عزیز الان 57000 سایز 42 1.650.000 هست؟!
هیچ کس هم ندیدم پایینتر بده
چی میشه و چی نمیشه رو هم کسی نمیتونه پیش بینی کنه
جایزش هم هموناس که گفتی
جشنواره فعلی تا اردیبهشت ادامه داره و بعدی هم احتمالا میره واسه آواسط تابستون
برند های دیگه همشون گرون کردن
بعید نیست ال جی هم بعد جشنواره گرون کنه؟!
تا چند وقت دیگه که مدلای 2012 برسن کلا قیمت جهانی این مدلای سال گذشته (2011) افت میکنه.
درضمن سامسونگم داره مدلای جدیدشو آماده می کنه که با عینکای ارزون و سبک مثل عینکای پسیو ال جی دارن اما تصویرشون هم 1080p هست در حالی که تصاویر پسیو ال جی قبلا 720p بود که تازه با متد جدید پردازش تونستن فقط به 1080i برسن.
سه بعدی هنوز خیلی جا واسه پیشرفت داره.
اولا این چه ربطی به حرف من داشت؟ همه میدونن مدلهای جدید که بیان قدیمی ها قیمتشون افت میکنه
ولی هنوز که نیومده و قدیمی ها هم افتی نسبت به حد اقل یک ماه اخیر نداشتن؟!
ثانیا الان ال جی 3D ایش 1080p هست ( خیلی وقته )
ثالثا سامسونگ هیچ برنامه ای روی پسیو نداره و فقط همون عینکهای اکتیو رو داره یه کم سبک تر میسازه وگر نه
تکنولوژی فرقی نکرده! و فقط سونی داره با ال جی مذاکراه میکنه که براش پنل پسیو بزنه که اونم معلوم نیست
رابعا لطف کنید حدسیات رو واسه خودتون نگه دارید و مستند صحبت کنید
3D هم همه میدونن جای پیشرفت زیاد داره همونطور که خوده پنلها هم دارن خیلی خیلی دگرگون و پیشرفته میشن
ربطش اینجاست که شما داری به مردم جو میدی که ال جی ممکنه محصولاتشو گرون کنه، درحالی که خیلی بعیده چون با اومدن محصولات 2012 تا بعد عید همه اینا شدید افت قیمت دارن.
من نگفتم سامسونگ روی پسیو برنامه داره، گفتم داره عینکایی میسازه مثل عینکای پسیو سبک و ارزونن. اینم منبع خبرم:
در این فن آوری جدید (RDZ 3D technology) عینک ها دیگه شاتر ندارن، بلکه شاتری که روی عینکای اکتیو هست به روی پنل تلویزیون منتقل میشه. تصویر هم 1080p هست و مثل پسیو ال جی وقتی از نزدیک نگاه میکنی خط خطای افقی نداره که تو ذوق آدم بخوره.
این صفحه هفته نامه عصر ارتباطو ببین، قسمت کشف ابعاد تازه از بعد سوم، پاراگراف آخر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدی حدسیات نبود؟.gif)
لطف کن با دقت بیشتر جملاتو بخون