سلام دوستان
چرا گوشی رو که ریست شده گه نمی شه اینترنت رفت!؟
پیغام می ده که توی setting برید
سلام دوستان
سلام دوستان
آموزش نحوه تنظیمات GPRS
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
احتمالا تنظیمات اینترنت پاک شده
برید توی تنظیمات ببینید اکانت اینترنت هست یا نه
دنبال یه رام خوب میگردم که Sense داشته باشه 2.2 یا 2.3 فرقی نداره
رام ginger sense 0.10 رو نصب کردم خوب بود ولی هیچ جاش کار نمیکرد
اگه چیز خوبی سراغ دارید بهم معرفی کنید
دوست عزیز vplayer مشکل داره شما نصبش کن ولی با اون فایلاتو پخش نکن با یه برنامه ی دیگه پخش کن مثل rock player همه ی فرمت ها رو به واسطه نصب vplayer به راحتی پخش میکنه
الان rockplayer نصب کردم + vplayer
تاثیری نداشت یعنی راک پلیر همینطوری بدون Vplayer هم پخش میکرد
sسلام دوستان این اسمش mobo player هست خودم تستش کردم به نظرم از پلیرای دیگه توی پخش mkv بهتر عمل میکنه
اول این لینک رو بگیرید و نصب کنیدبعد این لینک که codec مخصوص گوشی ما هست رو بگیرید و این هم نصب کتیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جالا برنامه رو اجرا کنید و اولین صفحه 1 که میاد exit رو بزنید و وارد پلیر میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من mobo player و rock player رو امتحان کردم , سایز 720*576 رو تیک دار اجرا میکنه
کلیپ hd رو هم فقط صدا پخش میشه
با اورکلاک هم فقط یه زره بهتر شد. hd رو هم تصویر میده
توان گوشی همین قدره ؟ یا برنامه های من ایراد داره ؟ یا رامم خوب نیست![]()
دوست عزیز متاسفانه قدرت این گوشی همین قدر هستش و نمیشه کاریش کرد ولی فایلهای AVI رو به راحتی پخش میکنه ولی با فایلهای FLV و MKV مشکل داره اونم به خاطر اینکه ساپورت خود گوشی نیستن و با برنامه قابل اجرا هستش
من با رام فلویو 20 با برنامه ی Moboplayer فیلم با فرمت mkv و رزولوشن 850*1150 رو تیک دار میتونم اجرا کنم
(البته با برنامه های دیگه خیلی خراب تر ازاین بودو این مناسبتر از اونها بود)
اما در کل 1 گوشی اندروید متوسط هست دیگه توقعمون هم باید به اندازه ی پولی که پاش دادیم باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)