تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 280 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178218268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض پیوس: باید به دنیزلی فرصت داد

خبرگزاری فارس: پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس گفت: باید به دنیزلی فرصت داد تا کارش را انجام دهد. به گزارش خبرگزاری فارس، فرشاد پیوس در خصوص حضورش در نشست منتخبین جامعه فوتبال عنوان کرد: جای مرحوم ناصر حجازی در این مراسم خالی است و وقتی جای خالی او را دیدم غم دلم را گرفت. وی افزود: این نشست‌ها همیشه خوب و صد فکر بهتر از یک فکر است. ما پتانسیل خوبی داریم و فقط باید فضای فوتبال را از تنش دور کنیم. پیوس در پاسخ به این سؤال که چرا پرسپولیس با دنیزلی هم نمی تواند نتیجه بگیرد، گفت: پرسپولیس نیاز به زمان دارد و باید اجازه داد دنیزلی کارش را انجام دهد. دنیزلی می تواند در پرسپولیس موفق شود و هواداران هم باید کمک کنند.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 15:45.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

از سوی کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس، ترکیب اصلی این تیم برابر ذوب آهن از هفته بیست و سوم مسابقات لیگ برتر فوتبال (جام خلیج فارس) اعلام شد.

کادر فنی سرخپوشان پایتخت، ترکیب این تیم مقابل ذوب آهن را بشرح زیر اعلام کرد: حسین هوشیار، علیرضا نورمحمدی، مجتبی شیری، ابراهیم شکوری، حمیدرضا علی عسگری، محمد نوری، علی کریمی، مازیار زارع، غلامرضا رضایی، مهرداد اولادی و هادی نوروزی.

+
    خدا رو شکر که مــیــثاق نیست !

3. این کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

نه باید خودمون رو گول بزنیم و نه اینکه زیادی خوشحال بشیم بعد از بردی مثل شاهین.
    درسته دو تا پنالتی برامون نگرفتن و ...
    درسته 60 درصد و خورده ای بازی دستمون بود.
    درسته علی کریمی جادو کرد باز هم .
    اما آخرش چی شد ؟
    این تیم مشکل داره و این مشکل حالا حالاها درست نمیشه.
    من به بازی پنجشنبه هم خوشبین نیستم. امیدوارم حداقل یه مساوی بتونیم بیاریم.

من خودم دنیزلی رو قبول دارم اما واقعا تعویض های خوبی نداشت.
    چرا رضایی و نوروزی که خوب بازی می کردند تعویض می شند و کسی مثل اولادی که در نیمه اول چیزی نداشت برای گفتن و در نیمه دوم هم زیاد خوب نبود و علی عسکری که هنوز به دوران خوبش برنگشته نباید تعویض بشند ؟
    اصلا چرا ما باید با 3 مهاجم بازی کنیم تا مجبور بشیم کسی مثل اولادی رو در پست غیر تخصصی ازش استفاده کنیم ؟

یادتونه که عنایتی تو استقلال آقای گل بود و وقتی که قلعه نوعی او رو آورد تو تیم ملی و تو سیستم 3-3-4 گذاشتش سمت چپ و یکی از بدهای تیم ملی تو جام ملتهای آسیای اون سال بود ؟

من معتقدم باسیستم 2-4-4 و سیستمهایی مثل 1-3-2-4 و 1-2-3-4 هم میشه هجومی بازی کرد و گل زد.

5. 7 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض نوری: پرسپولیس از موقعیت‌های گلزنی استفاده نکرد

خبرگزاری فارس: هافبک تیم پرسپولیس گفت: در بازی مقابل ذوب آهن از موقعیت های گلزنی خود استفاده نکردیم. به گزارش خبرگزاری فارس محمد نوری پس از تساوی بدون گل برابر ذوب آهن در جمع خبرنگاران اظهار داشت:‌ بازی سنگینی بود، البته مسابقه دست ما بود و آنها خوب دفاع کردند. ما نتوانستیم از موقعیت‌های گلزنی خود استفاده کنیم. آنها هم چند شوت به سمت دروازه‌ ما زدند. وی افزود: وقتی سه روز یک بار بازی می‌کنیم شرایط اینگونه است و خستگی در بدن بازیکنان می‌ماند و بهتر از این نمی‌شود. نوری در مورد اینکه این بازی تحت تأثیر دربی بود یا نه گفت: ما به دنبال ۳ امتیاز مسابقه بودیم ولی وقتی سه روز یکبار مسابقه داریم شرایط‌مان سخت می‌شود.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 15:46.

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

امروز به هیچ وجه بد نبودیم ...
    یعنی ضریب اشتباهات خیلی کم بود
    اما متأسفانه انتقال توپ از هافبک‌ها به مهاجمین و خلق موقعیت درست انجام نشد
    در عوض در دفاع و دروازه که نقاط ضعف اصلی پرسپولیس بودن، تقریباً میشه گفت عالی بودیم ...
    هم نورمحمدی، هم شیری، و هم از این طرف علی‌عسگر تقریباً بی‌اشتباه ظاهر شدن
    هوشیار هم که نشون داد بالاخره کابوس میثاق پایان‌یافتنیه و میشه به روزهای بهتر برای دروازه‌ی قرمزها خوشبین بود ...

دم علی کریمی مثل همیشه گرم که هر کاری تونست کرد، اما بدشانسی و کم‌دقتی نذاشت تلاشش به ثمر بشینه ...

در کل پاس‌کاری‌ها و روحیه‌ی تهاجمی تیم خیلی تقویت شده، اما هنوز کار داره، چون مشکل گلزنی حل نشده ...

زاید نشون داد مهاجم فرصت‌طلبیه، به نظرم می‌تونه بهتر از اینا باشه ...
    استیلش خیلی خوب بود، چند حرکت مناسب و حرفه‌ای هم کرد که خوشم اومد

مرکز میدون، زارع و نوری متوسط رو به بالا بودن ... نیمه‌ی اول نوری بهتر بود، نیمه‌ی دوم زارع ...

اولادی امروز فاجعه بود ... ای کاش دنیزلی کلاً تعویضش می‌کرد، چون آوردنش به راست هم دردی رو دوا نکرد ...

چیزی که باعث تعجب بود، نیمکت نشینی مهدوی‌کیا بود ...
    واقعاً از دنیزلی تعجب می‌کنم چرا انقدر رو جوون‌گراییش پافشاری می‌کنه وقتی مهدی به کارش می‌اومد !‌
    حالا فیکس نذاشتیش اشکال نداره، دقایق 60 تا 70 باید می‌آوردش به زمین ...
    هم جای خود علی‌عسگر می‌تونست بیاد، هم اینکه با اولادی تعویض شه و یکی دو تا جابه‌جایی انجام بشه ...

واقعاً ضرر کرد پرسپولیس از نبود مهدی ...

حیف شد، این بازی رو باید می‌بردیم، این همه مالکیت، چند موقعیت خوب ...
    حیف ...

ولی همه‌ی امیدمون رو می‌بندیم به جام باشگاه‌ها ...
    با اضافه شدن قریب‌الوقوع پولادی برای جام باشگاه‌ها، میشه به این تیم امیدوار بود ...
    نصرتی هم به زودی بخشیده میشه و جای شیری یا نورمحمدی رو می‌گیره ...
    هوشیار هم نشون داد می‌تونیم بهش اطمینان کنیم (هر چند که موقعیت چندانی رو دروازه‌اش نیومد)
    می‌مونه خط هافبک و خط حمله
    به نظرم خط هافبکمون عالیه، بهترین‌ها رو داریم، فقط باید هماهنگی بینشون بیش‌تر بشه و بتونن مهاجما رو بهتر تغذیه کنن ...

مهم‌ترین مشکل برای لیگ قهرمانان، مهاجمه ...
    نوروزی امروز دو سه صحنه بد نبود، اما هنوز با اوجش فاصله داره
    هاشمیان هم نمی‌تونه 90 دقیقه‌ای باشه، نهایتاً هم تخریبی کار می‌کنه و بیش‌تر وظیفه‌اش سرگرم کردن مدافعاست ...
    می‌مونه رضایی و اولادی و زاید و کاظمیان ...

اگه همین جوری با 3 حمله بخوایم ادامه بدیم، باید دید برای سمت چپ چی کار می‌خواد بکنه مصطفی خان ...
    اولادی اصلاً جواب نمیده، دنیزلی هم اصرار داره 3-3-4 بازی کنه ...
    کاظمیان هم اون طرف خیلی خوب نبود ...
    نمی‌دونم ...

به امید آینده ...

8. 13 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

دیروز هم که داور برامون گل کاشته انگاری.
    من نیمه دوم رو ندیدم اما امروز عکسای صحنه های مشکوک رو روی جلد یکی دو تا روزنامه دیدم.کاپیتان ذوب که خیلی قشنگ مثل دروازه بان اومده و توپ جواد رو زده.کریمی رو هم که انگاری با خطا توی محوطه متوقف کردند.
    این چند وقته اوضاع داوری خیلی بد شده.بازی با شهرداری،بازی با صنعت نفت و حالا هم بازی با ذوب همش به ضررمون شده.
    اونطرف هم ترکی شاهکار کرده و حسابی همه رو علیه خودش کرده.
    خدا کنه برای دربی یه داور بزارن که کمتر اشتباه داشته باشه.

دیروز هم که خط دفاع و دروازه ترمیم شده بود خط حمله گل نزدن رو شروع کرده.حیف این امتیازاتی که راحت از دست میرن.

10. 3 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود.

این دکتر قلب دیدن بازیهای پرسپولیس رو واسم ممنوع کرده ولی کو گوش شنوا. عشق که درد نمیشناسه، فوقش یه شب نخوابیدنه و چند تا قرص ولی به شرطی که اینا حرص ندند.
    به نظرم دیروز دنیزلی بهتر میتونست تعویض کنه، اما خب بهش اعتماد دارم؛ اونم واسه بازی قبل از دربی، دفاع خوب بود ولی گوش ها (شکوری و علی عسگر یکم زار میزنند) ؛ خداییش هم حقمون نبود، خیلی راحت میتونستیم بازی رو ببریم.
    به نظرم اگر پرپسولیس تو بازیاش گل اول رو همون اوایل بزنه، دیگه کسی نمیتونه جلودارش بشه (مث شاهین) ولی خو کلا باید دعا کرد زیر 5 مین گل نخورد
    تنها نقطه عطفی که تونست دیروز آرومم کمه این بود که دوستم که اصلا دیگه هیچ اهمیتی به فوتبال نمیده، دیروز که با هم دیدیم بازی رو (تجویز دکتر برای جلوگیری از حرص زیادی ) در اومد گفت که من راضی ام لا اقل تونستند یه چند تا پاس بدند، 7 ، 8 تایی موقعیت خوب داشتند و در آخر هم فقط بی دقتی نذاشت مزد بازی خوبشون رو بگیرند، بهتره دوره دایی و استیلیه که نه بازی میکردند نه نتیجه میگرفتند .

-------------------------------------------------------------------------------------------
    دیروز هم که داور برامون گل کاشته انگاری.
    من نیمه دوم رو ندیدم اما امروز عکسای صحنه های مشکوک رو روی جلد یکی دو تا روزنامه دیدم.کاپیتان ذوب که خیلی قشنگ مثل دروازه بان اومده و توپ جواد رو زده.کریمی رو هم که انگاری با خطا توی محوطه متوقف کردند.
    صحنه کریمی زیاد پنالتی نمیزد خداییش ولی این یکی رو خودت هم دیدی که

حالا امیدواریم که باعث نشه استقلالیا بریزند کل کل ، ولی این آقای مظلومی که گفته دیروز هم پنالتی درست بود !!!!! ( رو که نیست ) و پارسال بعد دربی هم گفت داوری مشکلی نداشت! سه هفته هست که جلو فجر و فولاد و تراکتور حال میکنند و آسمون رو به زمین دوختند که داوری اینطور! ولی پرسپولیس 3 هفته است جلو شهرداری و نفت و ذوب آهن داره ضرر میکنه. خب این امتیازا قهرمانی نمیاره، ولی تیمو میتونست بندازه رو کورس واسه سهمیه آسیا.
    ( کل کل نفرمایید لطفا )
    -----------------------------------------------------------

دلم نیومد فقط به تشکر زیر پست افاقه کنم؛ pcforlife عزیز ، کاش یکی این لوگو ها رو میدید ( حتما بفرستشون ) که ببیند میشه از اون طرح، یه چنین طرح های فوق العاده زیبایی هم در آورد.

شاد و پیروز و سربلند باشید.

12. 11 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

صحنه کریمی زیاد پنالتی نمیزد خداییش ولی این یکی رو خودت هم دیدی که
    آره.خطای روی کریمی رو چون مستقیم ندیدم نمیتونم دقیق در موردش چیزی بگم.اما این یکی که کاپیتان ذوب دروازه بانی رو به صادقی یاد میده حتی از عکس هم معلومه پنالتیه.
    قشنگ با چشم باز میبینه توپ کجاست و با دست جلوش رو میگیره.اما خبری از اعلام پنالتی نیست.

احتمالا برای دربی هم فغانی داور باشه.

راستی صادقی دروازه بان ذوب یکی از دوستایی هست که دورادور میشناسمش.البته چند سالی هست که دیگه فرصت نشده همدیگه رو ببینیم.

14. این کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه wow barca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ببخشید من اینجا پست میدم اما نمیدونم به روزنامه پرسپولیس چه ربطی داره که در مورد اشتباهات بازیهای استقلال نظر میده
    اینکه داور برای پرسپولیس پنالتی نگرفته درست اما اشتباه داوری در بازیهای استقلال فقط به استقلال وحریفش ربط داره تراکتوریا خودشون به خوبی میتونن از حقشون دفاع کنن خدا کنه جو رو جوری درست نکنن که داور در دربی به نفع پرسپولیس بگیره
    این نظر منه بازم ببخشید

16. 3 کاربر از wow barca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

ببخشید من اینجا پست میدم اما نمیدونم به روزنامه پرسپولیس چه ربطی داره که در مورد اشتباهات بازیهای استقلال نظر میده
    اینکه داور برای پرسپولیس پنالتی نگرفته درست اما اشتباه داوری در بازیهای استقلال فقط به استقلال وحریفش ربط داره تراکتوریا خودشون به خوبی میتونن از حقشون دفاع کنن خدا کنه جو رو جوری درست نکنن که داور در دربی به نفع پرسپولیس بگیره
    این نظر منه بازم ببخشید
    ریط داره به سه دلیل:

1. استقلال رقیب پرسپولیسه
    2. بازی بعدی دربی هست
    3. دفعه ی اول نیست که همچنین اتفاقی میافته

18. 4 کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •