همه صد نیستن... هشتاد و خورده ای... ولی Destruction و enchantmant ام صد هست... اسکیل های غیر از مجیک هم smithing ام صده...
illusion رو چطوری 100 کردی؟ چه اسپلی زدی؟ چیکار کردی؟
همه صد نیستن... هشتاد و خورده ای... ولی Destruction و enchantmant ام صد هست... اسکیل های غیر از مجیک هم smithing ام صده...
illusion رو چطوری 100 کردی؟ چه اسپلی زدی؟ چیکار کردی؟
دوستان بهترین نوع ارمور چی هست؟ Ebony ها رو دارم یعنی مچ بند و ساق و زره حالا باید این ها رو اپگرید کنم یا بازم هست؟
با استخوان اژدها میشه چه کارایی کرد؟ dragon bones و dragon scale
اسپل سرعتو فقط باید استفاده کنی همین
در ضمن خفن نگفتی چند وقته بازی میکنی و لولت رو چنده ؟؟؟
بهترین آرمور برای heavy armor ا Daedric Armor هست و برای Light armor هم Dragon scale Armor.............دوستان بهترین نوع ارمور چی هست؟ Ebony ها رو دارم یعنی مچ بند و ساق و زره حالا باید این ها رو اپگرید کنم یا بازم هست؟
با استخوان اژدها میشه چه کارایی کرد؟ dragon bones و dragon scale
با استخون ازدها میشه زره و سپر درست کرد.
heavy که بهتره از لایته حالا این daedric همون خدایهه نیست؟ ارمورش رو از کجا بیارم؟ زره و سپر اژدها چطوره خوب هست؟
باید بسازی
اسمیتیگ 100 کن بعد اسکیلش رو آزاد کن!
سلام...
من یه جایی گیر کردم...
تو کوئست find esbern in ratway پشت یه در esbern رو پیدا کردم و پشت در باهاش حرف زدم.از لای در باهاش حرف زدم.
بعدش لای در رو میبنده و نمیدونم باید چی کار کنم...تو quest هم نوشته talk to esbern ولی اون پشت دره و در هم باز نمیشه...
اینجا:
![]()
همین صفحه پیش جواب داده شد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون اسپل ( Muffle ) مربوط به سرعت نیست و مربوط به صداست یعنی وقتی راه میرید صدای پاهاتون آرومه و کسی نمیشنوه
دوستان آپدیت جدید واسه بازی اومده؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)