تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 416 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178218268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: Sport
    13.01.2011

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ‎January ‎13, ‎2011

The Front: El Mundo Deportivo
    13.01.2011

کد:
    January 13, 2011

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آقا سینا بابت عکسها دستت درد نکنه

یعنی میشه خدا یه پسر اینجوری بهم بده
    دائم مامان باباشو دریبل کنه

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با برد رئال بتیس به رکورد 27 بازی بدون شکست 1973-1974 رسیدیم.

این Xavi و Xabi کار دستمون داده. انتخاب اول کاپیتان کلمبیا و انتخاب سوم کاپیتان گواتمالا ژاوی بوده که آلونسوی رئالی محسوب شده! ژاوی اینیستا رو می گرفت؟

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بازم یه گل آفساید دیگه خوردیم!!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

بازم یه گل آفساید دیگه خوردیم!!
    مهم نی!
    قصد داریم در این مورد رکورد تاریخی بزنیم!: دی
    +
    تا کی باید این کریم رو تحمل کنیم، من نمیدونم...
    بخدا خسته شدم وقتی نگاش میکنم و میبینم وقتیکه باید بره تویه عمق و دفاع حریف رو بهم بزنه، همینطور ایستاده تا توپ رو بدن بهش..
    +
    عادل هم چه پیاز داغی زیاد میکرد! : دی
    الکی ژابی رو داشت اخراج میکرد! بنده خدا کارت نداشت اما عادل میگه یه کارت داشته قبلا و الان باید اخراج میشد! : دی

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

یه سوال این توپ طلا چقدر وزن داره

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برد باارزش در برنابئو-90 دقیقه تا نیمه نهایی

بزرگترین نکته این مسابقه نمایش ضعیف بنزما بود که مسئولان رئال را برای خرید یک مهاجم جدید مجاب کرد

گلها : اوزيل (90) رونالدو(61) و راموس(14) براي رئال مادريد و فورلان(7) براي اتلتيكو

سایت گل – رئال مادرید با سه گل سرخيو راموس ، رونالدو و مسعود اوزيل شانس خود را برای صعور به مرحله نیمه نهایی کوپا اسپانیا افزایش داد.

البته آتلتیکو شوک اول را در برنابئو به رئال داد وروي يك صحنه مشکوک به آفسايد ، آگرو با كاسياس تك به تك شد كه در نهايت توپ را به فورلان رساند تا بازيكن اروگوئه اي دروازه خالي را باز كند . اما رئال بلافاصله روي يك ضربه كرنر ،‌ راموس با ضربه ي سري ديدني دروازه دخيا را گشود و در نیمه دوم در نيمه دوم ، با خروج بنزما از زمين ، رئال مادريد كمي بهتر كار كرد تا آن كه روي حركت خوب اوزيل ، رونالدو گل دوم را به ثمر رساند تا روند گلزنی های او ادامه داشته باشد . اين اولين گل كريستيانو رونالدو در دربي مادريد ، در يك سال و نيم حضورش در پايتخت اسپانيا بود .

به گزارش مرجع خبری رئال بعد از آن ، بازي متعادل دنبال شد و به جز چند درگيري فيزيكي و لفظي ميان بازيكنان دو تيم ، اتفاق خاصي نيفتاد ، به جز گل خوب اوزيل .در دقايق پاياني پس از اشتباه مسلم بازيكن اتلتيكو و پاس با عقبش به اوزيل ،‌ بازيكن الماني شليك نهايي را به سمت دروازه اتلتيكو كرد تا فاصله را بيشتر كند .ديدار برگشت هفته اينده به ميزباني اتلتيكو مادريد برگزار مي شود تا تيم برنده در مجموع دو بازي راهي دور بعد شود.بلیتهای این بازی از همین حالا پیش فروش شده است.

رئال : كاسياس ،‌ آربلوا ،‌ راموس ، كارواليو ، مارسلو ، ژابي ، خديرا ، اوزيل ، دي ماريا ، رونالدو و بنزما / تعويضي ها :‌ گاگو ، كاكا و گرانرو

اتلتيكو :‌ دخيا ، پرئا ، آسانسائو ، دومينگز ، فورلان ، گارسيا ، فيليپه ، ره يس ، خوانفران ، اگرو و اويفالوسي / تعويضي ها :‌مريدا ، والرا و سوارز
    داور :‌ماتئو لاهوز

كارت زرد :‌ آسانسائو و دومينگز از اتلتيكو و دي ماريا و كريستيانو رونالدو از رئال مادريد

استاديوم :‌ برنابئو

آمار :
    شوت :‌ 21-4 / شوت به چارچوب : 13-4 / توپگيري : 2-10 / آفسايد :‌ 2-1 / مالكيت توپ : 66-34

مورینیو: بنزما در خدمت تیم است ،رونالدو دیوانه گلزنی

"اگر كسي بخواهد از داوري گله كند ما هستيم . گل اتلتيكو آفسايد بود و بعد از آن نزديك بود كه آگرو يك گل كاملا هند را به ثمر برساند . در هر دو حركت دو كمك داور اشتباه كردند

سایت گل - خوزه مورينيو پس از بازي با اتلتيكو ، در كنفرانس مطبوعاتي در مورد خريد مهاجم و همچنين داوري صحبت كرد . "اين كه مهاجم مي خواهيم به اين دليل نيست كه بنزما را دوست نداريم ، اصلا ربطي به او ندارد . كريم سختكوش تر از هميشه است ، به خصوص در امور تدافعي . او بازيكن خودخواهي نيست و در خدمت تيم است ، فقط عطش گلزني خود را از دست داده است . "

به گزارش مرجع خبری رئال او ادامه داد: "مثلا رونالدو يك بازيكن تشنه گلزني است . بنزما بازيكن بزرگي است . وقتي والدانو گفت كه مي خواهند مهاجم بخرند ، به اين خاطر بود كه ما فقط كريم را داريم و هيچ جايگزيني براي او وجود ندارد . از اين قضيه استقبال خواهيم كرد چرا كه به آن نياز داريم . وقتي به نيمكت نگاه مي كنيم فقط هافبك ها و مدافعان را مي بينم و مهاجم ندارم . خريد مهاجم براي ما مهم است . اگر در داشته هايمان تغيير ايجاد شود ، مفيد خواهد بود . "

مورینیو درباره داوری بازی گفت‌: "اگر كسي بخواهد از داوري گله كند ما هستيم . گل اتلتيكو آفسايد بود و بعد از آن نزديك بود كه آگرو يك گل كاملا هند را به ثمر برساند . در هر دو حركت دو كمك داور اشتباه كردند . داور بسيار خوبي بود . فقط چنين داورهايي مي توانند چنين بازيهاي برخوردي را قضاوت كنند . داوري بسيار خوب بود و آن را دوست داشتم . اميدوارم هر هفته داور ما باشد ."

مورینیو درباره تغییرات ترکیب تیمش نیز چنین گفت :"چاره اي به جز استفاده از همين بازيكنان ندارم . اگر كريستيانو يا دي ماريا را روي نيمكت بگذارم ، هيچ بازيكن مشابهي ندارم كه جاي آنها در تركيب بگذارم . استفاده از سيستم چرخشي زيباست اما موفقيت در ليگ ، چمپيونزليگ و جام حذفي نيز مهم است . اما اين هم بد نيست چرا كه از نظر روحي و رواني تيم آماده خواهد بود ."

جمله پایانی مورینیو هم در تمجید از اوزیل ستاره دیشب بود: "اوزيل توانايي هاي بي نظيري دارد و بازيكني است كه كاملا در خدمت تيم است

محتوای مخفی: منبع 
    بخش فارسی سایت گل

پی نوشت : به قولی داور بازی کلا اعتقادی به خطاگرفتن نداشت ( برای هر دو طرف ) .
    Last edited by Ezel; 14-01-2011 at 11:50.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دوست من خیلی جالب صحبت می کنید.
    ممنونم! شما هم همینطور!
    شما همون یک جمله از پست من رو خوندید و بر اساسش پاسخ دادید!
    بخش اصلی پاسخ من استناد بود به اون یه جمله ی شما، چون مهمترین بخش از صحبت های شما بود و چون از دید شما دلیل مستندی از حرفاتون بود، من بهش پرداختم... کما اینکه اون یکی یوزر محترم انجمن هم بهش پرداخته بود.
    بارسا حذف شد در CL ، آرژانتین هم حذف شد. شما ببین همین اشنایدر الان چکار کرده برا اینتر در این شش ماه؟
    مگه نمی گین بهترین بازیکن دنیاست؟ چرا تیمش رده شش/هفت جدول ایتالیاست؟ (همون تیمی که پارسال همه جامها رو برده بود؟) این همون منطقیه که بهترین بودن مسی رو به خاطر حذف از CL و جام جهانی رد می کنه!
    مسی پارسال دو بازی با اینتر رو بد بازی کرد دیگه، اشنایدر الان شش ماهه خوب بازی نمی کنه!

من گفتم این شش ماه اشنایدر آمار گلزنی و پاس گلش خیلی ضعیف بوده و شما اینطوری استدلال من (البته استدلال من چیز دیگه ای بود، در اصل "مثال من") رو زیر سوال بردید. خب شما بگید حالا که گل نزده و پاس گل هم نداده، چکار کرده که لایق عنوان بهترین بازیکن دنیاست؟ تیمش رو صدر جدول نگه داشته؟

بازیکنی که شش ماه فوق ستاره باشه، یکدفعه بعد از شش ماه بشه یک بازیکن کاملا معمولی ، لایق عنوان بهترین بازیکن دنیا در اون ساله؟ اگه از نظر شما آره، من هیچ حرفی ندارم. اگه از نظر شما اشنایدر بعد از جام جهانی تا حالا (این شش ماه) هم فوق ستاره بوده و بهترین بازیکن دنیا بوده، بازم من هیچ حرفی ندارم.
    دوست من! این شش ماهی که می فرمایید از ماه جولای هست تا پایان ماه دسامبر سال میلادی گذشته... درسته؟ آیا قبول دارید که تا اواسط ماه جولای که بازیکنان تیم های مختلف باشگاهی در جام جهانی بازی می کردند اسنایدر فوق العاده بود؟ تیم ملیش که به فینال رسید و بعد از یه فوتبال 120 دقیقه ای نائب قهرمان شد. بعد از آلمان هلند به عنوان هجومی ترین تیم (از نظر گل زده) به حساب اومد. یکی از آقای گل های جام جهانی شناخته شد. بین تمامی بازیکنانه جام بیشترین عنوان Man of the Match را (4 بار در 7 بازی) کسب کرد...
    تمامی این ها نشون میده اسنایدر جام جهانی عالی رو پشت سر گذاشته...
    ماه اگوست که تیم ها تو تعطیلات و تمرینات قبل از شروع فصل بودند که پایان همین ماه استارت سری آ تازه زده شد.
    ماه سپتامبر و اکتبر: در این دو ماه اینتر هم در CL و هم در سری آ نتایج خوبی رو میگرفت و جزء سه تیم بالا نشین سری آ بودش! نتیجه گیری یک تیم از خوب بودن و تلاش مثبت بازیکناش سرچشمه می گیره. من تمامی بازی های اینتر رو تو اون مقطع ندیدم، ولی در پایان صحبت هام عملکرد اسنایدر رو در فصل جاری قرار میدم، خودتون قضاوت کنید.
    ماه نوامبر و اوایل ماه دسامبر: در مدت یک ماه و نیم اینتر هم در سری آ و هم در CL افت فحشی کرد و از صدر جدول سری آ فاصله گرفت و در CL هم به عنوان تیم دوم راهی مرحله بعد شد! طبیعتا اسناید و سایر بازیکنان و تفکرات مربی در افت تیم بی تاثیر نبوده.
    پایان سال 2010 میلادی هم اینتر در تورنمنت جام باشگاه های جهان با دو نتیجه عالی اونجا قهرمان میشه که البته اسنایدر تو اون دو بازی حاضر نبود!

این همه حرفیدم که این مساله رو روشن کنم که این شیش ماهه شما، با ارفاق حداکثر 2 ماه بوده!!! (دو ماه پایانی سال میلادی)
    شما اگه فقط آمار فصل جاری اسنایدر (بعد از CL 2010) رو بیاین با اینیستا مقایسه کنید خواهید فهمید که اسنایدر به هیچ وجه به اون بدی ای که شما میگید(بهش لقب بازیکن معمولی میدید)، کار نکرده.
    کد:
    کد:
    همه این صحبت هام رو جمع کن با این که در شروع رقابت های باشگاهی فصل جاری اینتر مربیش رو عوض کرد و در واقع اومد از صفر یه تفکر جدید رو وارد تیم کنه! آیا بارسا فرضا بیاد فن خان رو به جا گوآردیولا بیاره، چه بلایی سره بارسا و بازیکناش میاد؟ آیا کماکان اقتدار گذشتشون رو دارن؟! اینتر و بازیکناش تا الانش تو لیگی که به جز خودشون سه چهار تا تیم مدعی قهرمانی داره، با تمام این شرایطی که به وجود اومده واقعا عالی بودن! (از نظر من)
    اما خوب عدالت اینه که یه بازیکن که با تیم باشگاهی و ملیش عالی نتیجه گرفته و عملکرد عالی ای داشته و جام ها و عناوین مختلف رو گرفته باید کنار بمونه و حتی جزء سه نامزده جایزه توپ طلا هم نباشه!

اون قسمتی رو هم که قرمز کردم جالب بود، نمی دونم چطوری فکر کردید من اونطوری استدلال می کنم.

نه اتفاقا.
    می تونیم بگیم وقتی به جای اینکه بره لیست قهرمان ها رو نگاه کنه و بهترین بازیکنشون رو انتخاب کنه، میاد و کل بازیهای یک سال اخیر رو در نظر می گیره و نهایتا رای اش رو میده. چیزی که به نظر خودش صحیحه. بهتره به جای اینکه چون نظرمون با نظر اون یکی نیست اینطوری دربارش صحبت کنیم، یکم به خودش و نظرش احترام بگذاریم. کاپتان تیم ملی ماست و سال هاست در بالاترین سطح فوتبال دنیا بازی می کنه.
    اون قسمت قرمز بیشتر یه جور جمله سرگشاده (بر وزن نامه سرگشاده) بود که این چند وقته در تردید بودم که مطرحش کنم یا نه... صحب های شما جرقه ای بود که مطرحش کنم!
    اون موردی هم که راجع به فیفا گفتم زیاد چیز غریبی نیست... ضمنا اختلافات فیفا و یوفا رو هم بهش اضافه کنیم میبینیم که بی تاثیر در این انتخاب ها نیست... واقعا چطور میشه فوتبالیست سال اروپا، در لیست نامزد های اولیه فیفا برای جایزه توپ طلا نباشه؟...
    این واژه‏ی یک سال اخیر خودش کلی حرفه! رقابت های فوتبال باشگاهی معیارش فصله! و رقابت های جام جهانی یا تک بازی ها معیارشون ساله! چطور میشه ما معیار فصل رو برای سال بیاریم، چون عملا داریم فصل رو برش میزنیم... نیمی از فصل 10-2009 در سال 2010 هست و نیمی از فصل 11-2010 هم در سال 2010 است... اما نصفه های دیگرشون واسه یه سال دیگن... هر فصل یه تجربه متفاوته!! متاسفانه یکی از سردرگمی های تو همین معیارشه! دلیلش هم اینه که چون تورنومنت اصلی خودش یعنی جام جهانی بر مبنای ساله...
    .
    کاپیتان تیم ملی ما نه تیم ملیش در بالاترین سطح فوتبال دنیاست نه تیم باشگاهیش یعنی اوساسونا! مطمئن باش تو این لیست از نکونام پایینتر ها هم هستند که اومدن نظرشون رو دادن...!!
    ضمنا دوست من... من با انتخاب بازیکن از طریق رأی نماینده های فوتبالی جهان اصلا مخالف نیستم! خیلی هم به نظر من عالیه که از هر کشور عضو فیفا سه نفر میان هر کدوم به سه نفر می رأین! ولی به نظر من این آراها باید وزن دار باشن... باید تاثیر رای فرضا کاسیاس از جواد ما بیشتر باشه و رای جواد از کاپیتان تیم سوریه! متاسفانه به نظر من نبود این تاثیر ها باعث شده که امثال اسنایدر حتی تو این لیست سه نفر نیان!!
    1. شما خیر، ولی بعضی از دوستان کاملا مشخصه. خیالتون هم راحت باشه، من هیچ توهمی در ذهنم نیست. امیدوارم در ذهن هیچ کس دیگه هم نباشه.

2. یک جور دیگه به این قضیه نگاه کنیم، این همه مربی و کاپیتان ها و کارشناس ها نهایتا مسی رو بازیکن برتر انتخاب کردن و اشنایدر حتی جزو سه نفر هم نبود، رد کردن سریع رای و نظر اونها منطقیه؟ خیر . ولی معنیش اینه که کسی نمی تونه نظر مخالفشو بگه؟ بازم خیر.

چیزی رد نشد، دقت کنید من نظر خودمو گفتم که اشنایدر چکار کرده در این شش ماه (که نصف ساله) ، که به نظر من دلیل اصلی رای ندادن مربی ها و کارشناس ها به اشنایدر بود.
    تنها حرفی رو که من رد کردم صحبت هایی بود که فیفا رو متهم کرده بودند به انتخاب نا حق ، که حرف بی اساسیه چون برنده رو فیفا تعیین نمی کنه. رای گیری میشه و نتیجه اعلام میشه و امکان تقلب هم نیست. من نظر و عقیده کسی رو رد نکردم.

موفق باشید.
    1- منم امیدوارم.
    2- به نظر من آدم اگه کج هم نشست باید راستش رو بگه! من سال 2009 وقتی مسی انتخاب شد، از دید خودم که سالهاست فوتبال میبینم و دنبال کردنش واسم مهمه، واقعا اون انتخاب رو عادلانه دونستم.
    اما به نظرم نه تنها من بلکه خیلی های دیگه در هر سمتی (چه تماشاگر فوتبال چه بازیکن یا چه مربی) در این اتخاب های اخیر عدالت رو پیدا نکردند!
    شما هم موفق باشید.
    یاعلی
    پ.ن: به نظر شما بالاخره مسی به چه دلیل انتخاب شد؟ به خاطره گلزنی هاش یا پاس گل ها یا بر اساس تاثیر گزاریش (که چه باشه چه نباشه بارسا حریفاش رو می بره) یا بر اساس کسب جام های رنگارنگش در فصل گذشته یا عملکردش در تیم ملی آرژآنتین و جام جهانی؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

حسین جان اگه بخوام نقل قول بگیرم بخشی از نوشته ات میشه که بحث به اون صورت جالب نیست. فقط در مورد تکرار رای نکو و صحبت ارزش به این نکته توجهت رو جلب میکنم:

... البته با شمارش آرای مربیان و کاپیتان های 25 تیم برتر رنکینگ فیفا، باز هم این مسی بود که در رده اول قرار گرفت ...
    کد:
    کد:
    گرچه به نظر من صحبت وزن اصلا جایگاهی نداره. چون تا یادم میاد رای بازیکن ایرانی و اسپانیایی، مربی ایرانی و اسپانیایی برابر بوده. همینطور مطبوعاتی ایرانی و اسپنیش. سال قبل رای قطبی به کاکا همونقدری ارزش داشت که رای برترین مربیان جهان به مسی.

قبل از مراسم، خود من و جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بحث بازیکنا رو داشتیم. اما حالا که نتیجه رو دیدیم به نظر من حرفی نمیمونه.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

سینا جان! کل صحبت من اینه که الان آدم بشینه و بدون دیگاه اولیه ای (که تاثیر گزار طبیعتا تاثیرگزاره) بشینه به بک گروند فعالیت امثال اسنایدر، میلیتو یا فورلان در سال 2010 نگاه کنه، میبینه حداقل یکی از این سه نفر (به نظر من اسنایدر) واقعا لیاقت داشت که حداقل جزء 3 نامزد نهایی توپ طلا باشه (حالا انتخاب شدن به عنوان نفر اول بحثی جداست)! اگه غیر این باشه به نظر من شایسته سالاری در انتخاب ها رخ نداده!
    در اینکه مسی، ژاوی و اینیستا سال فوق العاده ای رو طی کردند، شکی نیست! اما آیا میشه درباره اسنایدر و سال 2010 این بازیکن شک کرد یا میلیتو یا فورلان؟
    یاعلی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •