اگه که واقعا بخوان بندازن تابستون یا هی بخواد تاخیر بخوره که خیلی نامردی و ضد حال هست![]()
اگه که واقعا بخوان بندازن تابستون یا هی بخواد تاخیر بخوره که خیلی نامردی و ضد حال هست![]()
من دلمو خوش کرده بودم به همین عید اگه بخواد تابستون بیاد خیلی بد میشهاگه که واقعا بخوان بندازن تابستون یا هی بخواد تاخیر بخوره که خیلی نامردی و ضد حال هست
منم دقیقا خیلی به اومدن بازی توی عید امیدوار بودم الیته هنوز هم معلوم نیست که کی بیاد باید از الان دیگه دنبالش باشیم هر خبری بشه اطلاع رسانی کنیم![]()
منم دقیقا خیلی به اومدن بازی توی عید امیدوار بودم الیته هنوز هم معلوم نیست که کی بیاد باید از الان دیگه دنبالش باشیم هر خبری بشه اطلاع رسانی کنیم![]()
ولي همون نسخه trucks & trailers تا چند وقته ديگه مياد...
بايد خودمون رو با پارك كردن تريلر هاي مختلف سرگرم كنيم...!
ای بابا پارک کردن تریلر که حال نمیده اینم شد بازی که دارن میدن بیرون؟![]()
ناچارا بايد تحمل كرد...
اما به نظر من گرافيكش خيلي بهتر شده و همچنين كنترل كاميون ها و صداگذاري براي اونها...
اگه مي شد كه امكانات Tuning رو هم اضافه كنن خيلي باحال ميشد...!
آره دیگه به قول تو باید ناچاری تحملش کنیم الیته حالا ایشالا که این یورو 2 زود بیاد
مگه نیدفوراسپید داری بازی میکنی که Tuning هم میخوای بکنی رالی که نمیخوای شرکت کنی میخوای بار جا به جا کنی![]()
سلام
آقا این بازی باری من بالا نمیاد
موقع لود شدن ارور میده
اینم عکس ارور
کرک صفحه اول رو تو پوشه بین کپی کردم درسته ؟ بازیمم ورژن 1.32 هست
Last edited by Actros; 24-03-2011 at 01:17.
این ارور برای آپدیت گرافیک هست توی همین تاپیک دو تا از دوستان هم همین مشکل رو داشتدن که وقتی درایور گرافیک رو آپدیت کردن درست شد
شما هم آخرین درایور کازت گرافیکت رو بریز ببین درست میشه؟
چون لینک ها مشکلی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)