در کل به نظرم خیلی خوبه یه چیزیه که بعدا به خودتون میگین دمم گرم
    مثله عمله متاخره هستش

موفق باشید
    Last edited by lil0; 19-11-2011 at 20:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه tariran0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یادش بخیر
    یعنی یادش بشر
    البته بد هم نبود یه دوران از زندگی بود دیگه
    پارسال مثل شما ها بودم
    الان هم که مشغول رشته ام هستم
    خیلی درسا سنگین شده. واقعا آدم نگاه می کنه به این درسای ابکی پیش دانشگاهی خندش می گیره که فکر می کرده سختن.
    تازه ترم بالایی ها می گن ریاضی 2 و بعدش معادلات و ... ندیدی که به ریاضی 1 میگی سخت
    خیلی سنگین شده. انتگرالایی که تو پیش دانشگاهی بود پیش این انتگرالایی که الان ما حل می کنیم (یعنی باید حل کنیم ولی خوب نمی تونیم) بچه بازیه
    خلاصه یه یادی کردم از گذشته. خوب درس بخونید خیلی مهمه.
    امسال یعنی کنکور 90 که همه چی ریخته بود به هم.
    یعنی پارسال قبولی عمران اراک بین 4000 تا 5000 بود. الان تو کلاسمون فقط چندتا داریم که 2000 هستن و نتونستن جایی بهتر قبول شن.
    خیلی قبولی ها سخت شده بود برای ما برای شما هم احتمالا سخت تر میشه.
    خوب درس بخونید. ولی زیاد افراط (تفریط؟) نکنید. کسایی که 24 ساعته درس می خوندن اتفاقا خراب هم کردن. برای استراحت و ورزش و گردش و مهمونی هم وقت بزارید.
    اگر هم کاری داشتید چون من زیاد دیگه تو این فروم نمیام(رشتم دیگه شده عمران نه کامپیوتر) با ایمیلم تماس بگیرید تا بیام اینجا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 2 کاربر از tariran0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sajjadesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    من پشت کنکوری هستم لطفا برای ریاضی 2وحسابان که تغییر کرده کتاب معرفی کنین ( آموزش +تست)

اگه نباشه جاش خالی می مونه birang1357's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ریاضیات تجربی برای کسی که ریاضیاتش اصلا خوب نیست و فقط چند مبحث آسون می خواد بخونه و تو کنکور 30 تا 40 درصد بزنه چه کتابی بخونه بهتره؟ و چه مباحثی؟

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

میشه بگید چه کتابایی تغییر کردن؟تغییرات در چه حدیه جزوه های سال قبل جواب میدن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه urchin7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

ریاضیات تجربی برای کسی که ریاضیاتش اصلا خوب نیست و فقط چند مبحث آسون می خواد بخونه و تو کنکور 30 تا 40 درصد بزنه چه کتابی بخونه بهتره؟ و چه مباحثی؟
    خوشبختم! من کلی تحقیق و پژوهش کردم! متوجه شدم! ریاضی مهر و ماه!
    یک فصل ها پایه های ریاضی رو هم یاد داده مثل رادیکال ها و ک.م.م ( فصل چهار )
    آمار و احتمال و انالیزترکیبی : 5 سوال ولی 90 , 6 سوال اومد ( فصل 1 2 3 )
    تصاعد و دنباله و توابع نمایی و لگارتمی حدود 4-3 سوال (فصل 10 11 )
    دستگاه و ماتریس 1 سوال
    تا اینجا حدود 30 درصد اگه 50 درصد خواستی :
    معادلات (فصل 5 ) و توابع ( فصل 6 8 9 ) حدود 5 سوال

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

نسخه تفصيلی برنامه راهبردی (دفترچه ای) که بالای پرگه های a3 نوشته و گفته بعد از نيمه دوم مهرماه منتشر ميشه چی هست؟! به ما هنوز ندادند

آخر فروم باز BioHazard's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

سلام بچه ها ، یادش بخیر 2سال پیش همش اینجا بودم!!!

بچه ها من میخوام کنکور آزاد بدم دوباره برم دانشگاه آزاد کرج یا شهرری یا دماوند.... رشته ی کامپیوتر - نرم افزار... کسی میدونه تراز آخرین فرد قبولی چی بوده!؟

به نظرتون درسای عمومی رو خوب بزنم(اکثرا بالای 50 60 % جز عربی و زبان هم حدوده 100%) + 30 40 % فیزیک (شایدم بیشتر) ممکنه دربیام ، یا نه!؟

میخوام روی فیزیک بیشتر تمرکز کنم بعد اگه بشه ریاضی ، فیزیک هم چون اکثر درسای رشته ی ما یا برنامه نویسیه و یکسری ریاضیات ، یا کلا مدار

---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------

یادش بخیر
    یعنی یادش بشر
    البته بد هم نبود یه دوران از زندگی بود دیگه
    پارسال مثل شما ها بودم
    الان هم که مشغول رشته ام هستم
    خیلی درسا سنگین شده. واقعا آدم نگاه می کنه به این درسای ابکی پیش دانشگاهی خندش می گیره که فکر می کرده سختن.
    تازه ترم بالایی ها می گن ریاضی 2 و بعدش معادلات و ... ندیدی که به ریاضی 1 میگی سخت
    خیلی سنگین شده. انتگرالایی که تو پیش دانشگاهی بود پیش این انتگرالایی که الان ما حل می کنیم (یعنی باید حل کنیم ولی خوب نمی تونیم) بچه بازیه
    خلاصه یه یادی کردم از گذشته. خوب درس بخونید خیلی مهمه.
    امسال یعنی کنکور 90 که همه چی ریخته بود به هم.
    یعنی پارسال قبولی عمران اراک بین 4000 تا 5000 بود. الان تو کلاسمون فقط چندتا داریم که 2000 هستن و نتونستن جایی بهتر قبول شن.
    خیلی قبولی ها سخت شده بود برای ما برای شما هم احتمالا سخت تر میشه.
    خوب درس بخونید. ولی زیاد افراط (تفریط؟) نکنید. کسایی که 24 ساعته درس می خوندن اتفاقا خراب هم کردن. برای استراحت و ورزش و گردش و مهمونی هم وقت بزارید.
    اگر هم کاری داشتید چون من زیاد دیگه تو این فروم نمیام(رشتم دیگه شده عمران نه کامپیوتر) با ایمیلم تماس بگیرید تا بیام اینجا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    معادلات که آسونه !!! بزار برسی به ریاضی مهندسی !!!! بعد بهت میگم دنیا چه خبره !!!!!
    من جزو کسایی بودم که 24 ساعته خوندم ، ولی خراب کردم همه چیو

---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------

راستی یک سوال دیگه !!! دفترچه دانشگاه آزاد کی میاد ؟ کنکورش کی هست..
    Last edited by BioHazard; 19-11-2011 at 21:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه You & I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    کـــرمانشاه

7

سلام
    من پشت کنکوری هستم لطفا برای ریاضی 2وحسابان که تغییر کرده کتاب معرفی کنین ( آموزش +تست)

به نظر من کتاب درسی و تمرینهای کتاب رو خوب بخوون !
    یخورشون !
    بعد گاج سفید رو کار کن !
    حتما نتیجه میگیری !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •