تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 284 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178218268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    خیر نمیشه با این ریش رو کوتاه کرد.این بادی گروم فقط برای اصلاح موهای بدن تا زیر گردنه!
    دلیلش هم اینه که بحث پوست صورت با بقیه جاهای بدن،به کلی فرق میکنه.چون حساستره و ضمنا توی دید قرار داره! این دستگاه کمی شاید موجب التحاب پوست بشه،که اگه مثلا روی پا باشه،به چشم نمیاد اما روی صورت....فاجعه است!!!
    ضمنا هیچ تعریف خوب و حتی عادی هم از این مدل نشده!!!
    صداش هم میگن تقریبا دو برابر یک ماشین موزر هست!
    می خواستم بدونم کسی از این مدل استفاده کرده؟
    آیا جزء بدن میشه باهاش صورتم اصلاح کرد یا نه؟

بادی گروم TT2040 فیلیپس

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

کسی خبر داره که تیغ و فویل سری جدید براون قیمتاش در چه جدودیه؟ میخوام ببینم مثل مدل های پاناسونیک قیمت قطعاتش بالای 100 هست؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بله
    سری 7 براون هم در مشهد به قیمت 180000 تومان بفروش میرسه
    کسی خبر داره که تیغ و فویل سری جدید براون قیمتاش در چه جدودیه؟ میخوام ببینم مثل مدل های پاناسونیک قیمت قطعاتش بالای 100 هست؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

180 ـومن تیغ و توری با هم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بله عزیز
    چون سری 7 براون تیغه و فویل یک پک هستن و جدا نیستن.البته قیمت اصلیش خارج از ایران حدود 35-40 دلاره.که اگه هزینه پست رو هم در نظر بگیریم(هزینه پست مخصوصا از آمریکا خیلی زیاده و اصلا برای اجناس زیر 250دلار مقرون بصرفه نیست.من برای یک جنس 30 دلاری که یک هویه بود،حساب کردم و دیدم برام 170 دلار در میاد!!!!)،میبینیم که همین هم میشه!
    180 ـومن تیغ و توری با هم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یک مورد در مورد ماشین های ریش تراش هست که شاید بعضی از دوستان به نوعی خاص بهش توجه میکنن و اون قیمت تیغ و فویل و یا پک تیغ و توری یدک اونهاست که در وحله اول گرون و بدون توجیح اقتصادی بنظر میرسه(البته خب باید بگم همه همیشه دوس داریم وسیله هایی با کیفیت و قیمت مناسب یا ارزون داشته باشیم..همچین بدمون نمیاد )
    اما با یک حساب ساده که میزنم شاید دیدمون تغییر کنه.مثلا براون در مورد زمان تعویض فویل هاش،بهمون 18 ماه رو پیشنهاد میده.ازونجایی که ما ایرونیا معمولا در اکثر اوقات از وسیله ای که داریم تا حد مرگ!!! استفاده میکنیم تا پولمون حلال بشه! این زمان رو میتونیم به 24 ماه هم افزایش بدیم.یعنی الان سری 7 برای ما 24 ماه کار میکنه و قیمتشم 180 تومنه.پس میشه 180000 تومن بر 730 روز مساوی 246 تومن!
    پس قیمت هر اصلاح صورت من 246 تومنه.حالا اگه فکر میکنین پوست صورتتون میارزه اینقدر،پس نگران خرید و هزینه یک ریش تراش برقی نباشین.وگرنه میشه از تیغهای اصلاح استفاده کرد.(خودم تا 1 ماه پیش همینکار رو میکردم.از مک تری توربو {که خدا رحمت کنه مدلهای اورجینالش رو}تا تیغهای درجه یک اصل موجود در بازار).اما الان که این رو مینویسم قیمت یک تیغ مثلا 5 تیغه دستی،حدود 3000 تومنه.و واقعا من تا جایی که صورتم رو زخمی نکنه و خوب اصلاح کنه،ازش استفاده میکردم و مثلا میشد 10 بار.پس هر دفه میشد حدود 300 تومن.بازم ریش تراش برقی بهتره و مقرون به صرفه تر.البته هزینه اولیه خرید خود ریش تراش رو باید در نظر گرفت.اما اینکه در هر زمان و مکانی بتونی یک اصلاح تر و تمیز داشته باشی و نیازی به آب و ژل یا خمیر ریش نداشته باشی،مزایایی هست که خریدش رو توجیه میکنه.
    خلاصه اینها همه نظر شخص خود من بود.دوستان شاید با نظر من موافق نباشن.
    ممنون که این وقت رو گذاشتید و خوندید.
    سوالی بود در خدمتم دوستان.
    روز خوش

7. 2 کاربر از arash777x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

با سلام به تمامی دوستان

در ابتدا بگم من به دنبال ماشین اصلاح بودم که به این انجمن رسیدم. یه راهنمایی میخواستم از تمامی عزیزانی که اینجا تجربه دارند.

اول از تجربه خودم بگم : من تابحال بیش از 11 ساله از یک ریش تراش سه تیغه فیلیپس استفاده میکردم. بدون تعویض تیغه یا قطعات دیگه! بطور متوسط هر 2-3 روز یه بار ریش و سبیلم رو کامل میزنم بسیار راضی بودم ولی الان دیگه خراب شده. ضمنا نزدیک به دو ساله که سرم رو تراشیدم و تقریبا هفته ای دوبار با همون ماشین سرم رو هم میزدم. مشکل خاصی نبود بجز اینکه این اواخر هرموقع که سرم قدری خیس بود یا کمی عرق داشت؛ ریش تراس به صدا درمیومد و گیر میکرد وحالا هم احتمالا به همین علت خراب شده.
    حال دنبال ریش تراشی هستم با این مشخصات:
    1- حتما برند فیلیپس باشه با توجه به تجربه خودم و سایر نزدیکان و دوستانم
    2- حداقل 10-8 سال برام عمر کنه
    3- طبق روال قبل بتونم بین هر 2 تا 7 روز یکبار سر و صورتم رو باهاش اصلاح کنم (یعنی اگه یه هفته هم اصلاح نکردم ؛ مشکلی نباشه و بتونه کامل چپه تراش کنه)
    4- در صورتیکه سر و صورتم خیس باشه؛ مشکلی پیش نیاد.

طبق بررسی های خودم به این مدلها رسیدم. RQ1280 ; RQ1260 ; RQ1250
    ولی توی نمایندگی یه نفر بود که پیشنهاد داد ماشین اصلاح سر مدل QC5580 یا 5550 بگیرم و با اون صورتم رو هم اصلاح کنم (که خیلی ارزونتر هم میشه) یا در کنار اون ماشین اصلاح؛ یه ریش تراش مدل ساده تر مثلا RQ1050 و یا حتا ارزونتر از مدلهای سری AT یا PT بگیرم.

اما سوالات من :
    1- نظرتون چیه؟ کار خودم رو بکنم یا به حرف نمایندگی گوش بدم؟ درهر حالت چه مدلهایی مناسب خواسته های منه؟
    2- و یک سوال فرعی: نمایندگی واسه گارانتی 2ساله تعویض چیزی درحدود 30-40% گرونتر قیمت میده از فروشگاههای عادی که میگن خودشون 1سال گارانتی تعمیر میکنن. سوالم اینه که پیشنهاد میکنین از کجا بخرم؟

خیلی ببخشید که طولانی شد. بسیار ممنون

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

با سلام به تمامی دوستان
    .............
    اما سوالات من :
    1- نظرتون چیه؟ کار خودم رو بکنم یا به حرف نمایندگی گوش بدم؟ درهر حالت چه مدلهایی مناسب خواسته های منه؟
    2- و یک سوال فرعی: نمایندگی واسه گارانتی 2ساله تعویض چیزی درحدود 30-40% گرونتر قیمت میده از فروشگاههای عادی که میگن خودشون 1سال گارانتی تعمیر میکنن. سوالم اینه که پیشنهاد میکنین از کجا بخرم؟

خیلی ببخشید که طولانی شد. بسیار ممنون
    سلام
    2.محصولات فلیپس با ضمانت دو ساله شکوفا الکتریک عرضه میشه،ضمانت شرکتی رو فقط بگیرید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام
    2.محصولات فلیپس با ضمانت دو ساله شکوفا الکتریک عرضه میشه،ضمانت شرکتی رو فقط بگیرید
    خیلی ممنون. ببخشید این فروم دگمه تشکر نداره؟ یا من نمیبینم!

لطفا سایر دوستان هم پیشنهاد و تجربه خودشون رو درباره سوالات من بفرمایند. سپاس

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان من برای اصلاح صورت این رو میخوام بخرم
    خوبه؟ و الان قیمتش تو بازار چنده ؟؟؟

Philips AT890
    ضد آب هست

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •