سلام دوستان
خوبین؟
ویدئو: [GALAXY S II[ Dual Core
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
خوبین؟
ویدئو: [GALAXY S II[ Dual Core
متاسفانه یا خوشبختانه این درد مشترک خیلی از اماهاست عزیز و به نظر من ادم هرچقدر برای لذت بردن خودش خرج کنه کم کرده مگه چند سال این شور جوونی تو ماهاست ؟ چند سال دیگه که سنمون رفت بالا دیگه این تکنولوژی و چیزای جدید برامون بی اهمت میشه
کاملا درسته!
و در تکمیل گفته های سعید جان ( خان!) بگم ما ها هم که هر سال نمیریم گوشی عوض کنیم!
هر ۲ سال یه بار سه سال یه بار میریم شاخترین اون سالو میگیریم تا ۳ سال باهاش حال میکنیم از رده خارج شد!(یعنی نرم افزارهای جدید نگرفت!!) میریم یکی دیگه میگیریم!!!
راستی اینم لینک مستقیم اون تبلیغ دوال کور:
دیدید ما رو هم دعا کنینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من تسلیمم دوستان اما بزاریم یکم بیاد پایین یه دو ماه دیگم با گوشی قبلیه حال کنیم تا قیمت کاذب شکسته شه هان؟
واقعا برای یه گوشی 1.200 می خواین خرج کنین؟
فقط سیر پیشرفت رو ببینین تو MWC ها..
2009=Omnia Hd
2010=Wave
2011=Galaxy S 2
مطمئنم توی 2012 گوشی High-End سامی می خوره Galaxy S 2 رو...نسل 4 هسته ای Soc ها تو راهه...Camera Phone های 16 مگاپیکسلی...بابا الکی دارین پولتون رو میریزین دور...وقتی تو P/P واقعا در برابر Atrix و Optimus 2x حرفی برای گفتن نداره...
سلام دوستان
با عرضه اخیر گوشی Galaxy S2 در آلمان , موفقیت بزرگی نصیب سازنده آن یعنی سامسونگ گردید که منجر به کسب 43.5% از سهم بازار گوشیهای هوشمند آلمان برای سامسونگ گردید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
ویدئو:
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahroo_z1; 13-06-2011 at 19:37.
سلام
بچه ها این گفته صحت داره؟
اینو کاربر S.A.E.I.D از موبایلستان گفته در جواب من که بهش گفتم قیمتهاتون بالاست.در مورد گلکسی اس ۲ هم باید بهتون بگم که بیشتر ورژن های موجود در ایران لاک هستند و با قیمت پایین خریداری شدند و دستی توسط روش دکتر علی موسوی آنلاک شدند و برای فروش قرار گرفتند که در ابدیت تمامی این دوستان به مشکل بر میخورند و گندش در میاد . ولی گلکسی اس ۲ که ما میاریم ورژن اروپا هست ce0108 و پک مشکی
نظرتون چیه؟
مگه پلمپ نیستن؟
بعدشم...فکر کنم بار اولی که روشن می کنی ساعت و اینا می خواد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)