تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 179 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 1785

نام تاپيک: ll تست و بررسی Acer 5742G ( خوش قیمت پر قدرت ! ) ll

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

عذر میخوام پس این صدای سوت خفیف که که تو این حالت میاد از چیه؟یعنی ممکنه با آپدیت درایور اون صدا هم قطع بشه
    چرا <بعضی>مواقع اینطوری میشه؟ممکنه سخت افزاری باشه؟
    موقعی که اینطوری میشه این صدای سوت از سمت چپ لپتاب جایی که فن قرار داره میاد
    احتمالا الارم اخطار هست و به احتمال زیاد با آپ حل نمیشه ببرید گارانتی نشون بدید میترسم این گرافیک اخرش دست بنده هم کار بده الارغم ابنکه اصلا کار سنگین ازش نکشیدم

داره خودمونی میشه friendchp's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان یه سوال....دیروز و پیروز دو سه تا لپ تاپ اچ پی و دل دیدم...که اچ پیه g61138seبود که همچین شاخهم نیست...اما اون دل یه لپ تاپ xpsبود(به گمونم l502 i7 740m)بود...خوب بیخیال اینا....
    نکته مهمش اینه که رم اولی opraation per secondeیا همون امتیاز رم توی ویندوز7رو 7.1گرفتو دومی هم 7.3 گرفت....لپ تاپ من که 5742gهستش 5.9گرفت....
    (اصلا opration per second توی رم برای چیه؟یعنی چی؟...)
    خوب سوال اصلیم اینه که تفاوتشون توی چیه که اینقدر اختلاف امتیاز بینشون وجود داره؟...

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان یه سوال....دیروز و پیروز دو سه تا لپ تاپ اچ پی و دل دیدم...که اچ پیه g61138seبود که همچین شاخهم نیست...اما اون دل یه لپ تاپ xpsبود(به گمونم l502 i7 740m)بود...خوب بیخیال اینا....
    نکته مهمش اینه که رم اولی opraation per secondeیا همون امتیاز رم توی ویندوز7رو 7.1گرفتو دومی هم 7.3 گرفت....لپ تاپ من که 5742gهستش 5.9گرفت....
    (اصلا opration per second توی رم برای چیه؟یعنی چی؟...)
    خوب سوال اصلیم اینه که تفاوتشون توی چیه که اینقدر اختلاف امتیاز بینشون وجود داره؟...
    شما با برنامه cpuz قسمت مموریش رو ببین و مشخصاتش رو اگر تونستی بگیر و بذار اینجا تا بشه مقایسه کرد.

4. این کاربر از LordMMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

با دورود خدمت همه بچه های پی سی ورلد سوال دارم اینکه تاچ پد لپتاپم قسمت بالا پایینش (ویل موس خودمون) غیر فعال شده نمیدونم چکار کنم هر کی می تونه یه کمکی کنه کار مارو را بندازه ممنون میشم البت بگم اون قسمت ویلش جزو صفحه ی تاچش شده
    شما درایور تاچ پد رو اگر نصب نکردید، نصب کنید و اگر نصب کردید، پاک کنید دوباره نصب کنید.

6. این کاربر از mohsen_rkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام وقتی دستگاه رو باطری باشه و درب لبتاب بسته بشه باید اسلیپ بشه مال من خاموش میشه و باید دوباره روشن کنم تنظیمات رو چک کردم و دوباره هم ویندوز عوض کردم حل نشد فقط در مد باطری این مشکلو دارم چکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام وقتی دستگاه رو باطری باشه و درب لبتاب بسته بشه باید اسلیپ بشه مال من خاموش میشه و باید دوباره روشن کنم تنظیمات رو چک کردم و دوباره هم ویندوز عوض کردم حل نشد فقط در مد باطری این مشکلو دارم چکار کنم؟
    ویندوز اگر 7 هست در استارت بنویسید power options و واردش بشید و choose what power buttons do رو برید و در حالت on battery تنظیم کنید که closing lid بره رو sleep !

9. 3 کاربر از LordMMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ویندوز اگر 7 هست در استارت بنویسید power options و واردش بشید و choose what power buttons do رو برید و در حالت on battery تنظیم کنید که closing lid بره رو sleep !
    متشکرم دوست عزیز ولی مشکل من حل نشد تنظیمات به طور اتوماتیک در مد باطری روی اسلیپ هست!!! ولی درب لبتاب بسته میشه خاموش میشه راه دیگه ام هست

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

متشکرم دوست عزیز ولی مشکل من حل نشد تنظیمات به طور اتوماتیک در مد باطری روی اسلیپ هست!!! ولی درب لبتاب بسته میشه خاموش میشه راه دیگه ام هست
    عجیبه
    باید این طوری باشه ها!

12. این کاربر از LordMMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

عجیبه
    باید این طوری باشه ها!
    بله دقیقا اینطور هست ولی نمیدونم چرا عمل نمیکنه! میتونه مشکل سخت افزاری باشه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بله دقیقا اینطور هست ولی نمیدونم چرا عمل نمیکنه! میتونه مشکل سخت افزاری باشه؟
    بعیده،
    این پنجره رو هم چک کنید!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •