سلام دوستان.
والا من نت رو پشیمون کردم اونقدر دنبال آرک واطلاعات درباره اون گزروندم.
راستش من قصد خرید دارم تا یک ماه آینده اول میخواستم Neo بگیرم ولی بعد فهمیدم آرک بهتره ولی حالا هم فهمیدم گالاکسی 2 سامسونگ با پردازنه 2هسته ای بهتره ولی صفحه نمایش آرک بهتره.....
خلاصه بین این دومدل موندم یکی میگه سامسونگ نگیرم که کار باهاش سخته حالا بماند...
میخواستم بپرسم که شنیدم سونی اریکسون میخواد دوربین با16مگا پیکسل قدرت بده بیرون به نظر شما من برای خرید گوشی اقدام کنم؟
ببخشید نمیدونستم دقیقاًاین مسئله رو کجا مطرح کنم ولی دیدم که تایپیک همین آرک زود بهم جواب میرسه اومدم.
ممنون.

- دوست عزیز،اگر به لیست گوشی های قبلیتون نگاه کنید،مثل من اول اسم همشون سونی اریکسونه؟! پس ارک بهترین انتخابه!!
ولی اگه به کار کردن با گوشی های شرکت های دیگه(تقریبا غیر از نوکیا!!) عادت دارین(سام و موتو بیشتر!)،به نظر من،گلکسی بگیرین!!
من بعد از کلی بحث کردن و جارو جنجال،برام کاملا مشخصه که همون جوری که فقط کسی که عشق اپل داره میتونه حس کنه ایفون چیه،کسی که تفاوت گوشی های سونی رو حس کرده میتونه بفهمه که ارک و گوشی های سونی کلا چیه!!
- دوست عزیز،اگر بازی های سنگین رو اجرا میکنین و دنبال این هستین که گوشیتون رو با کامپیوتر یا لپ تاپ دوستانتون کل بندازین و حتی گاهی شاخشون رو بشکونین،میتونین گلکسی اس 2 بگیرین!! باور کنین که پشیمون نخواهید شد!
اگر هم دوست دارین که قیافه ی گوشیتون خیلی خیلی خفن و تاپ باشه و هر کی دید کف بالا بیاره،و صد البته همه ی کارهایی که با گوشی گلکسی اس 2 میکردین،رو با این هم بتونین بکنین(غیر از کل انداختن با کامپیوتر ها!!) خوب،میشه گفت که از انتخاب پشیمون نخواهید شد!!!
-در مورد دوربین هم که گفته بودید،دیگه جنگ مگاپیکسل ها به پایان رسیده و الان دوره دوره ی موتور های پرددازشی و امکانات دوربین و کیفیت و اینجور چیزاست!! تو این مورد،حداقل تو عکس گرفتن که ارک خارق العاده عمل میکنه!!مخصوصا اگر توی محیط کم نور عکس بگیرید!!(فکر میکنم مطلقا بهترین؟)
در نهایت،اینجا جای خوبی نیست برای پرسش و جواب خوبی هم نمی گیرید!!
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا بپرسید!