دوستان
از این سایتهایی که اینطوری گفتم خرید نکنید
یهو میبینید واقعا بازی فکر میفرستن براتونا!
حالا یا عمد یا غیر عمد
دوستان
از این سایتهایی که اینطوری گفتم خرید نکنید
یهو میبینید واقعا بازی فکر میفرستن براتونا!
حالا یا عمد یا غیر عمد
بچه ها یکی ـشو دیدم 9 گیگ بودیکی دیدم 15 گیگ ! کدوم رو دانلود کنم ؟؟؟
کدوم ـش اصلی هست ؟
عجب بساطی شده ها رفتم پایتخت... سعادت اباد میگن نداریم...حالا اگه پیدا شد...شت
استاد دلیل اینکه باید قبل از رسیدن به هدف شلیک کنی حرکت هواپیماست که باعث میشه وقتی بمب رو به صورت عمودی پرتاب کنی بدلیل سرعت هواپیما در جهت افقی ،جهت عمودی پرتاب بمب و جهت افقی حرکت هواپیما باهم ترکیب(جمع)بشه و حرکت بمب به صورت مورب بشه
نه اینکه به خاطر چرخش زمین بمب دقیقا به هدف نخوره.اصلا پایینتر از جو چرخش زمین حس نمیشه![]()
دقیقا
میخواستم اینو دیشب بگم دیگه یادم رفت
مثلا مثل اینه که شما از توی یه ماشینی که داره با سرعت میره بخوای با سنگ یه چیزی رو بزنی
که برای این کار باید سنگ رو زود تر بزنی تا با سرعت ماشین دقیق بخوره به هدفت
آقا بازی بسیار زیبا و حرفی توش نبود و امتیازی که دادن سایت های خارجی به درد خودشون میخوره می تونم با جرات بگم
که تابه امروز بالاترین گرافیک رو این بازی داره.... پایان بازی بسیار زیبا بود بسیار
شما اگه CRYSIS 2 رو بازی کرده بودی این حرف رو نمیزدی ...آقا بازی بسیار زیبا و حرفی توش نبود و امتیازی که دادن سایت های خارجی به درد خودشون میخوره می تونم با جرات بگم
که تابه امروز بالاترین گرافیک رو این بازی داره.... پایان بازی بسیار زیبا بود بسیار
گرافیک فقط شامل نورپردازی خوب نیست...
گرافیک شامل جزییات بازی و صحنه های نبرد و تکسچردهی و خیلی چیزای دیگست که تو همشون CRYSIS سره
ولی نمیخوام بگم این بازی خوب نبود خیلی هم خوب بود ولی خیلی بهتر از اینها میتونست ظاهر شه به نظرم روی جزییات ضعیف عمل کردن....
واقعا جزییات به بازی هیجان خاصی میده ....
Last edited by majid322; 28-10-2011 at 12:43.
برای من دیتیل مهمتر از رزولوشن هستش ولی بازم برا ی1080 بازی کردن این بازی باید سیستم خیلی گرونی داشته باشیرزولوشن PC :ا 1C080*1920
رزولوشن X360:[COLOR=White]ا[/OLOR] 704*1280
ببخشید شما سیستمتون چیه که از این بازی 60 فریم میگری ؟بعد اونوقت قکر کردی همه از این بازی 60 فریم میگیرنفریم PC :ا 60
فریم Xbox360 :ا 30
افت شدید فریم؟!افت فریم شدید، دیر لود شدن تکسچر، کیفیت کم تکسچرها نسبت به PC، کیفیت بد سایه ها، نبود تسلیشن، تخریب پذیری کمتر، جزئیات کم محیط و ....دیر لود شد تکسچر؟!مگه موتور بازی انریله؟!یا شاید شما با ارکید بازیش کردین؟سایه ها رو که خودم هم عرض کردم.خواهشا نگو جزئیات کم محیط بگو کمتر
تازه وقتی پچ hd رو نصب میکنی خیلی به pc نزدیک میشه.
ببینید من قبول دارم که نسخه pc این بازی از نظر گرافیکی بهتره که اگه نبود واقعا مسخره می شد چون داری سیستم الان رو با سیتم سال 2005 مقاسیه میکنی!ولیشما هم دیگه خیلی داری پیاز داغش و زیاد میکنی.چیزه دیگه ای هم موندش اضافه کنم ؟ شاید یه سری چیزای دیگه یادم نبود ننوشم!
شما از کل ضعف هایی که گفتم فاکتور بگیر به جز اون 3 تای اول، با همون 3 تا فاکتور اول فاتحه ی بازی خوندست !
در کل به نظر من کنسولها توی این بازی سربلند بیرون اومدن![]()
با جه كنسولي ميري؟
شما راحت می تونید تنظیماتش رو بیارید پایین تا بتونید هم رو رزولوشن بالاتر از کنسول و هم رو 60 فریم بازی کنید!
ولی فکر نمی کنم تو اکس باکس چنین چیزی ممکن باشه! هر کاری کنید همون 30 فریم هست! : )
والا من با آرکید بازی کردم تمام چیزایی هم که گفتم دیدم! اصلا تو بازی FPSا 30 فریم یعنی افت فریم! بگذریم از اینکه بعضی اوقات پایین تر هم میومد...
درسته جزئیات کمتر نسبت به PC ...
من که متاسفانه فعلا نتونستم این پچ HD رو نصب کنم! تفاوتشم خیلی زیاده.
D:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)