هیچ وقت آینده رو پیش بینی نکن.مثلا نگو اگه فلان ماه کار کینم انقدر پول دستم میاد میتونم باهاش ماشین بخرم.زندگی غیر قابل پیشبینی هست و کلی اتفاق می افته که حتی فکرشم نمیکردی
هیچ وقت آینده رو پیش بینی نکن.مثلا نگو اگه فلان ماه کار کینم انقدر پول دستم میاد میتونم باهاش ماشین بخرم.زندگی غیر قابل پیشبینی هست و کلی اتفاق می افته که حتی فکرشم نمیکردی
عزيزان دوباره ميگم تو انتخاب دوست دقت كنين
از موريس مترلينگ پرسييدند دوستي با دوست بهتر است يا دوستي با برادر
گفت : ببينيد ما در انتخاب برادر هيچ نقشي نداريم و نميتوان كاري كرد كه نقش داشت ولي دوست برادريست كه خودمان او را انتخاب ميكنيم
تجربه من درباره کنجکاوی زیاد درباره مسائل مختلف
اگر زیاد درباره مسائل مختلف کنجکاو هستید و درس هم می خونید کم کم این کنجکاوی رو کم کنید چون بشدت وقت شما رو می گیره و مانعی جدی برای هدفتون میشه.
من این ترم درس داشتم ترمم هم سنگین بود ولی بخاطر اینکه حال درس خوندن نداشتم و صد البته بخاطر کنجکاوی، دنبال مسائل کامپیوتری کاملا بی ربط به درسم بودم که از سر کنجکاوی به اونها می پرداختم. الان که آخر ترم هستش و امتحانات تموم شده فهمیدم چه ضرری به خودم زدم. کلا انگار یک ترم کامل درست حسابی درس نخواندم و نمرات هم پایین اومد و الان هم بدجور پشیمونم.
پس، دوستان کنجکاو یا علاقه مند به مسائل متفرقه، اگر درس می خونید این کنجکاوی ها رو کم کم بگذارید کنار.
Last edited by pcsoft; 18-01-2012 at 18:28.
امضا
+
ارزش هر کس اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد(شریعتی).دوستان ادمها مثل یه کتاب هستن .کتاب تا وقتی که چیز جدیدی برای گفتن داشته باشه خونده میشه و وقتی تموم میشه میندازنش یه گوشه.پس زود ورق نخورین که تموم بشین.همیشه چیز تازه ای برای ارائه داشته باشید.کم بروز بدین اما همیشه بروز بدین![]()
شانس در خونه آدم رو میزنه که معمولا یا خوابیم یا نیستیم .
مشکلات که خودشون کلید دارن .
بدبختی هم که پاتوقـش اینجاس .
هرچقدر هم که با دوستتون رفیق هستین ، یاد بگیرید که هر چند دفعه یک بار به اون "نه " بگید !
در غیر این صورت بعد از مدتی برای همه تکراری و یکنواخت میشید .
سلام به همه ,تجربه من در مورد کنجکاویه چند وقت پیش تو وب گردی یه لینکو کلیک کردم (تصاویری وحشتناک در مورد کودک ازاری)تا چند وقت حالم خیلی بد بود همش گریه میکردم .توصیه من به شما دوستان اینکه هر لینکی رو کلیک نکنید , کنجکاوی من باعث شد تا اون تصاویر همیشه جلو چشمام باشه و حالمو بد کنه .
همیشه شب قبل از امتهان وسایل مورد نیازتون رو حاضر کنید مثل کارت امتهانی شناسنامه ای.......کلی گفتم.چون صبح امتهان میتونه استرس بهتون وارد کنه
توصیه من برای سال سوم دبیرستانی ها.این سال انقدر میتونه تاثیر خوب و بدی روی شما بزاره که من و امثال من اونو تجربه کردیم.عزیزای من درسای هر روزو همون روز مرور کنید که تو ذهنتون بمونه.کل کتابو بخونید چون سوالارو از جاهایی میدن که فکرشم نمیکنید!درسایی مثل ریاضی و فیزیکو ذهنی حل نکنید.بلکه روی کاغذهای ارزون قمیت تمرین کنید و بنویسید.هر روز به خودتون شوک وارد کنید تا درسارو خوب بخونید.تو کلاس فقط فکرتون به درس باشه..اگه روی این چیزایی که گفتم عمل کنید ضرر نمیکنید.امسالتون مثل سالای قبل نیست که نمره بدن چون اگه کمکاری کنید مطمئن باشید تو درساتون میفتید.اگه از دوستان نظری یا چیزی که گفته منو تکمیل کنه خوشحال میشم گفته هامو کامل کنه
همیشه مواظب حرف زدنتون باشین.حتی موقعی که با صمیمی ترین دوستاتون هستین
از کلمات نامناسب استفاده نکنید چون ممکنه ناخاسته توی جمع یا جلو اقوام یا بقیه حرفایی از دهنتون بپره بیرون که ابروتون بره!! و کلی خجالت بکشین
عادت کنید همیشه خوب و قشنگ حرف بزنید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)