تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 430 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178218268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 4293

نام تاپيک: Xperia™ Arc & Arc S | گوشي هاي اندرويدي سوني اريكسون با پردازنده هاي 1 و 1.4 گيگاهرتزي

داره خودمونی میشه Tokhme Morgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

BRAVIA Engine seems only work in system Gallery/Video Player applications.
    The Bravia Engine will only have effect on Stock Gallery and Video player. So, third-party apps can't have this effect.
    دلیلش اینه که براویا انجین فقط توی برنامه گالری و ویدیو پلیر خود گوشی فعال هست.
    اونوقت گوشي من كه براويا انجين نداره چرا اينطوري ميشه؟
    چه ربطي داره اصلا؟
    مشكلش اينه كه خود برنامه برايتنس گوشي رو كم ميكنه! كه بايد بري تو خود برنامه عوض كني

2. این کاربر از Tokhme Morgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

عزیزه من 1100 منم بازی ماری بصورت اوریجینال روشه.پس بفرما حالا چون آرک ماری نداره از 1100 هم پایینتره.یک ماهه اومدی داری میگی آرک این داره؟اون داره؟چی داره؟چی نداره؟اگه خریداری برو بخر.میخوای 400تومن پول بدی و لامبورگینی بخری.خوبه نخواستی 1میلیون پول برا گوشی از جیبت در کنی

فراری فقط تند میره همین
    فقط تند

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اونوقت گوشي من كه براويا انجين نداره چرا اينطوري ميشه؟
    چه ربطي داره اصلا؟
    مشكلش اينه كه خود برنامه برايتنس گوشي رو كم ميكنه! كه بايد بري تو خود برنامه عوض كني
    خود همین براویا انجین باعث میشه رنگ ها یک خورده گرم تر دیده بشن.
    اونایی که گوشی رو دارن میتونن امتحان کنن.
    یک فایل mp4 رو هم با پلیر خود گوشی پلی کنن و هم با یک پلیر دیگه .کیفیت پخش چقدر تفاوت میکنه؟

داره خودمونی میشه Tokhme Morgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خود همین براویا انجین باعث میشه رنگ ها یک خورده گرم تر دیده بشن.
    اونایی که گوشی رو دارن میتونن امتحان کنن.
    یک فایل mp4 رو هم با پلیر خود گوشی پلی کنن و هم با یک پلیر دیگه .کیفیت پخش چقدر تفاوت میکنه؟
    داداش شما اينارو به كسي بگو كه خودش فن بوي اس ئي نباشه

اوني كه شما ميگي با اوني كه ما ميگيم زمين تا آسمون فرقشه

ولم نميكني

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

لپتاپ 7 هسته ای؟

اینو شما اختراع کردی؟
    حتما می خواستن بنویسین 8 نوشتن 7

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

core i7 منظورشون بنده خدا.نزنید

8. این کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان.
    والا من نت رو پشیمون کردم اونقدر دنبال آرک واطلاعات درباره اون گزروندم.
    راستش من قصد خرید دارم تا یک ماه آینده اول میخواستم Neo بگیرم ولی بعد فهمیدم آرک بهتره ولی حالا هم فهمیدم گالاکسی 2 سامسونگ با پردازنه 2هسته ای بهتره ولی صفحه نمایش آرک بهتره.....
    خلاصه بین این دومدل موندم یکی میگه سامسونگ نگیرم که کار باهاش سخته حالا بماند...
    میخواستم بپرسم که شنیدم سونی اریکسون میخواد دوربین با16مگا پیکسل قدرت بده بیرون به نظر شما من برای خرید گوشی اقدام کنم؟
    ببخشید نمیدونستم دقیقاًاین مسئله رو کجا مطرح کنم ولی دیدم که تایپیک همین آرک زود بهم جواب میرسه اومدم.
    ممنون.

---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------

میشه این سی پی یو 7 یا 8 هسته ای رو معرفی کنید؟
    cpu هشت هسته ای نداریم که...
    این cpu ]ای خیلی قدرتمند وگرون شرکت اینتل که واقعاًگل کاشتن دراصل 4تا هسته فیزیکی و4تا هسته مجازی که به معنی اینه که هر هسته در cpu به دوقسم درعملیات تقسیم میشه حتی میشه باگجت کنترل cpu هم این امکان رو دید مثلاًیه دفعه هسته چهارم وهشتم یه دفعه میشن80درصد باهم بعد دوباره باهم صفر میشن.

10. این کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز h_r_v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    كــــــــرمان

پيش فرض

دوست عزیز کیفیت صفحه Galaxy S II بهتر از Arc هست

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

core i7 منظورشون بنده خدا.نزنید
    مگه i7 ها 7 یا 8 هسته ای هستند؟

Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------

cpu هشت هسته ای نداریم که...
    این cpu ]ای خیلی قدرتمند وگرون شرکت اینتل که واقعاًگل کاشتن دراصل 4تا هسته فیزیکی و4تا هسته مجازی که به معنی اینه که هر هسته در cpu به دوقسم درعملیات تقسیم میشه حتی میشه باگجت کنترل cpu هم این امکان رو دید مثلاًیه دفعه هسته چهارم وهشتم یه دفعه میشن80درصد باهم بعد دوباره باهم صفر میشن.
    هشت هسته ای نیستند که هیچ، یعضی هاشون دو هسته ای هستند!

13. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام دوستان.
    والا من نت رو پشیمون کردم اونقدر دنبال آرک واطلاعات درباره اون گزروندم.
    راستش من قصد خرید دارم تا یک ماه آینده اول میخواستم Neo بگیرم ولی بعد فهمیدم آرک بهتره ولی حالا هم فهمیدم گالاکسی 2 سامسونگ با پردازنه 2هسته ای بهتره ولی صفحه نمایش آرک بهتره.....
    خلاصه بین این دومدل موندم یکی میگه سامسونگ نگیرم که کار باهاش سخته حالا بماند...
    میخواستم بپرسم که شنیدم سونی اریکسون میخواد دوربین با16مگا پیکسل قدرت بده بیرون به نظر شما من برای خرید گوشی اقدام کنم؟
    ببخشید نمیدونستم دقیقاًاین مسئله رو کجا مطرح کنم ولی دیدم که تایپیک همین آرک زود بهم جواب میرسه اومدم.
    ممنون.

- دوست عزیز،اگر به لیست گوشی های قبلیتون نگاه کنید،مثل من اول اسم همشون سونی اریکسونه؟! پس ارک بهترین انتخابه!!

ولی اگه به کار کردن با گوشی های شرکت های دیگه(تقریبا غیر از نوکیا!!) عادت دارین(سام و موتو بیشتر!)،به نظر من،گلکسی بگیرین!!
    من بعد از کلی بحث کردن و جارو جنجال،برام کاملا مشخصه که همون جوری که فقط کسی که عشق اپل داره میتونه حس کنه ایفون چیه،کسی که تفاوت گوشی های سونی رو حس کرده میتونه بفهمه که ارک و گوشی های سونی کلا چیه!!

- دوست عزیز،اگر بازی های سنگین رو اجرا میکنین و دنبال این هستین که گوشیتون رو با کامپیوتر یا لپ تاپ دوستانتون کل بندازین و حتی گاهی شاخشون رو بشکونین،میتونین گلکسی اس 2 بگیرین!! باور کنین که پشیمون نخواهید شد!
    اگر هم دوست دارین که قیافه ی گوشیتون خیلی خیلی خفن و تاپ باشه و هر کی دید کف بالا بیاره،و صد البته همه ی کارهایی که با گوشی گلکسی اس 2 میکردین،رو با این هم بتونین بکنین(غیر از کل انداختن با کامپیوتر ها!!) خوب،میشه گفت که از انتخاب پشیمون نخواهید شد!!!

-در مورد دوربین هم که گفته بودید،دیگه جنگ مگاپیکسل ها به پایان رسیده و الان دوره دوره ی موتور های پرددازشی و امکانات دوربین و کیفیت و اینجور چیزاست!! تو این مورد،حداقل تو عکس گرفتن که ارک خارق العاده عمل میکنه!!مخصوصا اگر توی محیط کم نور عکس بگیرید!!(فکر میکنم مطلقا بهترین؟)

در نهایت،اینجا جای خوبی نیست برای پرسش و جواب خوبی هم نمی گیرید!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینجا بپرسید!

15. 3 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •