تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 193 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 1921

نام تاپيک: راهنمای خرید رینگ و لاستیک مناسب

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

بین لاستیک های ایرانی اول بارز بعد یزد بعد ....

2. این کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    یکی از چرخ های من رینگش جند سالی هست ضربه خورده بالای 100 دیدم فرمون میلرزه حالا نمیدونم درست بالانس نشده یا به دلیل ضربه خوردن همین رینگه ، چون زیربندی رو کامل سرویس کردم حیفم اومد خراب شه و رینگ ضربه ای بزنه برای همین پرسیدم ببینم نیاز به تعویض رینگ هست یا یکدفعه دیگه بالانس کنم؟ چون اپاراتی رفتم بالانس کنم گفت یکیش ضربه خورده تازه یادم اومد از اون به بعد بد دل شدم
    پراید 83 رینگ فابریک ، رینگ های فابریک مارک خاصی هم دارند و میشه مثل کیفیت همین رینگ ها خرید یا از نظر کیفیت پایینتر هستند؟
    با سپاس

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

اهمیت لاستیک خودرو در ایمنی و مصرف سوخت

خودروهای مسابقه‌ای یا آفرود با داشتن لاستیک‌های مناسب است که می‌توانند عملکرد بالای خود را انتقال دهند در غیر این صورت، هرچه خودرو قدرتمند‌تر باشد نمی‌تواند عملکرد موثری داشته باشد. در بسیاری از مواقع تیونینگ کردن خودرو بسیار گران تمام می‌شود و با انتخاب لاستیک و رینگ مناسب می‌توان عملکرد خودروها را به مقدار قابل توجهی افزایش داد. در بسیاری از موارد، رینگ و لاستیک ارزان‌ترین راهی است که می‌توانید برای پایداری بیشتر خودرو هزینه کنید.بسیاری از تیونینگ کارها کار خود را با ایجاد تغییر در موتور و جعبه دنده یا سیستم تعلیق آغاز می‌کنند و در برخی موارد هم تمام این بخش‌های اصلی خودرو دستخوش تغییر می‌شوند. این مراکز در مرحله آخر سراغ تایرها و ترمزها می‌روند و باعث افزایش عملکرد آنها می‌شوند. افرادی که خود اقدام به انجام تیونینگ می‌کنند ممکن است هیچ‌گاه سراغ تقویت ترمزها نروند یا با کاهش ارتفاع خودرو بخواهند کنترل آن را راحت‌تر کنند، اما این کار اشتباه است. یکی از بدترین حالت‌هایی که ممکن است در بخش تیونینگ اتفاق بیفتد این است که تایرهای بسیار پهن با رینگ‌های نامناسب و ضعیف در خودروها استفاده شود و البته این حالت پایان ماجرا نیست و استفاده از لاستیک‌های دست دوم در این خودروها بدترین حالت است و ممکن است عواقب بسیار بد و منفی داشته باشد که ترکیدن لاستیک یکی از آنها است. در مسابقات فرمول یک اما لاستیک‌ها نقش فوق‌العاده‌ای برعهده دارند به‌طوری‌که در جریان مسابقه تعویض می‌شوند، چرا‌که فشار زیادی را متحمل می‌شوند. با تغییر شرایط جوی لاستیک‌های خودروها هم در این رقابت‌ها عوض می‌شوند تا چسبندگی لازم به زمین ایجاد شود و خودروهایی که با سرعت سرسام آوری می‌پیچند سر نخورده و منحرف نشوند. در برخی از خودروهای جدید هم لاستیک زاپاس به دلیل کاهش وزن خودرو وجود ندارد و البته لاستیک‌های این خودروها در برابر پنچری مقاومت بالایی دارند و نسبت به مدل‌های گذشته دیرتر پنچر می‌شوند.واقعیتی که در رابطه با تایر‌ها وجود دارد و آن هم این است که علاقه به استفاده از لاستیک‌های پهن در میان افرادی که خودروهای اسپرت سوار می‌شوند وجود دارد اما این لاستیک‌ها و رینگ‌های مناسبش وزن زیادی دارند و انتخاب درستی نیستند، مگر اینکه از رینگ‌های فیبرکربن استفاده شود در غیر این صورت مصرف سوخت افزایش خواهد داشت، هرچند این افزایش مصرف سوخت چشمگیر نیست، اما اتفاق می‌افتد. در خودروها با چرخ‌های بزرگ‌تر نسبت به چرخ‌های اصلی شتاب صفر تا صد در خودرو در زمان بیشتری انجام می‌شود و خودرو دیرتر سرعت می‌گیرد هر نوع تغییر در لاستیک و رینگ می‌تواند روی عملکرد خودرو تاثیر مستقیمی بگذارد. برخی لاستیک‌ها هم برای استفاده در جاده قانونی نیستند و خودروهایی که مجوز تردد در خیابان‌ها را دارند نمی‌توانند از این نوع لاستیک‌ها استفاده کنند. در رکورد‌گیری‌ها نیز نوع لاستیک مد‌نظر قرار می‌گیرد و در برخی موارد رکوردگیری‌هایی که مربوط به خودروهای خیابانی باشد نمی‌توانند از رینگ و لاستیگ‌های مربوط به پیست و غیر‌قانونی برای خیابان استفاده کنند. دنیای لاستیک‌ها در ظاهر نسبت به سال‌های ابتدایی تغییرات ظاهری کمی کرده است، اما فناوری‌های نا‌محسوسی در ساخت آنها به کار رفته است که پایداری و استحکام بیشتر و طول عمر بالاتری را برای لاستیک‌ها به ارمغان می‌آورد.از مهم‌ترین توصیه‌هایی که در رابطه با رینگ و لاستیک همواره به آن اشاره می‌شود این است که هرگز سراغ لاستیک‌ها و برندهای ارزان‌قیمت نروید، چرا که آسیبی که این لاستیک‌ها به خودرو و امنیت آن وارد می‌کنند فراتر از تصورات ما خواهد بود. مهم‌ترین‌ هدف در ساخت لاستیک‌ها فراهم کردن شرایط بهتر در افزایش عملکرد خودرو است. عملکرد شامل افزایش سرعت، کنترل، ترمز گرفتن و شتاب خودرو می‌شود که شعاع لاستیک و جنس آن می‌تواند اثر مستقیمی روی آن بگذارد. هرگونه تغییر در خودرو باید اثر مثبتی روی عملکرد آن داشته باشد و باعث بهبود در آن شود. با توجه به قیمت رینگ و لاستیک مناسب نسبت به ایجاد تغییر در موتور و جعبه دنده می‌توان به مشاوره با متخصصان در اولین گام بسنده و تغییرات را در خودرو ایجاد کرد و اگر شتاب و سرعت و کنترل ایجاد شده توسط لاستیک‌ها در حد انتظار واقع نشد می‌توان به هزینه‌های بیشتر و ایجاد تغییر در سایر بخش‌ها فکر کرد. همواره به این موضوع باید توجه داشت که تمام اندازه‌ها در خودروی شما بر‌اساس محاسبه‌های دقیق انجام شده است و ایجاد تغییر بدون آگاهی می‌تواند اثرات منفی بگذارد.

منیع :عصر خودرو

5. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

پیش بینی افزایش 12 درصدی قیمت لاستیک در بازار

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لاستیک ، فیلتر و روغن با اشاره به تداوم رکود و کاهش تقاضا در بازار تایر و روغن ، اظهار داشت : با کاهش تایرهای قاچاق ، شرایط برای تولیدکنندگان داخلی بهتر شده است.
    داوود سعادتی در گفتگو با خبرنگار خبر خودرو افزود : در راستای برنامه دولت برای ورود تایرهایی با برند معتبر ، این جریان خوشبختانه بر کاهش عرضه تایرهای قاچاق به بازار تاثیر گذاشته است.
    وی در ادامه با توجه به افزایش روغن های غیر استاندارد و دست دوم در بازار گفت : در ماههای اخیر عرضه روغن های تقلبی و تصفیه دوم در بازار افزایش یافت که عمدتا در مناطق حاشیه ای شهرها این اقدام صورت می گرفت که با پی گیری اتحادیه روند تولید و عرضه روغن های تقلبی به بازار کاهش یافته است.
    وی تاکید کرد : روغن های تصفیه دوم از ترکیب روغن های سوخته با مقداری مواد اولیه تهیه می شود که متاسفانه در سطح شهرها بسیار زیاد شده بود که خوشبختانه با بازرسی های اتحادیه عرضه این نوع روغن ها با کاهش همراه شده است.
    وی گفت : از ابتدای امسال با نظارت و کنترل هایی که صورت گرفته ، عرضه تایرهای دست دوم و قاچاق نیز به بازار کمتر گردیده است.
    وی همچنین در خصوص تاثیر افزایش نرخ ارز بر قیمت لاستیک و روغن در بازار گفت : پیش بینی می شود با افزایش نرخ ارز ، قیمت لاستیک های وارداتی حدود 10 تا 12 درصدی در بازار افزایش یابد.
    رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لاستیک ، فیلتر و روغن با اشاره به اینکه با در حال حاضر 35 تا 40 درصد از نیاز بازار تایر در کشور توسط تایرهای وارداتی تامین می شود، افزود : نزدیک به 65 درصد از نیاز بازار تایر در کشور از تولیدات داخلی است.
    سعادتی تاکید کرد : از ابتدای امسال و در راستای موضوع اقتصاد مقاومتی ، خوشبختانه نظارت بر مرزها و ورود کالاهای وارداتی بیشتر شده است.
    وی همچنین از تعطیلی 20 درصدی در صنف تایر و وروغن خبر داد و گفت :هم اکنون اغلب اعضای اتحادیه صنف فروشندگان لاستیک ، فیلتر و روغن به دلیل افزایش مالیات ، با مشکل جدی نقدینگی مواجه هستند و گاها ناگزیر به تعطیلی شدند چنانچه هم اکنون حدود 20 درصد از فعالان در این صنف تعطیل نمودند.

خبر خودرو

7. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

قیمت انواع لاستیک ایرانی خودرو پراید

9. 3 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

ارائه خدمات پس از فروش برای لاستیک های وارداتی اجباری است

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لاستیک ، فیلتر و روغن از کاهش ورود تایرهای قاچاق به کشور خبر داد و گفت : در جریان برنامه دولت به منظور ورود تایرهایی با برند معتبر ، این جریان موجب نظارت بیشتر بر جریان واردات و کاهش عرضه تایرهای قاچاق به بازار شده است.
    داوود سعادتی در گفتگو با خبرنگار خبر خودرو با اشاره به آمار بالای واردات تایرهای چینی در سالهای اخیر اظهار داشت : با تاکید دولت برای ورود تایرهایی با برند معتبر ،ضمن اینکه این تصمیم مانعی برای ورود تایرهای قاچاق به کشور گردیده ، بلکه بر قیمت تایر نیز تاثیر خواهد گذاشت.
    وی گفت : خوشبختانه بازار تولیدات داخلی با محدودیت در واردات و لزوم رعایت برخی الزامات قانونی در واردات ، تا حدودی شرایط بهتری یافته است.
    وی تاکید کرد : در حال حاضر اغلب تایرهای خارجی موجود در کشور با مجوز واردات و از مسیرهای قانونی وارد می شوند ضمن اینکه وارد کنندگان لاستیک باید نماینده تولید کننده خارجی در ایران باشند تا هم محصولاتشان را ضمانت نموده و هم خدمات پس از فروش مناسبی را به خریدار ارائه نمایند.
    وی گفت : مسلما عمل به این مصوبه و لزوم ارائه خدمات پس از فروش برای لاستیک های وارداتی در کاهش واردات و افزایش قیمت تایر تاثیر خواهد گذاشت.
    وی در ادامه از افزایش تقاضای تایرهای دست دوم در بازار خبر داد و تصریح کرد : افت توان مالی متقاضیان در این مدت موجب رونق فروش لاستیک های دست دوم و کسب سودهای نسبتا بالا برای فروشندگان این تایرها در بازار شده است .
    رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لاستیک ، فیلتر و روغن تاکید کرد : با وجود نزدیک شدن به ماههای پایانی سال همچنان بازار لاستیک و روغن در رکود در تقاضا همراه است و صرفا متقاضیان خرید بر اساس ضرورت و نیاز به این بازار مراجعه می کنند.
    سماواتی افزود : در حال حاضر بازار تایرهای سواری در کشور اشباع است و کمبودی در این راستا وجود ندارد.
    وی همچنین با انتقاد از دریافت مالیات های نجومی در وضعیت کنونی رکود در بازار تاکید کرد : بخشی از مشکلات اصناف و فروشندگان تایر و روغن به دلیل فشار مالیاتی است که ظرف مدت کوتاهی چندین برابر شده است و این مساله برای فروشندگان تایر در شرایطی که بازار با افت فروش روبرو است فشار زیادی را به فعالان بازار وارد می کند.
    وی در پایان در خصوص اوضاع آتی بازار گفت : انتظار می رود دولت با اجرای برخی طرح ها برای خروج اقتصاد از شرایط کنونی و رونق بخشی به بازار های تولیدی صنعتی و خدماتی راهکاری بیندیشد هر چند پیش بینی می شود با نزدیک شدن به با پایان سال بازار تا حدودی از شرایط فعلی خارج شود.

خبرخودرو

11. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

پیش بینی افزایش 20 درصدی قیمت لاستیک تا پایان سال

سخنگوی انجمن صنفی صنعت تایر ایران از تعامل با دولت به منظور دستیابی راهکاری جهت اعمال هزینه تولید در قیمت لاستیک خبر داد و گفت : اینکه زنجیره تولید تایر در جریان افزایش هزینه ها قیمت ها را بالا ببرد قطعا روند معقولی نخواهد بود .
    مصطفی تنها در گفتگو با خبرنگار خبر خودرو اظهار داشت : با وجود اینکه نمی توان از تاثیر نرخ ارز بر هزینه تولید غافل شد اما امروز مهمترین مشکل افزایش 72 درصدی مواد اولیه است که باید برای این مساله راهکاری در نظر گرفته شود.
    وی تصریح کرد : در صورت عدم کنترل نرخ مواد اولیه تولید ، مسلما افزایش قیمت تایر رقم کم نخواهد بود چنانچه پیش بینی می شود 20 درصدی افزایش را در این صنعت شاهد باشیم.
    وی گفت : البته باید متناسب با خروجی و سود حاصله در تولید ، درصد افزایش هزینه ها محاسبه و سپس اعلام شود این در حالی است که تولیدکنندگان تمایلی به افزایش قیمت ندارند.
    وی گفت : تولیدکنندگان در تلاشند تا بازار قیمت تایر را متعادل نگه دارند چرا که هر گونه خروج بازار از تعادل به نفع هیچ کسی نخواهد بود.
    وی افزود : با ادامه افزایش نهاده های تولید تایر و نرخ ارز ناگزیر به بازنگری در قیمت ها خواهیم بود.
    عضو کمیته اجرایی انجمن صنفی صنعت تایر در ادامه به تاثیر تک نرخی شدن ارز بر قیمت تمام شده تولید پرداخت ، اظهار داشت : در شرایطی که بخش مهمی از اقتصاد کشور به مواد و قطعات وارداتی وابسته است ، هر گونه اهتمام دولت نسبت تک نرخی شدن ارز قطعا به نفع صنعت کشور و موجب شفاف سازی در اقتصاد خواهد شد.
    تنها گفت : از آنجا که نزدیک به 70 تا 80 درصد قیمت تمام شده تایر را مواد اولیه تشکیل می دهد مسلما یکسان سازی نرخ ارز حدود 40 درصد از قیمت تمام شده تایر را متاثر خواهد نمود.
    وی در ادامه به اهداف مورد تاکید صنعت تایر در افق 1404 اشاره کرد و اظهار داشت : در گام نخست و در جریان دستیابی به اهداف صنعت تایر ، باید ظرفیت کارخانه‌های تولید تایر افزایش یابد تا هزینه سربار کاهش و قیمت تمام‌شده تولید نیز رقابتی شود.
    وی گفت : البته افزایش ظرفیت تولید در شرایط کنونی بازار پاسخ گو نخواهد بود هر چند نسبت به ماههای گذشته بازار تایر شرایط بهتری یافته اما به این معنی نیست که بازار تایر از رکود خارج شده است از این رو با بهبود شرایط اقتصادی و بازار تولید قطعا می توان در راستای اهداف تبیین شده حرکت های جدی تر داشت.

خبر خودرو

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

5 نکته مفید هنگام تعویض و استفاده از لاستیک‌های زمستانی

اینجا هوا سرد و خشن است و حقایقی غیرقابل‌انکار درباره‌ی لاستیک‌های زمستانی وجود دارد. اگر دمای هوا در مکانی که زندگی می‌کنید به زیر 7 درجه سانتی‌گراد رسید موقع استفاده از این لاستیک‌هاست.
    بله حتی تراک یا شاسی‌بلند دو دیفرانسیل شما باید به لاستیک‌های زمستانی مجهز باشد. خودروی شما چهارچرخ محرک خوانده می‌شود نه چهارچرخ متوقف!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و پیش از آنکه به رانندگی خوب افتخار کنید باید بدانید که فاکتورهای فراوانی در یک رانندگی در جاده دخیل هستند و یکی از آن‌ها برف است. به یاد داشته باشید که منظور ما لاستیک‌های زمستانی است نه لاستیک‌های برفی. حتی در مسیرهای خشک نیز لاستیک‌های زمستانی کشش بهتر را از طریق جنس نرم‌تر لاستیک مهیا می‌کنند.

زمانی که لاستیک‌های خود را با تغییر فصل عوض می‌کنید توصیه‌هایی لازم است که ما آن‌ها را برای شما تدارک دیده‌ایم.

1. امن و هوشیار باشید

خواه لاستیک‌های خود را در یک فروشگاه عوض کنید و خواه این کار را در خانه انجام دهید، این موضوع اهمیت دارد که کار موردنظر را با ایمنی و با استفاده از ابزار صحیح به سرانجام برسانید. اگر لاستیک‌ها را در خانه تعویض می‌کنید استفاده از جک‌های کفی برای تحمل وزن خودرو ضروری است. بهتر است که در ابتدا تنها یک بخش از خودرو را بلند کرده و لاستیک آن بخش را تعویض کنید. با استفاده از آچار چرخ و در دو مرحله پیچ‌ها را باز کرده و لاستیک را خارج کنید.

1. شرایط چرخ‌ها و لاستیک‌های خودرو را بررسی کنید

این موضوع درباره‌ی هر دو نوع لاستیک صدق می‌کند. استفاده از لاستیک‌های زمستانی باعث افزایش طول عمر هر دو مجموعه‌ی لاستیک‌ها خواهد شد هرچند سائیدگی هنوز هم وجود خواهد داشت. سایش معمولی با سرعتی یکسان و معمولاً در کل لاستیک دیده می‌شود درحالی‌که ساییدگی ناصاف به علت مشکلات سیستم تعلیق و تنظیم نبودن باد لاستیک‌ها در یک‌طرف دیده شود.

1. برچسب‌گذاری لاستیک در حال اتمام

زمانی که لاستیک شما به پایان عمر خود نزدیک می‌شود فراموش نکنید که آن‌ها را برچسب‌گذاری کنید. تکه‌ نوشته‌ای ساده مثل چپ جلو و یا راست عقب می‌تواند راهکار مناسبی باشد؛ و فراموش نکنید وقتی می‌خواهید دوباره از مجموعه لاستیک‌ها استفاده کنید با این راهکار خواهید دانست که کدام لاستیک باید عوض شود. همچنین چرخاندن لاستیک‌ها نیز در طی چند ماهی که استفاده نمی‌شوند اهمیت دارد.

1. بازدیدی بصری از خودرو داشته باشید

برای تشخیص برخی مشکلات خودروی خود مجبور نیستید که به مکانیک مراجعه کنید. زمانی که لاستیک‌ها را تعویض می‌کنید دیدی دقیق به سیستم تعلیق و ترمز بیندازید تا ایرادات احتمالی را بیابید. قطعاتی مثل لوله‌های ترمز، بوش‌ها و… را برای تشخیص شکستگی‌ها و نشتی‌های احتمالی بررسی کنید.

1. لاستیک‌ها را به‌طور مناسب نگهداری کنید

زمانی که لاستیک‌ها را تعویض نمودید طرز نگهداری صحیح از لاستیک‌های استفاده نشده اهمیت دارد. مطمئن شوید که لاستیک‌ها تمیز هستند و قبل از اینکه آن‌ها را داخل کیسه‌های غیرقابل نفوذ به وسیله هوا قرار دهید از خشک شدن آن‌ها اطمینان حاصل نمایید. این کار عمر لاستیک‌ها را افزایش می‌دهد. لاستیک‌ها را در مکانی خشک و خنک و تا حد امکان دور از نور مستقیم خورشید قرار دهید.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان من تازه در این سایت عضو شدم و از اشنایی با شما خوشحالم یه سوالی دارم امیدوارم بتونین منو یکم راهنماییم کنین من یه پراید مدل 92 دارم se 131 دو سال پیش ک خریدم 40 هزار تا کار کرده بود و چهار تا حلقه لاستیک نکسن کره زیرش بود که واقعا نرم و خوب بود حدود هفت هشت ماه پیش بدلیل صاف شدن لاستیکای جلو یه جفت لاستیک هانکوک کره خریدم و انداختم جلو که نرمیش مثل نکسن نیس الان لاستیکای عقب پاره شدن و یه جفت لاستیک عقب میخام حالا موندم که بازم هانکوک بندازم یا نکسن ؟ اخه نرمی لاستیک خیلی واسم مهمه میگن کومهو هم نرمه واقعا نمیدونم چیکار کنم کدومشو انتخاب کنم که واقعا هم نرم باشه و هم چسبندگی خوبی داشته باشه و فرمون نرم باشه و چون لاستیک های عقبم خیلی وضعیتشون اورژانسیه و حتما باید عوض شن تا کار دستم ندادن . لطفا یکی منو راهنمایی کنه تا چیکار کنم نکسن یا کموهو انتخاب کنم ک خبلی نرم باشن . بین این دو کدوم نرمترن ؟ این رو هم بگم که محل زندگیمم کاشان هست تابستون های به شدت گرم و خشک وزمستون های به شدت سرد و خشک داره . ببخشید که صحبت هام طولانی شد . لطفا یکی منو راهنمایی کنه . ممنون از همگی

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان من تازه در این سایت عضو شدم و از اشنایی با شما خوشحالم یه سوالی دارم امیدوارم بتونین منو یکم راهنماییم کنین من یه پراید مدل 92 دارم se 131 دو سال پیش ک خریدم 40 هزار تا کار کرده بود و چهار تا حلقه لاستیک نکسن کره زیرش بود که واقعا نرم و خوب بود حدود هفت هشت ماه پیش بدلیل صاف شدن لاستیکای جلو یه جفت لاستیک هانکوک کره خریدم و انداختم جلو که نرمیش مثل نکسن نیس الان لاستیکای عقب پاره شدن و یه جفت لاستیک عقب میخام حالا موندم که بازم هانکوک بندازم یا نکسن ؟ اخه نرمی لاستیک خیلی واسم مهمه میگن کومهو هم نرمه واقعا نمیدونم چیکار کنم کدومشو انتخاب کنم که واقعا هم نرم باشه و هم چسبندگی خوبی داشته باشه و فرمون نرم باشه و چون لاستیک های عقبم خیلی وضعیتشون اورژانسیه و حتما باید عوض شن تا کار دستم ندادن . لطفا یکی منو راهنمایی کنه تا چیکار کنم نکسن یا کموهو انتخاب کنم ک خبلی نرم باشن . بین این دو کدوم نرمترن ؟ این رو هم بگم که محل زندگیمم کاشان هست تابستون های به شدت گرم و خشک وزمستون های به شدت سرد و خشک داره . ببخشید که صحبت هام طولانی شد . لطفا یکی منو راهنمایی کنه . ممنون از همگی
    درود. من از سال 89 تاکنون از لاستیکهای کومهو برای پرایدم بهره برده ام. لاستیکهایی که سال 89 خریده بودم 175 و ساخت ویتنام بود که تا مهرماه امسال برایم کارکردند. اکنون کومهوی 175 ساخت کره خریده ام که از آنها نیز بسیار خوشنودم. من در شرایط آب و هوایی تهران لاستیکها را به کار برده ام. نرمی آنها خوب بوده است. جفتی 310 ساخت 2016 خریدم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •