تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 335 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178218268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 3344

نام تاپيک: Battlefield 3

داره خودمونی میشه ezio29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان
    از این سایتهایی که اینطوری گفتم خرید نکنید
    یهو میبینید واقعا بازی فکر میفرستن براتونا!
    حالا یا عمد یا غیر عمد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

بچه ها یکی ـشو دیدم 9 گیگ بود یکی دیدم 15 گیگ ! کدوم رو دانلود کنم ؟؟؟

کدوم ـش اصلی هست ؟

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

عجب بساطی شده ها رفتم پایتخت... سعادت اباد میگن نداریم...حالا اگه پیدا شد...شت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    یکی اینکه تو این موتور به قوانین فیزیکی واقعا توجه شده. اینو میشه اونجا فهمید که وقتی شما با جت جنگده دارید شلیک میکنید و اهداف زمینی رو مورد اصابت قرار میدید باید هدفگیری رو کمی قبل از اون هدف مورد نظر بزارید تا موشک به هدف اصابت کنه که این اصل چرخش زمینه چون موشک تا زمانی که به هدف برسه زمین مقداری چرخش میکنه و باعث میشه که اگه شما دقیقا روی هدف بزنین به جلو تر یا عقب تر بخوره.

استاد دلیل اینکه باید قبل از رسیدن به هدف شلیک کنی حرکت هواپیماست که باعث میشه وقتی بمب رو به صورت عمودی پرتاب کنی بدلیل سرعت هواپیما در جهت افقی ،جهت عمودی پرتاب بمب و جهت افقی حرکت هواپیما باهم ترکیب(جمع)بشه و حرکت بمب به صورت مورب بشه
    نه اینکه به خاطر چرخش زمین بمب دقیقا به هدف نخوره.اصلا پایینتر از جو چرخش زمین حس نمیشه

5. 4 کاربر از samad_sr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ezio29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

استاد دلیل اینکه باید قبل از رسیدن به هدف شلیک کنی حرکت هواپیماست که باعث میشه وقتی بمب رو به صورت عمودی پرتاب کنی بدلیل سرعت هواپیما در جهت افقی ،جهت عمودی پرتاب بمب و جهت افقی حرکت هواپیما باهم ترکیب(جمع)بشه و حرکت بمب به صورت مورب بشه
    نه اینکه به خاطر چرخش زمین بمب دقیقا به هدف نخوره.اصلا پایینتر از جو چرخش زمین حس نمیشه
    دقیقا
    میخواستم اینو دیشب بگم دیگه یادم رفت
    مثلا مثل اینه که شما از توی یه ماشینی که داره با سرعت میره بخوای با سنگ یه چیزی رو بزنی
    که برای این کار باید سنگ رو زود تر بزنی تا با سرعت ماشین دقیق بخوره به هدفت

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آقا بازی بسیار زیبا و حرفی توش نبود و امتیازی که دادن سایت های خارجی به درد خودشون میخوره می تونم با جرات بگم

که تابه امروز بالاترین گرافیک رو این بازی داره.... پایان بازی بسیار زیبا بود بسیار

8. 2 کاربر از tranceyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا بازی بسیار زیبا و حرفی توش نبود و امتیازی که دادن سایت های خارجی به درد خودشون میخوره می تونم با جرات بگم

که تابه امروز بالاترین گرافیک رو این بازی داره.... پایان بازی بسیار زیبا بود بسیار
    شما اگه CRYSIS 2 رو بازی کرده بودی این حرف رو نمیزدی ...

گرافیک فقط شامل نورپردازی خوب نیست...

گرافیک شامل جزییات بازی و صحنه های نبرد و تکسچردهی و خیلی چیزای دیگست که تو همشون CRYSIS سره

ولی نمیخوام بگم این بازی خوب نبود خیلی هم خوب بود ولی خیلی بهتر از اینها میتونست ظاهر شه به نظرم روی جزییات ضعیف عمل کردن....

واقعا جزییات به بازی هیجان خاصی میده ....
    Last edited by majid322; 28-10-2011 at 12:43.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

رزولوشن PC :ا 1C080*1920
    رزولوشن X360:[COLOR=White]ا[/OLOR] 704*1280
    برای من دیتیل مهمتر از رزولوشن هستش ولی بازم برا ی1080 بازی کردن این بازی باید سیستم خیلی گرونی داشته باشی

فریم PC :ا 60
    فریم Xbox360 :ا 30
    ببخشید شما سیستمتون چیه که از این بازی 60 فریم میگری ؟بعد اونوقت قکر کردی همه از این بازی 60 فریم میگیرن

افت فریم شدید، دیر لود شدن تکسچر، کیفیت کم تکسچرها نسبت به PC، کیفیت بد سایه ها، نبود تسلیشن، تخریب پذیری کمتر، جزئیات کم محیط و ....
    افت شدید فریم؟!دیر لود شد تکسچر؟!مگه موتور بازی انریله؟!یا شاید شما با ارکید بازیش کردین؟سایه ها رو که خودم هم عرض کردم.خواهشا نگو جزئیات کم محیط بگو کمترتازه وقتی پچ hd رو نصب میکنی خیلی به pc نزدیک میشه.
    چیزه دیگه ای هم موندش اضافه کنم ؟ شاید یه سری چیزای دیگه یادم نبود ننوشم!
    شما از کل ضعف هایی که گفتم فاکتور بگیر به جز اون 3 تای اول، با همون 3 تا فاکتور اول فاتحه ی بازی خوندست !
    ببینید من قبول دارم که نسخه pc این بازی از نظر گرافیکی بهتره که اگه نبود واقعا مسخره می شد چون داری سیستم الان رو با سیتم سال 2005 مقاسیه میکنی!ولیشما هم دیگه خیلی داری پیاز داغش و زیاد میکنی.
    در کل به نظر من کنسولها توی این بازی سربلند بیرون اومدن

11. این کاربر از samad_sr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مولتی فوق العاده جذاب و باحاله
    امروز پینگ خوب بود تونستم رنک بزنم , البته کم بازی کردم
    با جه كنسولي ميري؟

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

برای من دیتیل مهمتر از رزولوشن هستش ولی بازم برا ی1080 بازی کردن این بازی باید سیستم خیلی گرونی داشته باشی
    ببخشید شما سیستمتون چیه که از این بازی 60 فریم میگری ؟بعد اونوقت قکر کردی همه از این بازی 60 فریم میگیرن
    شما راحت می تونید تنظیماتش رو بیارید پایین تا بتونید هم رو رزولوشن بالاتر از کنسول و هم رو 60 فریم بازی کنید!
    ولی فکر نمی کنم تو اکس باکس چنین چیزی ممکن باشه! هر کاری کنید همون 30 فریم هست! : )

افت شدید فریم؟!دیر لود شد تکسچر؟!مگه موتور بازی انریله؟!یا شاید شما با ارکید بازیش کردین؟سایه ها رو که خودم هم عرض کردم.خواهشا نگو جزئیات کم محیط بگو کمترتازه وقتی پچ hd رو نصب میکنی خیلی به pc نزدیک میشه.
    والا من با آرکید بازی کردم تمام چیزایی هم که گفتم دیدم! اصلا تو بازی FPSا 30 فریم یعنی افت فریم! بگذریم از اینکه بعضی اوقات پایین تر هم میومد...
    درسته جزئیات کمتر نسبت به PC ...
    من که متاسفانه فعلا نتونستم این پچ HD رو نصب کنم! تفاوتشم خیلی زیاده.
    ببینید من قبول دارم که نسخه pc این بازی از نظر گرافیکی بهتره که اگه نبود واقعا مسخره می شد چون داری سیستم الان رو با سیتم سال 2005 مقاسیه میکنی!ولیشما هم دیگه خیلی داری پیاز داغش و زیاد میکنی.
    در کل به نظر من کنسولها توی این بازی سربلند بیرون اومدن
    D:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •