حالا باید یه دربی پر از استرس رو پشت سر بزاریم.
ایشالا سرالکس یه فکری برای بازی هفته بعد بکنه.
نمی دونم شاید من برای دربی خیلی استرس دارم.
+
خیلی راحت امتیاز از دست میدیم. اون از ویگان این از اورتون.
حالا باید یه دربی پر از استرس رو پشت سر بزاریم.
ایشالا سرالکس یه فکری برای بازی هفته بعد بکنه.
نمی دونم شاید من برای دربی خیلی استرس دارم.
+
خیلی راحت امتیاز از دست میدیم. اون از ویگان این از اورتون.
منم باورم نمیشه.نیمه دوم دیدم.خیلی قشنگ گل ها رو زدیم و ترکیبی،ولی نمیدونم چرا باید نتیجه 4-2 بشه 44؟
وقتی 4-2 بودیم مثل همیشه جلوی دفاعمون پاسکاری میکردیم،بعدش هم که 4-4 شدیم فیل جونز رو اورد جای اسکولزی!یکم عجیب بود.
حالا اختلاف شده 3 تا و یک مساوی توی هفته ی بعد کار رو تموم میکنه!
پس از تساوي با اورتون در اولدترافورد
فرگوسن: اميد منچسترسيتي را زنده کرديم
سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد معتقد است تساوي پرگل خانگي با اورتون اميد منچسترسيتي را زنده کرده است.
به نقل از رويترز، سرآلکس فرگوسن روز گذشته پس از تساوي 4 بر 4 مقابل اورتون در هفته سي و پنجم ليگ برتر انگليس، اظهار داشت: متاسفم اين نتيجه بدست آمد. اجازه داديم با اين نتيجه، منچسترسيتي دو مرتبه روحيه گرفته و اميدوار به کسب قهرماني شود. بر اين اساس شک نبايد کرد جدال هفته آينده ما و «سيتيها» در ورزشگاه اتحاد، نبردي سرنوشتساز در مسير قهرماني ليگ برتر فصل جاري خواهد بود.
وي که اکنون تيمش در فاصله سه هفته تا پايان فصل با 83 امتياز، همشهريهاي آبيپوش را در رده دوم و در فاصله 3 امتيازي خود ميبيند، افزود: بطور قطع در آن رويارويي بازيکنان منسيتي با تمام وجود در ميدان حاضر خواهند شد تا اجازه ندهند قهرمان شويم. البته در مقابل اين خواسته آنها، ما نيز مصمم هستيم و مرتکب هيچ اشتباهي نخواهيم شد.
مربي اسکاتلندي در مورد بازي با تيم دوم شهر ليورپول اظهار داشت: اورتونيها در رويارويي با ما بسيار تلاش کردند و جنگيدند. آنها با تساوي 4 بر 4 ما را کاملا شوکه کردند. البته معتقدم در اين بازي خود اشتباهاتي داشتيم که باعث شد شرايط کار برايمان سختتر شود.
در ديدار انجام گرفته در اولدترافورد ، وين روني 41، 70، ولبک 57 و ناني 61 براي منيونايتد و جلاويچ 34، 83، فلايني 67 و پينار 85 براي اورتون در ديدار فوق گلزني کردند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی هنوز عصابنیم از دیروز. مثل اینکه داری با یه فراری سرعت 200 تا میری عشق و حال یهو بخوری تو دیوار. بازی که 4-2 شد برا خودم جشن قهرمانی گرفته بودم خیلی تو فاز بودم. تازه گفتم اورا تو دو قدمی و گل میکنه و 5-2 میشه ولی زد تیرک. وقتی 4-4 شد عجیب ترین ضد حالی بود که میشد بخورم. خیلی بد بود . دفاعمون تعطیل بود . دخیا یاد خاطراتش افتاده بود چپ و راست گل میخورد نه نمیگفت.
خلاصه خودمون داریم قهرمانی و دو دستی تقدیم میکنیم به سیتی . به ویگان که اونطوری باختیم به اورتون هم اینجوری امتیاز دادیم.
هفته دیگه فینال لیگه. اگه ببازیم کار تمومه. مساوی کارمون و راحت تر می کنه و با برد توی زمین سیتی جشن با شکوه قهرمانی میگیریم
نمیدونم چه جوریه که ثروتمندترین باشگاهیم ولی یه بازیکن نمیتونیم نمیخریم.
به نظرم منچستر واقعا از روزهای اوجش دور شده یا اینکه تیم های دیگه خیلی پیشرفت کردند ولی منچستر پیشرفتی نداشته.
این از وضعیت لیگ قهرمانان که همون اول حذف شدیم اینم از لیگ که دستی دستی قهرمانی رو خودمون داریم تقدیم میکنیم به من سیتی.
سال قبل هم که یه باخت به بارسا دادیم تو فینال
خیلی به اینده باشگاه نگرانم.هم سن فرگوسن که دیگه خیلی بالا رفته و مهمتر اینکه جانشینی در حد فرگوسن نیست.شاید پپ بهترین گزینه باشه که اونهم قبول نمیکنه.
پولدالترین باشگاه هستیم ولی فعلا که پولا میره برای قرض های تموم نشدنیه گلیزر ها که برای وامی که واسه خرید باشگاه گرفته بودن!!
Last edited by hoomi_gta; 23-04-2012 at 21:44.
میگن فرگوسن میخواد گایتان بازیکن بنفیکا بخره حرف از اومدن جولیو سزار بود چی شد این دخه آ که واقعن با این فوق واکنش هاش نشون داد پیراهن این تیم براش کشاده البته جای تعجب نداره وقتی دروازبان بزرگی مثل فابین بارتز نتونست تو منچستر بدرخشه چه برسه به این که خیلی کم سن و ساله بازم مصیبتای ما تو خط دروازه شروع شد بعد اشمایکل اینقد از این ناحیه ضربه خوردیم تا ون درسار اومد جا رو برامون پر کرد خدا کنه جولیو سزار بگیرن به نظر من اگه حتی قهرمانی از دست هم بدیم برای متن ناراحت کننده زیاد نباشه اگه باعث بشه دست به خرید بازیکنای تراز اول بزنن منچستری که با حضور ته وز و رونالدو به بارسا 0-2باخت 2سال بعد با فروش این بازیکنا 1-3به بارسا خورد با سیاست این باشگاه در امر خرید بازیکن![]()
دوست عزیز هیچوقت مسئولین یک باشگاه صرفا باختن به یک تیم خاص رو ملاک کارایی خودشون قرار نمیدن!میگن فرگوسن میخواد گایتان بازیکن بنفیکا بخره حرف از اومدن جولیو سزار بود چی شد این دخه آ که واقعن با این فوق واکنش هاش نشون داد پیراهن این تیم براش کشاده البته جای تعجب نداره وقتی دروازبان بزرگی مثل فابین بارتز نتونست تو منچستر بدرخشه چه برسه به این که خیلی کم سن و ساله بازم مصیبتای ما تو خط دروازه شروع شد بعد اشمایکل اینقد از این ناحیه ضربه خوردیم تا ون درسار اومد جا رو برامون پر کرد خدا کنه جولیو سزار بگیرن به نظر من اگه حتی قهرمانی از دست هم بدیم برای متن ناراحت کننده زیاد نباشه اگه باعث بشه دست به خرید بازیکنای تراز اول بزنن منچستری که با حضور ته وز و رونالدو به بارسا 0-2باخت 2سال بعد با فروش این بازیکنا 1-3به بارسا خورد با سیاست این باشگاه در امر خرید بازیکن
1 بازی هیچوقت ملاک تایین سطح یک تیم نیست!
ملاک سطح کلی تیم اینه که فقط با داشتن ستاره ای مثل رونی و یک سری بازیکن های معمولی و خوب بیاد قهرمان لیگ انگلیس بشه و تا فینال چمپیونز لیگ بیاد بالا!
برای کنترل باشگاهی مثل منچستر یونایتد هیچوقت نباید عجولانه تصمیم گرفت و خرید عجولانه انجام داد!
شما اگه صاحب باشگاه بودی بعد از فینال میرفتین هم اسنایدر هم اریکسن و هازارد و خلاصه هرکی دم و دستتون بود میخریدی!(مثل بعضی از تیم ها که همتون میشناسین!)
کنترل تیم ها نیاز به برنامه ریزی طولانی مدت داره که منچستر و فرگوسن دارن خوب انجامش میدن....
ما نانی/انتونیو والنسیا/دنی ولبک/خاویر هرناندز/رافائل/جانی اوانز/اندرسون/تام کلورلی و از این دسته بازیکن هایی رو معرفی به دنیا کردیم که هر کدوم از این ها در اینده تو پست های خودشون یکی از بهترین ها تو دنیا خواهند شد...
بله سیاست باشگاه و برنامه ریزیش در این مسیر هست....از دست دادن یک جام اروپایی نباید باعث این بشه که باشگاه بیاد مسیر برنامه ریزی های خودش رو عوض کنه!
به قول فرگوسن بعد از بازی با بارسلونا که گفت : شما بعضی اوقات شانسی ندارین و مقابل تیمی بازی میکنین که از شما خیلی بهتر بوده....و شروع به تمجید از بازیکن های بارسا کرد....
به صحبت معروف اورا دقت کنید : UNITED never die!
خب ببینید باشگاه تو سمتی قدم میزاره که ما بتونیم نتیجش رو تو 3/4 سال اینده و حتی بیشتر ببینیم....
یه نگاه به روند پیشرفت بازیکن های جوون باشگاه بندازین شرع واقعه خودش مشخص میشه...
میتونم بگم جا پای بارسلونا گذاشتیم....تیمی که ستون اصلی تیم از اکادمی و جوون ها هستند که چندین سال کنار هم بودن و به خوبی همدیگه رو میشناسن و الان به مرز پختگی رسیدند و طرفدار ها و مسئولین بارسا دارن ثمرش رو میگیرند....ما هم با کنار هم گذاشتن استعداد های باشگاه چندین سال بعد نتیجه اش رو خواهیم دید....
[QUOTE=shutdown;6966997]دوست عزیز هیچوقت مسئولین یک باشگاه صرفا باختن به یک تیم خاص رو ملاک کارایی خودشون قرار نمیدن!
1 بازی هیچوقت ملاک تایین سطح یک تیم نیست!
ملاک سطح کلی تیم اینه که فقط با داشتن ستاره ای مثل رونی و یک سری بازیکن های معمولی و خوب بیاد قهرمان لیگ انگلیس بشه و تا فینال چمپیونز لیگ بیاد بالا!
برای کنترل باشگاهی مثل منچستر یونایتد هیچوقت نباید عجولانه تصمیم گرفت و خرید عجولانه انجام داد!
شما اگه صاحب باشگاه بودی بعد از فینال میرفتین هم اسنایدر هم اریکسن و هازارد و خلاصه هرکی دم و دستتون بود میخریدی!(مثل بعضی از تیم ها که همتون میشناسین!)
کنترل تیم ها نیاز به برنامه ریزی طولانی مدت داره که منچستر و فرگوسن دارن خوب انجامش میدن....
ما نانی/انتونیو والنسیا/دنی ولبک/خاویر هرناندز/رافائل/جانی اوانز/اندرسون/تام کلورلی و از این دسته بازیکن هایی رو معرفی به دنیا کردیم که هر کدوم از این ها در اینده تو پست های خودشون یکی از بهترین ها تو دنیا خواهند شد...
بله سیاست باشگاه و برنامه ریزیش در این مسیر هست....از دست دادن یک جام اروپایی نباید باعث این بشه که باشگاه بیاد مسیر برنامه ریزی های خودش رو عوض کنه!
به قول فرگوسن بعد از بازی با بارسلونا که گفت : شما بعضی اوقات شانسی ندارین و مقابل تیمی بازی میکنین که از شما خیلی بهتر بوده....و شروع به تمجید از بازیکن های بارسا کرد....
به صحبت معروف اورا دقت کنید : UNITED never die!
خب ببینید باشگاه تو سمتی قدم میزاره که ما بتونیم نتیجش رو تو 3/4 سال اینده و حتی بیشتر ببینیم....
دوست عزیز سوئ تعبیر نشه من طرفدار دو اتیشه این تیم هستم اما همین تیمهایی که شما میگی بازیکن همینجوری هر چیی خواستن خریدن اگه منظورتون سیتی هستش تو فصل اول جام حذفی گرفت این فصل هم مدعی قهرمانی لیگ هستش اگه یک مربی قوی روی نیمکت این تیم بود تو اروپا به مراحل بالاتر راه پیدا میکرد چلسی اگه زیاد خرج کرده نتیجش دیده که اگه اشتباهات داوری نبود قهرمان اروپا هم میشد حداقل تیمی شده که بهترین تیم حال حاضر دنیا به نظر خیلی ها جلوش به سخت ترین شکل ازش عبور میکنه در عوض منچستر سر خریدن رونالدینیو اینقد سر پول کم آورد تا رفت بارسا 3سال رویایی برای هواداراش ساخت سر قضیه داوید سیلوا هم همینطور بعد پولش صرف خرید بازیکنی مثل والنسیا میکنه تمام بازیهای مهم کوچکترین تاثیری نداره بعد فرگوسن میگه برای بارسا و بردن جام ب بازی دفاعی رونمیارم در ذات تیم من نیست این روش مثل اینه که بخوای با تفنگ ژ-س -بخوای تانک بترکونی![]()
فرگوسن: راه غلبه بر منچسترسيتي را ميدانيم
سرمربي منچستريونايتد در فاصله سه روز تا دربي با همشهري ها هياهو راه انداخت و تيمش را فاتح ديدار با شاگردان روبرتو مانچيني معرفي کرد.
به نقل از رويترز، سرآلکس فرگوسن پس از 25 سال حضور موفقيت آميز بر روي نيمکت مربيگري شياطين سرخ به جنگهاي رواني قبل از رويارويي با حريفان، کاملا آشنا است. او که در فاصله 3 هفته تا پايان فصل 2012-2011 بر سر عنوان قهرماني به شدت از سوي منچسترسيتي تهديد مي شود، باور دارد «آبيهاي آسماني» شهرش اهميت زيادي در مقطع کنوني دارند اما تيمي که دوشنبه شب برنده از رويارويي نمايندگان منچستري خارج خواهد شد، سرخپوشان اولدترافوردي هستند.
در اين مورد مربي 70 ساله يونايتدها اظهار داشت: در شرايط کنوني سيتي ها رقيب مستقيم ما هستند. آنها از زمين بلند شده اند که قهرماني ليگ را از ما بگيرند. همين مساله عامل انگيزه فراوان و توجه ما به موضوع قهرماني است.او ادامه داد: با وجود تمام توانمنديها، ما نشان داده ايم نحوه برتري مقابل اين حريف همشهري را در ديدار مهم مي دانيم. به باور ما اهميت برتري در اين ديدار براي ما بيش از مصاف با ليورپول است.
در شرايط کنوني تيم تحت رهبري اين مربي با 83 امتياز در رده نخست موقعيت مستحکمي ندارد. زيرا منچسترسيتي با 80 امتياز در رده دوم حضور دارد. تيم تحت امر مانچيني اميد فراواني دارد با پيروزي در دربي دوشنبه از هفته سي و پنجم ليگ برتر، با منچستريونايتد هم امتياز شده و به خاطر ميانگين گل زده بهتر در رده نخست جاي گيرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)