هنوز نیومده بچه ها گفتن یوخدی طول میکشه تا بزنن بیرون یک چند ماهی احتمالا
هنوز نیومده بچه ها گفتن یوخدی طول میکشه تا بزنن بیرون یک چند ماهی احتمالا
مسیری که میری رو خیلی ارومتر برو جلو عجله نکن شاید فرجی بشه
یواش یواش اروم اروم اومدم در خونتون![]()
نمیدونم دوستان این روش رو میدونند یا نه
ولی برای اونایی که تازه بازی رو گرفتند گفتم یک آموزش مختصر بزارم تا سردرگم نشند
1 - اول از همه ورژن 4.0.30319 .Net Framework رو دانلود و نصب کنید :
2 - آپدیت زیر رو دانلود و در محل نصب بازی کپی کنید ( 2 مگ ) :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3 - لانچر teknoGods ورژن 1.2 رو دانلود و در محل نصب کپی کنید ( 5 مگ ) :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4 - نرم افزار Tunngle رو از تاپیک زیر دانلود و نصب کنید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
5 - Tunngle رو اجرا کنید و وارد لابی Call of duty : modern warfare 3 coop بشید
6 - لانچر TeknoMW3.exe رو اجرا کنید و یک اسم برای خودتون انتخاب کنید
7 -
کلاینت ( کسی که می خواهد وارد سرور شود ) : آی پی هاست ( سرور ) رو در قسمت Host-IP وارد کنید و start game رو بزنید در بازی وارد قسمت coop بشید
هاست ( سرور ) : تیک گزینه I'm the host رو بزنید و وارد بازی بشید و وارد بخش coop بشید
نکته : آی پی هر شخص در نرم افزار tunngle گوشه پایین سمت چپ نوشته شده است ( Virtual IP ) از این IP برای کانکت شدن باید استفاده کنید
منبع :
اطلاعات شخصی
و
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by virus2009; 20-12-2011 at 18:07.
همه ی هزار و خورده ای پستات همینجوری بوده?
یواش یواش رفتم ولی نمیشه یه هو میریزن سرمون![]()
Last edited by CRIS Joon CR7; 19-12-2011 at 15:30.
با تشکر از شما ویروس عزیز : دی (ببخشید اسمتون رو نمیدونم)روش آنلاین بازی کردن COD MW3 قسمت Spec-OPs یا همون Coop با Tunngle
من یخورده اطلاعاتم ناقصه...یعنی میشه مثل cod4 توی گیم رنجر یا گارنا بازی میکنیم بازی کرد یا فقط میتونیم چندتا دستگاه رو بهم وصل کنیم و بازی کنیم(مثل گیم نت ها)؟
ممنون میشم یه توضیحی بدی.![]()
گوشت به حرفای کاپیتان پرایس باشه هرچی میگه همون کارو کن،همه مسیر رو نشسته یا سینه خیز برو.کسی رو نکش تا برسی به اتاق کنترل.منظورم اون یاروئیه که از زیر کامیون پا میشدی و میکشتیش!!اونو نکش فقط کسایی که پرایس میگه رو بکش که یادم نمیاد تو اون مرحله دستور کشتن رو بده خودش همه رو میکشهاز دوربین دید در شب استفاده کن و تو نور هایی که دیده بان ها میندازن اصلاً نرو.داری رو سخت ترین حالت میری،خب باید سخت باشه دیگه
![]()
با گیم رنجر و گارنا فکر نکنم بشه ( شاید هم بشه )
ولی با tunngle ( نرم افزاری مثل گیم رنجر ) میتونید فقط قسمت Coop رو آنلاین بازی کنید ( این قسمت با مولتی پلیر فرق داره )
در حالت coop شما و دوستتان در مقابل کامپیوتر بازی میکنید
سلام به همه
قبل از اینکه مشکلمو بگم اول یه توضیحی در رابطه با اون دوتا پست قبلی که دوستمون گذاشتن درمورد آنلاین بازی کردن بگم بعد مشکل خودمو میگم.
تو این بازی شما فقط احتیاج به یه IP دارید همین و بس یعنی چی ؟ یعنی این IP از هر جایی شما بردارید میتونید بازی کنید حالا میخاید IP مربوط به Lan باشه یعنی شبکه کنید تو خونتون و بازی کنید میخاد IP از نت باشه حالا یا از تو گوگل IP خودتونو بگیرید و با هم بازی کنید ( بدون تانگل ) یا با تانگل و همچی و ... یه آی پی بگیرید و بازی کنید فقط به IP نیازه که شما رو متصل کنه به اون یکی همین.
اما مشکل بنده :
سلام به همه
من یه مشکلی با این بازی تو لب تاپم دارم
این بازی رو روی سیستمم نصب کردم بدون هیچ مشکلی و با بالاترین گرافیک بازی کردم
همچنین با لب تاپ بازی هایی مثل DIR2 و 3 و MW2 رو با گرافیکهای بالا متوسط و بالا بازی کردم
اما وقتی این بازی رو نصب کردم داخل بازی که میشه همون اولش که فیلمشه گیر های موقتی شروع میشه و داخل بازی هم هست ( دقت کنید گفتم حتی اولش که فیلمشه ) گرافیکش رو تا پایین ترین حد آوردم پایین اما افاقه نکرد . فکر میکنم یه چیزی میخاد که باید نصب بشه
هر چی که لازم بوده رو نصب کردم گفتم که این بازی ها رو روش نصب کردم و الان بازی Assassin Creed Brotherhood رو هم روش دارم و با گرافیک High بازی میکنم .
اینا رو گفتم که با دقت بخونید و با دقت جواب بدید و کمک کنید. ممنون.
مشخصات لب تاپ اینه :
Intel 2410M Core i5 2.3 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
GB DDR3 4
ATI Radeon HD 6770M DDR5 1024 MB UpTo 4096 MB
ویروس جان لینک سومی ایراد داره دو تا لینک دیگه که هیتلره جانم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)