میدونم من کی گفتم شما دروغ میگیدمن هیچوقت همچین حرفی نمیزنم به شما
اما یکیتون باید یه چیز درست و حسابی بدونه که از کجا این فلوت نشعت میگیره.
میدونم من کی گفتم شما دروغ میگیدمن هیچوقت همچین حرفی نمیزنم به شما
اما یکیتون باید یه چیز درست و حسابی بدونه که از کجا این فلوت نشعت میگیره.
من درست کردمنوشته شده توسط HARVEST MOON_HASAN [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Relaxation teaچاي نيروزا H
Relaxation tea leavesبرگ چاي نيروزا
Fruitsميوه ۩
۩ Hner عسل
Milkشير۩
Other thingsچيزهاى ديگر۩
Knifeچـاقو
Pot قـابلمـه
Sugarشكر
چه نتجه ای داره اینارو که میدونستم.
شرط اصلی برای پایان بازی داشتن 80غذا یا پر شدن هر 80 نوع غذا د لیست غذا
تا 100 درصد بشه و گرنه بازی تا 98 درصد با 70 غذا بیشتر پیش نمیرود.
فهمیددی حالا چیدارید بگید
آقا این سیو شما که همش 999 هستش و اکثر چیزاش کامله مطمئنید که از کد گیم شارگ و تقلب استفاده نکردید لطفا در اولین فرصت جواب منو بدید تا ببینم می تونم با این سیو برم جلو یا بیخودیه ...!
یه سوال دیگم داشتم و اون اینه که کسی می دونه که کنار اصطبل اسب یه محوطه بزرگ خالی هستش جای چیه ؟ آیا استخر ماهیه ؟...!
مرسی لطفا کامل جوابمو بدین ممنون میشم...!
بله از گیم شارک استفاده شده حداقل تو سیوی که خودم داده بودم.
درباره ی کنار اسطبل هم من نه جایی خوندم نه جایی دیدم که اتاقی یا چیز دیگه ای اونجا گذاشته بشه.
استخر ماهی که کنار مرغداریه!
خوب سيو با گيم شارك است اما فرقي نداره اگه بخواد بره شهر با گيم شارك هم ميره اين يه شايعه است كه ميگن با گيم شارك نميره مگه بازي هاي ديگه گيم شارك ميزنند نميره مرحله بعد پس ميره.بعد اينكه اون بازي انقدر پيشرفته نيست كه بخواد بفهمه فرق گيم شارك با خود بازي را پس اگه بره با گيم شارك هم ميره.آقا این سیو شما که همش 999 هستش و اکثر چیزاش کامله مطمئنید که از کد گیم شارگ و تقلب استفاده نکردید لطفا در اولین فرصت جواب منو بدید تا ببینم می تونم با این سیو برم جلو یا بیخودیه ...!
یه سوال دیگم داشتم و اون اینه که کسی می دونه که کنار اصطبل اسب یه محوطه بزرگ خالی هستش جای چیه ؟ آیا استخر ماهیه ؟...!
مرسی لطفا کامل جوابمو بدین ممنون میشم...!
------
استخر ماهي همون جايي درست ميشه كه الان هست نه جاي ديگه فقط بزرگ ترش ميكنه.
فضاي خالي براي اينكه اگه يه موقعه به شهر شرف ياب شديد وسايلي كه ميخريد بزاريد اونجا .
اما من چند جا شنيدم و خوندم كه جاي وسايل شهر است.درباره ی کنار اسطبل هم من نه جایی خوندم نه جایی دیدم که اتاقی یا چیز دیگه ای اونجا گذاشته بشه.
ببينم مگه شما هم سيو داده ايد اگه داديد چرا ما نديديم.بله از گیم شارک استفاده شده حداقل تو سیوی که خودم داده بودم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)