29 Jul 2009
زلاتان ابراهیموویچ پس از عمل دستش, مورد مصاحبه قرار گرفت.
The Barca Way
When asked if he would fit into Pep Guardiola’s footballing philosophy, Zlatan replied confidently, “I think I will fit in really well because it’s the way I want to play, the way I want to train, the way I want to learn.
“This style of football is what I tasted at Ajax. It really suited me and I learned a lot.
“For me, Barca play the kind of football the other teams will only be playing in ten years’ time. I believe that the people who go to the stadium really enjoy this football and 50 per cent of football is the fans.
“Barca have an historic tradition. Some great stars have played for Barca: Ronaldo, Romario, Stoichkov, Hagi, Maradona, Ronaldinho… they are all great names. Everyone wants to come to Barca, but not just anyone can do that.”
روش بارسا
وقتی از زلاتان پرسیدن که میتونه خودشو با فلسفه فوتبال گواردیولا وفق بده, مطمئن گفت: فکر کنم بتونم بخوبی خودمو جای بدم. چون سبکی است که می خواهم بازی کنم, سبکی که می خوام تمرین کنم و سبکی که می خواهم یاد بگیرم.
طعم این فوتبال رو در آژاکس چشیدم. واقعا برام خوشایند بود و خیلی یاد گرفتم.
برای من بارسا فوتبالی رو بازی می کنه که تیم های دیگه فقط در زمان 10 سال خواهند بازی کرد. باورم اینه مردمی که به استادیوم میرن واقعا از این فوتبال لذت می برن و 50 درصد فوتبال هوادارن هستند.
بارسا سنت تاریخی داره. ستاره های بزرگی برای بارسا بازی کردن. رونالدو, روماریو, استوییچکوف, حاجی, مارادونا, رونالدینهو ... اونا همشون نام های بزرگی هستند.
همه می خوان به بارسا بیان اما هر کسی نمیتونه اینکارو انجام بده.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید