دوسته خوبم شما نمیدونه آخه!این پسره مارو کچل کرد!حرف تو کلش نمیره!منظور از سرعت ینی روانی کار با دستگاه!!موتور گازی که نیست بگیم اون 140 میره این 200تا!
من حرفم اینه رام که بیشتر باشه سرعت عمل بیشتره!من پسر خالم ان8 داره!واقعا میگم اصلن به لمست به سختی پاسخ میده!4تا برنامه باهم باز کنی میبینی گوشیت خف کرد!
شما اگه دقت کنی ایشون دوتا ان8 دسش داره با 4تا سی 7!
هه ! به قوله خودش چیزه دیگه دسش دادن و الی هیچ ادم عاقله نرمالی 4تا ان8 دس نمیگیره.مگه اینکه... اونای که یکیشم دارن پشیمونن این میخاد ترشی بندازه.به هر حال من به حرفا و گفته ای شما احترام میذارم و بحثو تموم میکنم با همون مثاله گذشته.اگه یه گوشی غیر از ان8 آورد که رامش 512 بود اندازه بحثه با منه.اگه نه احترامشو نگه داره و حرفای که لایقه خودشه رو در یه فروم رسمی که 4 تا آدمه با خانواده نشسته عنوان نگنه..از اینکه شما رو هم درگیره بحثایه بچگانه کردیم شرمنده..
من اگه فرقه رمو رامو ندونم باید بمیرم.مدرکمو باید بذارم تو کوزه!
دقیقا میفهمم چی دارم میگم..رم فضای واسه اجرایه برنامست.اگه این حافظه پر شه سیستعامل میاد از درایوی که سیستم عامل در اونجا نصب هست ینی c میگیره به رم اضافه میکنه!به صورت مجازی! کارش تموم شد پسش میده.حالا سی 7 1گیگ رام داره ان8 512 تا!
پس در شرایطه خفن و بحرانی آمادگی ریست و هنگ رو داشته باشین!
در ضمن آدم گوشی میخره آکبند که ورش نمیداره!برنامه باید ریخت.میبینین؟حرفاش 4قرونم ارزش نداره!خودش حرفامو قبول داره اما ربطش میده ان97 و ایکس6!چرا؟چون اینجا کلوپ ان8 هست!هه هه..او راستی منظورم از آپدیت ؟آپدیته مپو ابو هوا نیست!فرم ورشو گفتم.یدونه بیشتر نیومده اونم pr 2.0 هست!!بیخیال..خودتو اذیت نکن توتال!
همتونو دوست دارم.حتی این داداشه رجز خونمونو..
شاد باشین