تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 231 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 2306

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N8 - با سیستم عامل Symbian^3 و دوربین 12 مگاپیکسل

داره خودمونی میشه tarfan1364milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    psy planet

پيش فرض

ابن بحث مثل بحث هایی هست که بین X6 دار ها و N97 دار ها بود! با اینکه سحت افزار و کلی و سیستم عاملشون برابر بود، X6 دار ها ادعا میکردن که کمتر از N97 هنگ میکنه و سرعتش بیشتره!!!

در مورد رام هم باید بگم که تا جایی که من میدونم تاثیر رام زمانی هست که فضای خالی درایو C مثلا 20 مگ باشه و اگه این فضا به 40 مگ افزایش پیدا کنه گوشی پایدار تر میشه! ولی در میزان فضای بالا چندان تاثیری نداره! و باز میگم در پایداری تاثیر داره نه در سرعت!!!
    دوسته خوبم شما نمیدونه آخه!این پسره مارو کچل کرد!حرف تو کلش نمیره!منظور از سرعت ینی روانی کار با دستگاه!!موتور گازی که نیست بگیم اون 140 میره این 200تا!‏
    من حرفم اینه رام که بیشتر باشه سرعت عمل بیشتره!من پسر خالم ان8 داره!واقعا میگم اصلن به لمست به سختی پاسخ میده!‏4تا برنامه باهم باز کنی میبینی گوشیت خف کرد!‏
    شما اگه دقت کنی ایشون دوتا ان8 دسش داره با 4تا سی 7‏!‏
    هه ‏! به قوله خودش چیزه دیگه دسش دادن و الی هیچ ادم عاقله نرمالی 4تا ان8 دس نمیگیره.مگه اینکه... اونای که یکیشم دارن پشیمونن این میخاد ترشی بندازه.به هر حال من به حرفا و گفته ای شما احترام میذارم و بحثو تموم میکنم با همون مثاله گذشته.اگه یه گوشی غیر از ان8 آورد که رامش 512 بود اندازه بحثه با منه.اگه نه احترامشو نگه داره و حرفای که لایقه خودشه رو در یه فروم رسمی که 4 تا آدمه با خانواده نشسته عنوان نگنه..از اینکه شما رو هم درگیره بحثایه بچگانه کردیم شرمنده..
    من اگه فرقه رمو رامو ندونم باید بمیرم.مدرکمو باید بذارم تو کوزه!‏
    دقیقا میفهمم چی دارم میگم..رم فضای واسه اجرایه برنامست.اگه این حافظه پر شه سیستعامل میاد از درایوی که سیستم عامل در اونجا نصب هست ینی c میگیره به رم اضافه میکنه!به صورت مجازی!‏ کارش تموم شد پسش میده.حالا سی 7 1گیگ رام داره ان8 512 تا!‏
    پس در شرایطه خفن و بحرانی آمادگی ریست و هنگ رو داشته باشین!‏
    در ضمن آدم گوشی میخره آکبند که ورش نمیداره!برنامه باید ریخت.میبینین؟حرفاش 4قرونم ارزش نداره!خودش حرفامو قبول داره اما ربطش میده ان97 و ایکس6‏!چرا؟چون اینجا کلوپ ان8 هست!هه هه..او راستی منظورم از آپدیت ؟آپدیته مپو ابو هوا نیست!فرم ورشو گفتم.یدونه بیشتر نیومده اونم pr 2.0 هست!‏!بیخیال..خودتو اذیت نکن توتال!‏
    همتونو دوست دارم.حتی این داداشه رجز خونمونو..
    شاد باشین
    Last edited by tarfan1364milad; 11-05-2011 at 16:26.

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

والا بنظر من کمی کارش مشکوکه!آخه ویروس چه ربطی داره به آی سی تغذیه!!!
    من حدسم اینه که یه خرابکاری رو گوشی انجام داده حالا میخواد شمارو سرکیسه کنه و همچنین احتمالا بگه گوشی فابل تعمیر نیست!
    نه درستش کرد باز خراب شد!
    یه جوورایی آشناست...
    البته میگم که از دستم افتاد و ضربه خورد...
    ولی میشه بگین کلا آی سی تغذیه غیر اختلالات برقی به چه چیزهایی مربوط میشه خرابیش؟

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

دوسته خوبم شما نمیدونه آخه!این پسره مارو کچل کرد!حرف تو کلش نمیره!منظور از سرعت ینی روانی کار با دستگاه!!موتور گازی که نیست بگیم اون 140 میره این 200تا!‏
    من حرفم اینه رام که بیشتر باشه سرعت عمل بیشتره!من پسر خالم ان8 داره!واقعا میگم اصلن به لمست به سختی پاسخ میده!‏4تا برنامه باهم باز کنی میبینی گوشیت خف کرد!‏
    شما اگه دقت کنی ایشون دوتا ان8 دسش داره با 4تا سی 7‏!‏
    هه ‏! به قوله خودش چیزه دیگه دسش دادن و الی هیچ ادم عاقله نرمالی 4تا ان8 دس نمیگیره.مگه اینکه... اونای که یکیشم دارن پشیمونن این میخاد ترشی بندازه.به هر حال من به حرفا و گفته ای شما احترام میذارم و بحثو تموم میکنم با همون مثاله گذشته.اگه یه گوشی غیر از ان8 آورد که رامش 512 بود اندازه بحثه با منه.اگه نه احترامشو نگه داره و حرفای که لایقه خودشه رو در یه فروم رسمی که 4 تا آدمه با خانواده نشسته عنوان نگنه..از اینکه شما رو هم درگیره بحثایه بچگانه کردیم شرمنده..
    من اگه فرقه رمو رامو ندونم باید بمیرم.مدرکمو باید بذارم تو کوزه!‏
    دقیقا میفهمم چی دارم میگم..رم فضای واسه اجرایه برنامست.اگه این حافظه پر شه سیستعامل میاد از درایوی که سیستم عامل در اونجا نصب هست ینی c میگیره به رم اضافه میکنه!به صورت مجازی!‏ کارش تموم شد پسش میده.حالا سی 7 1گیگ رام داره ان8 512 تا!‏
    پس در شرایطه خفن و بحرانی آمادگی ریست و هنگ رو داشته باشین!‏
    در ضمن آدم گوشی میخره آکبند که ورش نمیداره!برنامه باید ریخت.میبینین؟حرفاش 4قرونم ارزش نداره!خودش حرفامو قبول داره اما ربطش میده ان97 و ایکس6‏!چرا؟چون اینجا کلوپ ان8 هست!هه هه..او راستی منظورم از آپدیت ؟آپدیته مپو ابو هوا نیست!فرم ورشو گفتم.یدونه بیشتر نیومده اونم pr 2.0 هست!‏!بیخیال..خودتو اذیت نکن توتال!‏
    همتونو دوست دارم.حتی این داداشه رجز خونمونو..
    شاد باشین
    واقعا باعت .... چی بگم!!!
    به قول خودتون مدرکتون رو باید بزارین ... بیخیالش شما که میگی رام بیشتر ....
    در ضمن من بحث ان97 رو نیاوردم اینجا!
    او راستی منظورم از آپدیت ؟آپدیته مپو ابو هوا نیست!فرم ورشو گفتم.یدونه بیشتر نیومده اونم pr 2.0 هست!‏!بیخیال..خودتو اذیت نکن توتال!‏
    من با شما بد صحبت نکردم! شمایی که فروم رو باجایه دیگه اشتباه گرفتی!
    همین حرفت اگه کسی در جریان فریم ور های سیمبین 3 باشه متوجه میشه که اطلاعاتت زیر خط فقره
    این مدرک برای شما که میگی یک فریم ور اصلی بیشتر نیومده!
    12.3 12.4 13.16 14.2

در ضمن هنوز pr2 نیومده جهت اطلاعتون! آخرین آپدیت pr 1.2 هست!

همین اطلاعات آخریتون به من نشون داد دیگه ارزشی نداره بحث با شما! چون شما چیزی به نام قبول کردن براتون تعزیف شده نیست!!!

---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------

نه درستش کرد باز خراب شد!
    یه جوورایی آشناست...
    البته میگم که از دستم افتاد و ضربه خورد...
    ولی میشه بگین کلا آی سی تغذیه غیر اختلالات برقی به چه چیزهایی مربوط میشه خرابیش؟
    سلام دوست خوبم!
    کلا خیلی بعیده با ضربه آی سی تغذیه خراب بشه!
    اما در کل ببین این آی سی مثل قلب تو بدن آدمه! یعنی اگه ایراد داشته باشه کامل جریان های متفاوت به قسمت های محتلف نمیرسه و این ممکنه از یک ایراد در یک قسمت خاص باشه تا روشن نشدن گوشی!
    ولی معمولا وقتی خراب میشه گوشی 2 ایراد عمده میگیره ! یا کلا روشن نمیشه و یا گوشی زیاد داغ میشه و باتری خیلی زود تموم میشه!

4. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان عزیز و کسایی که خیلی از موبال و این چیزا سردرمی آرن.
    آقا ما یه n8برامون آوردن.یه جورایی هدیست.من یه کیبورد براش می خواستم که بعضی جاهاش بشه فارسی تایپ کرد.همه فقط می گن با فانیکس فلش بزن.
    من نمی خوام گوشیم کرک بشه یا فلش بزنم یا مستر ریست یا کاری که گوشی به حالت اولیه برگرده انجام بده.
    حالا اینجا این همه دوست خوب کسی هستش به من کمک کنه؟راستش لازم دارم این کیبردو برای sms دادن و تایپ فارسی
    با تشکر
    امیر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دست همه دوستان درد نکنه.فکر کنم دوستان فط بلدن یه چیز که شنیدن روتکرار کنند.دوستان من یه برنامه می خوام که فقط به من یه کیبردفارسی بده.همین.یا یه جوری که گوشی ریست کلی یا فلش نخواد کیبورد بهم داده بشه.بابا این همه مخ موبایل اینجا هستن.یعنی هیچکی سردرنمی آره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه magi1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

همین حرفت اگه کسی در جریان فریم ور های سیمبین 3 باشه متوجه میشه که اطلاعاتت زیر خط فقره
    12.3 12.4 13.16 14.2

همین اطلاعات آخریتون به من نشون داد دیگه ارزشی نداره بحث با شما! چون شما چیزی به نام قبول کردن براتون تعزیف شده نیست!!!

---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------

سلام دوست خوبم!
    اما در کل ببین این آی سی مثل قلب تو بدن آدمه! یعنی اگه ایراد داشته باشه کامل جریان های متفاوت به قسمت های محتلف نمیرسه و این ممکنه از یک ایراد در یک قسمت خاص باشه تا روشن نشدن گوشی!
    ولی معمولا وقتی خراب میشه گوشی 2 ایراد عمده میگیره ! یا کلا روشن نمیشه و یا گوشی زیاد داغ میشه و باتری خیلی زود تموم میشه!
    دوستان 1 گوشی ارزش دعوا نداره..
    خوبیت نداره..
    اینجا نیومدیم کل کل کنیم..

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    psy planet

پيش فرض

12.3 12.4 13.16 14.2

سلام دوست خوبم!
    توتال جون حالا خودتو ناراحت نکن!اشتباهه چاپی بود!حالا اون یک از اولش افتاده شده 2‏!‏
    ناراحتی نداره که!اصل لپه کلامه که اول واسه سی 7 اومده!‏
    در ضمن اینایی که شما گفتی رو واسه ان8 بوده چون 6 ماه زودتر اومده!ما اولین آپدیت رسمی که واقعا تغییراتش ملموس هست با عنوان pr میشنانشیم!تنها چیزیم که اومده 1.2 هستش..
    چند هفته دیگه ام 2 میاد!بقیه آپدیتا دسگرمیه!سی 7 چون بعده ان8 اومده این آپدیتای که میگیو من ندیدم غیر از 14 و pr 1,2...
    قربونه آدمه چیز فهم.منم از اول اینو گفتم و علاقه به بحثه با شما رو ندارم!ممنون میشم دس از سره کچله ما برداری.بابا اصن نوکیا ماله تو!بیخیال...از سواده بالاتم استفاده کردیم جمیعا..همینجوری ادامه بده.تو میتونی!‏
    Last edited by tarfan1364milad; 12-05-2011 at 12:47.

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

در ضمن اینایی که شما گفتی رو واسه ان8 بوده چون 6 ماه زودتر اومده!ما اولین آپدیت رسمی که واقعا تغییراتش ملموس هست با عنوان pr میشنانشیم!تنها چیزیم که اومده 1.2 هستش..
    برادر عزیز درست نگاه کن! این عکسی که گذاشتم ماله ان8 ه؟؟؟؟
    خوب که رویه سی7 های لایت شده!!!
    درضمن اشتباهتم با یه یک افتادن نپوشون! شما نوشتی 2.0 بعد یکش افتاده؟ چه جالب!
    بیخیال دیگه اینم جواب دادم که بدونی برایه سی7 بود.
    خدانگهدار!

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    psy planet

پيش فرض

دست همه دوستان درد نکنه.فکر کنم دوستان فط بلدن یه چیز که شنیدن روتکرار کنند.دوستان من یه برنامه می خوام که فقط به من یه کیبردفارسی بده.همین.یا یه جوری که گوشی ریست کلی یا فلش نخواد کیبورد بهم داده بشه.بابا این همه مخ موبایل اینجا هستن.یعنی هیچکی سردرنمی آره؟
    قربونت برم اگه کسی جواب نمیده علتش بی احترامی به شما نیست.لابد همچین چیزی نیست!‏
    شما یه زحمت بکش فرموره فارسی ساپورت بریز..کاری نداره که.اگه گیر نیاوردی بگو تا بت لینک بدم با آموزشو همه چی!‏
    قضیه سیمبین با آندروید یا ویندوز فرق داره که یه نرم افزار واسه دانلود باشه و شما نصب کنی فارسی شه!‏
    خودتو اذیت نکن..

برو اینجا انشالا مشکلت حل شه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by tarfan1364milad; 12-05-2011 at 14:09.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    psy planet

پيش فرض

[QUOTE=total_overdose;6089849]برادر عزیز درست نگاه کن! این عکسی که گذاشتم ماله ان8 ه؟؟؟؟
    خوب که رویه سی7 های لایت شده!!!
    درضمن اشتباهتم با یه یک افتادن نپوشون! شما نوشتی 2.0 بعد یکش افتاده؟ چه جالب!
    بیخیال دیگه اینم جواب دادم که بدونی برایه سی7 بود.
    خدانگهدار![/QUO

متاسفانه من با گوشیم با opera میام و از این تصویری که گذاشتی چیزی نمیبینم..
    اما از حرفاتون فهمیدم چی میگی..

12.3 12.4 13.16 14.2

بنده به هیچ عنوان با pc اپدیت نکردم مگه بیکارم..؟؟خوده گوشی بهترین راهه..من فقط 14 رو دیدم اگه جزه بی سوادی محسوب نشه!!!!!!
    در ضمن لپی و عمدی فرقش چیه؟؟؟؟اصن من غلط نوشتم باشه..خوب؟
    اصل لپه کلامه که بت گفتم..حالا تو نشستی مثه ملا لغتی غلط املایی میگیری بعد به عنوان سلاح استفاده میکنی؟؟؟؟.بجا اینکارا بشین فک کن اگه n8 غوله و ایراد ندار ه چرا اول واسه c7 اومده؟؟؟
    کاری به من نداشته باش به سواده خودت اضافه کن...
    به سلامت
    Last edited by tarfan1364milad; 12-05-2011 at 14:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •