خیر، با داشتن برادر بالای 18 سال و سالم، تحت هیچ شرایطی معافیت کفالت شامل حال شما نمیشه
---------- Post added at 04:26 AM ---------- Previous post was at 04:25 AM ----------
مانند جواب بالا
خیر، با داشتن برادر بالای 18 سال و سالم، تحت هیچ شرایطی معافیت کفالت شامل حال شما نمیشه
---------- Post added at 04:26 AM ---------- Previous post was at 04:25 AM ----------
مانند جواب بالا
دوست عزیز امریه چطور میشه گرفت؟ من قراره تابستون فارغ التحصیل بشم. کی باید اقدام کنم؟
اره چرا امکان نداره اگه کلانتری بیفتی هفته ای 12 ساعت مرخصی میری سرباز فقط باید دعا کنه نیرو انتظامی نیفته
کمتر میدن مثلا تو یگان امداد به شهرستانی 10, 12 روز میدادن به بچه تهران 7 ,8 روز
موقع ارسال دفترچه شما باید تاریخ فراغت از تحصیلتو بدی شما وقتی دانشجویی نمیتونی دفترچه بفرستی مگه اینکه مرخصی تحصیلی بگیری
شما چون تحصیلات دانشگاهی داری یکم ماههای زوج مثل 4/1 یا 6/1 اعزام میشی ولی مثلا اگه افتادی 6/1 میتونی بری میدون سپاه تاریخ اعزامتو بندازی جلوتر
من شنیدم که طرف شرایطش مثل تو بوده یه ترم مرخصی گرفته اومده خدمتشو کرده بعدش برگشته رفته ادامه تحصیل داده ولی نمیدونم شرایطش چیه
همه جا این طور نیست من تو اموزشی 5 یا 6 شب موندم تو مرکز اموزش بقیه رو ساعت نهایتا 4 بعدازظهر اومدم خونه ولی تنها جاهایی که اینطور بود مرکز اموزش فاتب بود (جمع شد ) و یه مرکز اموزش تو افسریه البته افسریه هم مثل مرکز اموزش فاتب عالی نبود
داداش من یگاننم افتادم و تموم شد خدمتم به کل تموم شد
تکذیب میشه شدیدا اگه سربازی هم تو منطقه عملیاتی بوده باشه بازم کسری میگیره
به اون مرخصی پایان دوره میگن بستگی داره چقدر بهت پایان دوره بدن حداقل 5 6 روز میدن بعضی جاها یه میان دوره هم میدن
کسری ها هم داره قانونش عوض میشه ، شاید بهتره بگم شده
سلام.من در مقطع پیش دانشگاهی تحصیل میکنم
پدر بنده جانباز بالای 25 درصد هست و من با مراجعه به بنیاد جانبازان نامه ی محرمانه ی مربوط رو دریافت کردم.
دفترچه رو گرفتم ولی یه مقداری واسم گنگه.
کسی اینجا تجربه داره که دقیق بهم بگه کدوم فرم ها رو باید پر کنم و دقیقا چه چیزایی رو باید بفرستم؟
مثلا نوشته که گواهی اشتغال به تحصیل هم باید بفرستین.من قبلا یکی به بنیاد جانبازان دارم وامکان داره که توی این بسته ای که من داده باشه.ایا باید یکی دیگه بگیرم و بفرستم؟
لطفا یکی دقیقا منو راهنمایی کنه
اگر برادر شما هم ازدواج کرده باشه و یا خدمت رفته باشه 100% شما میتونین از طریق کفالت گرفتن پدرتون معاف بشید!
چون سن بالای 59 سال داره و نیاز به مراقبت!
یه سوال من الان دانشجو هستم ومتولد1369.10.04هستم وپدرم هم متولد1329است آیا می تونم معافیت بگیرم وبعد از من دو تا برادر هم دارم که هر دوتا شون هم خدمت سربازی رفتنند ویکشون ازدواج کرده ودیگری هم کار می کنه چی کار می تونم بکنم؟
برای بار دومه که این سوال را می پرسم.
دوست عزیز به نظر من اگه هر چه زود تر دفترچه پست کنی و جوابت بیاد که قبل از مهر ماه اعزام هستی خیلی بهتره. چون مهر 90 سربازی 24 ماهه میشه و اون موقع دمار از روزگار آدم درمیاد!ببخشيد دوستان چند سوال دارم لطفا به ترتيب جواب بديد..ممنونم.
1-من اگر از طريق كسري خدمت جبهه پدرم اقدام كنم و چون دانشجوي ترم 3 كارداني هستم اگر دفترچه رو ارديبهشت پست كنم كي اعزام ميشم؟
2-ايا ميتونم مرداد اعزام شم؟
3-اگر نميشه لااقل ميتونم مهر ماه برم؟
4-ايا ميتونم يك ترم مرخصي بگيرم از دانشگاه و برم 4ماه سربازي رو برم و راحت شم؟
من 14ماه معافم فقط 4ماه دارم ولي ميترسم دفترچه بفرستم و دير اعزام شم و از دانشگاه مرخصي بگيرم و اعزام نشم.
تو بد موقعيتي افتادم..لطفا كمك..
دوستان من برای کسری خدمت به یه مشکلی بر خوردم . طبق یکی از ائین نامه ها که من متنش رو توی دفتر پادگان خودنم و متاسفانه به من کپی اش رو ندادن پدرم به خاطر خدمت توی سیستان شامل کسری میشه و گفته شده که به کلیه واحد ها ابلاغ شده.ولی به سازمانش که مراجعه می کنم میگن نمیشهو کسری تعلق نمیگیره و شما از خودتون درمیارید !! حالا من یه مرجعی رو می خوام که از اونجا ابلاغیه های ستاد کل نیروهای مسلح رو پرینت بگیرم ببرم بکوبم توی صورت اون مسئول.کسی توی اینترنت جایی رو میشناسه که این ابلاغیه ها توش باشه و من پرینت بگیرم؟
يعني چي؟
ميشه توضيح بدي؟
حالا كه نوبت ما شد .....
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)