رقم 4 تا 6 سریال نامبر رو ببین زیر 108 باشه مشکل نداره.
با برنامه speed fan میتونی دما رو چک کنی
رقم 4 تا 6 سریال نامبر رو ببین زیر 108 باشه مشکل نداره.
با برنامه speed fan میتونی دما رو چک کنی
دوستانی که هنوز تنظیماته beats listening experience رو تغییر ندادن اگه میشه 3تا عکس از 3حالتش برام بزارید که برادرم اومده زده خرابش کرده دیگه صداش کیفیت نداره.
اگه بزارید ممنون میشم چون میدونید که ریست نمیشن توی تاپیک هم هرچی گشتم پیداش نکردم شایدم حذف شده نمی دونم....
درسته ولی تصحیح میکنم که باید بالای 108 باشه که اکثر افرادی که توی این تاپیک اعلام کرده بودند 111 بوده.
خیالتو راحت کنم مثله این که نسله خرابش اصلا توی ایران نیمده پس چشم بسته بخر خیالت راحت.
برای اینم که تاپیک شلوغ نشه بهتره دوستمون 10 صفحه اول رو بخونه همه چی دستش میاد.
Last edited by yas44co; 10-08-2011 at 23:46.
سلام دوستان پاک
آقا من امروز صبح رفتم 6080 سفارش دادم و فردا صبح میرسه( موجود نداشتن سفارش دادن از تهران بیارن )
فقط یه مطلبی، فروشندهه میگفت بدون کیف و ماوس میدیم، مگه کیف و ماوسو همراه با لپ تاپ نمیدن؟؟؟
یه سوال دیگه که فک میکنم تکراری باشه اما ممنون میشم جواب بدید.
من فردا که لپ تاپو گرفتم اولین کاری که باس بکنم چیه؟؟؟ بزارم 16 ساعت تو شارژ باشه؟؟؟ بعدش چی؟؟؟ بک آپ بگیرم یا پارتیشن بندی کنم؟؟؟
ممنون میشم اگه تمام مراحلی که باس بعد از خرید لپ تاپ انجام دادو از جمله تست قسمت های مختلف و همچنین کارهای که واسه راه اندازیش لازمه رو بهم بگید.
بی صبرانه منتظر جوابتون هستم.
مرسی![]()
سلام دوست عزیز.
مقصود فقط این بود که دوستان بیشتر به این احوالات توجه داشته باشن و یه دفعه جو گیر نشن.
وگر نه منظور بدی نداشتم.
امیدوارم از لبتاپت راضی باشی و لذتشو ببری.
به امید موفقیت شما.
این جوری که همتون جواب دادیدمعلومه هیچ کس با گارانتی نگرفته .
![]()
با عرض پوزش ،این دوستمون درست میگن باید بالای 108 باشه.
اشتباه تایپی بود
اقا به جای پیدا کردن گارانتی برو از یک جای معتبر خریدتو بکن گارانتی خاصی نداره ولی خودشون راهنماییت میکنن چی کار کنی بگو گارانتی میخوام خودش بقیه کاراشو انجام میده![]()
سلام دوستان
من یک 6090 گرفتم از همون ابتدا که با ویندوز ارجینال خودش بالا اومد پیغام صفحه آبی می ده هرز گا و ریست میکنه ویندوزشم عوض کردم ولی بازم هرزگاهی پیغام صفحه آبی می ده و ریست می کنه بایوسشم آپدیت کردم ولی بازم فرقی نکرد . رم و هاردشم عوض کردم بازم فرقی نکرد.
با mini windows xp که بالا میام پیغام صفحه ابی میده و بالا نمیاد کسی می تونه کمک کنه ؟
---------- Post added at 12:02 PM ---------- Previous post was at 11:58 AM ----------
6100 کجا می فروشن ؟
Last edited by navid4558; 11-08-2011 at 11:00.
من هنوز نخریدم
اما با توجه به پست هایی که داده بودند . باید اول کار باید تو 4تا dvd بک آپ بگیری بعد اگه می خوای پارتیشن بندی کنی بای اول هاردو به basic تبدیل کنی بعد پارتیشن بندیش کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)